Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 with Antioxidants

Tip de ten: ten normal ten uscat ten mixt ten gras
Probleme ten: anti-aging acnee puncte negre erupții pete/melasmă riduri

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 este bogată în antioxidanţi, oferă o protecţie solară cu spectru larg fără a lăsa peliculă pe piele. Special concepută pentru ten şi corp, poate fi aplicată sub machiaj fiind ideală pentru activităţi în aer liber deoarece este extrem de rezistentă la apă. Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 se aplică uşor pe piele oferind un aspect mat şi uşor radiant.

  • Protecţie solară sporită cu spectru larg pentru persoanele care petrec mult timp în aer liber
  • Concepută ca protecţie solară cu spectru larg (protecţie sporită)
  • Conferă pielii o senzaţie mătăsoasă care se absoarbe uşor dezvăluind un aspect uşor mat şi luminos
  • Conţine vitamina A și un cocktail de antioxidanţi pentru sporirea mijoacelor naturale de apărare ale pielii împotriva mediului extern
  • Poate fi aplicată pe ten, dar şi pe corp
  • 100% fără parfum şi coloranţi
  • Foarte rezistentă la apă (protecţia oferită în apă: 80 de minute până la nevoia de reaplicare)
  • pH 6.5-7.5
148 ml
148 ml
110,00 RON
148 ml

Aplică o cantitate generoasă cu 20 de minute înainte de expunerea la soare (1.25 ml este cantitatea necesară pentru fiecare aplicare pe ten). Produsul pentru protecție solară se aplică ultimul în rutina de îngrijire a tenului, în fiecare dimineață, indiferent de anotimp. Așteaptă câteva secunde înainte de a aplica machiajul. Dacă folosești machiaj, pentru a obține extra protecție solară și un aspect final matifiat aplică un fond de ten cu SPF sau o pudră cu SPF minim 15.
Reaplică în timpul zilei dacă este necesar (dacă petreci o perioadă mai mare de 5 ore expusă luminii solare) și întotdeauna după înot sau exces de transpirație.
Dacă ai ten normal, mixt sau gras, hidratarea tenului în timpul zilei este asigurată de produsul cu protecție solară, nu este nevoie să aplici un alt produs înainte de SPF. Dacă ai ten uscat poți aplica crema ta hidratantă de seara, înainte de SPF, pe toată fața sau doar pe zonele uscate. Asigură-te că ai aplicat SPF pe gât și pe decolteu și pe orice altă zonă expusă luminii solare.

Tip de piele
Toate tipurile de piele / Ten normal, mixt sau gras

Nevoi speciale
Ten normal, gras/mixt acneic, Ten uscat acneic, acnee moderată sau severă

Extra Care Non Greasy SPF 50 este potrivită pentru pielea cu tendinţe acneice?
Cu toate că este imposibil de precizat cu certitudine dacă o persoană va avea erupţii în urma aplicării unei creme cu protecţie solară, judecând după textura și formula ei, Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 este foarte puţin probabil să cauzeze astfel de probleme. Adesea, ceea ce cauzează erupţii în urma folosirii cremelor cu protecţie solară sunt ingredientele active folosite în alcătuirea formulei produsului. Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF50 conţine ingrediente cu textură lejeră, ingredientele sale active fiind puţin probabil cauza producerii sau agravării pustulele.

Am crezut că Paula susţine că aceste creme de protecţie solară cu factor de peste 30 nu sunt necesare – un factor de protecţie 30 este suficient, nu-i aşa?
În cea mai mare parte a timpului da, SPF 30 este suficient. Dar există două motive pentru care ar trebui să iei în considerare factorul de protecţie mai mare de 30. Mulţi dermatologi consideră că un factor de protecţie mai mare este necesar, deoarece majoritatea persoanelor nu aplică protecția solară în cantitate generoasă, iar dacă există o concentraţie mai mare de ingrediente active de protecţie solară în componenţa sa (aşa cum se întâmplă în cazul unei creme de protecţie solară cu factor mai mare), vei obţine o protecţie sporită, chiar aplicând o cantitate mai mică. Al doilea motiv pentru a lua în considerare un factor de protecţie mai mare se iveşte în situaţia când pielea este expusă soarelui pe perioade mai mari de timp (cum ar fi în vacanța la mare sau la ski).
Cu toate că Paula s-a declarat împotriva companiilor care comercializează produse de protecţie solară cu un factor de protecţie SPF ridicol de ridicat (70 sau 100), problema a fost dintodeauna faptul că aceste produse tind să dea consumatorilor o falsă siguranţă. Consumatorii cred în mod eronat că un produs cu factor de protecţie ridicat trebuie aplicat o singură dată într-o zi de expunere la soare. Acest lucru este greşit în ceea ce priveşte orice factor de protecţie. Un produs cu protecţie solară cu factor 30 sau mai mare oferă protecţie pentru un timp mai îndelungat, însă nu o mai bună protecţie. Acest lucru înseamnă că poţi sta la soare mai mult timp până ca pielea să dea semne de colorare, însă nu elimină nevoia de reaplicare a produsului cu protecţie solară o dată la două ore după ce ai înotat, transpirat sau te-ai șters cu prosopul. Recomandăm Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 celor care petrec multe ore în aer liber, angajându-se în activităţi ce presupun intrarea în apă. Aplicarea produsului în cantitate generoasa şi reaplicarea lui sunt necesare pentru a păstra un nivel înalt de protecţie solară.

De ce factorul de protecţie al acestui produs s-a modificat de la 45 la 50? S-a schimbat cumva şi formula?
Nu vă faceţi probleme, compoziţia produsului Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 rămâne neschimbată. Factorul său de protecţie s-a dovedit a fi mai mare decât anterior datorită efectuării unor teste mai riguroase. Această testare a factorului de protecţie a fost recent efectuată pentru a respecta anumite reguli FDA privitoare la produsele de protecţie solară. Suntem încântaţi că acest produs cu protecţie solară nu doar a trecut acest test riguros ci și că a fost identificată o valoare mai mare a factorului său de protecţie.

Conține Oxybenzone
Aqua, Homosalate (10%, sunscreen), Butylene Glycol (hydration/texture-enhancing), Benzophenone-3 (Oxybenzone, 6%, sunscreen), PEG-8 (texture-enhancing), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate, 5%, thickener), Polyethylene (texture-enhancing), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone, 3%, sunscreen), Octocrylene (2%, sunscreen), Dimethicone (hydration), Silica (absorbent), Picea Excelsa (Spruce) Wood Extract (skin-soothing), Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C/antioxidant), Retinyl Palmitate (vitamin A/ antioxidant/skin replenishing), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Titanium Dioxide (Nano, texture-enhancing), Aloe Barbadensis Leaf Juice (hydration/skin-soothing), Bentonite (absorbent), Methyl Glucose Sesquistearate (texture-enhancing), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (texture-enhancing), Sodium Polyacrylate (texture-enhancing), Kaolin (absorbent), Ethylhexylglycerin (preservative), Disodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Chlorphenesin (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50:

Future Oncology, December 2008, pages 841–856; Clinics in Dermatology, November-December 2008, pages 614–626; Skin Therapy Letter, September 2008, pages 5–9; Journal of Drugs in Dermatology, July 2008, pages S7–S12; Dermatologic Therapy, September-October 2007, pages 314-321; Journal of Pathology, January 2007, 241–251; International Journal of Immunopathology and Pharmacology, July-September 2005, pages 497-502; Experimental Dermatology, September 2005, pages 684-691; Journal of the American Academy of Dermatology, June 2005, pages 937–958; Photodermatology, Photoimmunology, and Photomedicine, August 2004, pages 200–204; Cutis, September 2003, pages 11–15; Journal of Investigative Dermatology, January 2002, pages 117–125; and Clinical Experimental Dermatology, October 2001, pages 573–577.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!