Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

 

Condiții transport gratuit

Comandă de peste 450 de Ron, plătește factura în avans și beneficiezi de livrare gratuită, prin curier rapid. Comanda ta va fi livrată prin curier rapid, la adresa specificată (Adresă Livrare) în intervalul orar preferat, în termen de maxim 2 zile lucrătoare (în funcție de localitatea adresei de livrare) de la validarea transferului bancar. Citește mai jos despre eventualele livrări întârziate.

Plata facturii în avans, prin transfer bancar

În cazul în care alegi plata facturii în avans vom expedia coletul după ce primim confirmarea plății facturii de la bancă. Vei primi confirmarea comenzii și factura aferentă ei prin mail (verificați și în spam dacă e nevoie), la achitarea facturii este necesar să folosești contul IBAN al companiei SC Evora Blue SRL, cont regăsit pe factură, iar la detalii de plată te rugăm să scrii numărul facturii. Suma totală a facturii este suma care trebuie să ajungă în contul nostru, eventualele comisioane practicate de banca din care se face plata facturii sunt achitate de cumpărător (plătitor al facturii). Plata facturii poate fi făcută din orice cont, nu este necesar ca plătitorul facturii să fie persoana care a comandat produsele. Nu este nevoie să ne trimiți dovada plății. În funcție de momentul primirii confirmării de la bancă vom expedia coletul.

În momentul expedierii coletului vei primi un mail prin care vei fi anunțat/ă că a fost expediată comanda ta, livrarea prin curierat rapid se face în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea expedierii coletului tău. Citește mai jos despre eventualele livrări întârziate.

Informații suplimentare despre plata facturii în avans, pentru persoanele care doresc să depună suma de plată în contul nostru.

Contul firmei noastre este deschis la banca ING, iar pentru plata facturilor la ghișeul ING se percepe o taxă de 15 lei de către bancă. Ex: Factura ta are valoarea 100 lei și dorești să o achiți la ghișeu. Suma pe care trebuie să o depui este 115 lei, în contul firmei se vor vira 100 lei, comisionul bancar este reținut de către bancă! Te rugăm să întrebi funcționarul de la ghișeul unde faci depunerea ce sumă trebuie să depui pentru ca suma facturii să ajungă în contul nostru.

Livrări întârziate 

Din diverse motive este posibil ca livrările efectuate de transportator să nu fie făcute în maxim 2 zile lucrătoare (condiții meteo nefavorabile, greve, erori de sistem, etc), iar in aceste situații te rugăm să ceri detalii despre coletul tău în scris sau telefonic, firmei de curierat, folosind numărul de urmărire regăsit în mail-ul primit de la noi, iar în cazul în care nu ești mulțumit/ă de serviciile de transport furnizate de firma de curierat te rugăm să faci reclamație în scris către transportator și să ne anunți de situația creată pentru a face reclamație la rândul nostru.  

Care sunt taxele de expediere aferente comenzilor?

Taxele de expediere sunt explicate în tabelul de mai jos:

Produse cosmeticeCurier. Plată la livrareCurier. Plată în avansPoșta Română
 Valoare sub/sau 450 lei  20 lei  15 lei  10 lei
 Valoare peste 450 lei  10 lei  gratuit  10 lei
Mostre Curier. Plată la livrare Curier. Plată în avans Poșta Română
 Valoare sub/sau 50 lei  10 lei  10 lei  5 lei
 Valoare peste 50 lei  15 lei  10 lei  5 lei

 

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!