Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Despre Paula BegounCine este Paula Begoun

Paula Begoun este fondatoarea și forța inovatoare din spatele brandului de cosmetice Paula’s Choice. Este de asemenea și autoarea a 20 de cărți best selling, dedicate îngrijirii pielii, machiajului și îngrijirii părului, dintre care amintim:

Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me
The Original Beauty Bible
Blue Eyeshadow Should Be Illegal
(nu se mai tipărește)
Don’t Go Shopping for Hair-Care Products Without Me (nu se mai tipărește)

Cărțile Paulei s-au vândut în peste 2.5 milioane de copii, pe tot globul. Munca ei recunoscută la nivel internațional in domeniul industriei cosmetice a dus la apariții repetate la programe TV cum ar fi Oprah, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View, and Dr. Oz.

Paula este in spatele fiecărei formule Paula’s Choice și conduce o echipa extinsă de cercetare care se bazează doar pe dovezile știinșifice publicate în jurnalele medicale.

 

Povestea Paulei: în cuvintele ei

La 11 ani am început să am probleme foarte mari cu tenul. Din acel moment m-am luptat cu acneea și eczema, încercând de-a lungul anilor o mulțime de produse cosmetice sau medicamente cu aplicare locală, dar rezultatele s-au lăsat așteptate.

La vârsta de 25 ani (și nu voi uita niciodată acest moment), am citit lista de ingrediente a unui un produs de îngrijire a pielii pe care îl foloseam, iar al patrulea ingredient era acetona. Acetona este dizolvant pentru lac de unghii! Nu e de mirare că starea pielii mele nu se îmbunătățea. Din acel moment am citit tot ce am putut găsi despre îngrijirea pielii și în cele din urmă am reușit să creez o rutină zinică de îngrijire a tenului, care mi-a transformat complet pielea .

Dupa ce am suferit atâția ani, am vrut să fac tot posibilul pentru ca nimeni să nu mai treacă prin ce am trecut eu. Așa că am început să scriu cărți și am participat la emisiuni TV, pentru a spune lumii care sunt produsele de îngrijire a pielii care funcționează cu adevărat. De atunci am scris un număr 20 de cărți, inclusiv actuala ediție a cărții mele Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me.

În 1995, la solicitarea a mii dintre cititorii mei, am decis să folosesc anii de cercetare privind ingredientele destinate îngrijirii pielii pentru a crea propria mea linie de îngrijire a pielii, Paula’s Choice. Eu folosesc doar ingrediente cu efecte benefice dovedite, care vă vor face cu adevărat pielea să arate mai tânără, mai luminoasă, fără riduri și acnee.

 

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!