Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution 2% Salicylic Acid 30ml

Tip de ten: ten mixt ten gras
Probleme ten: acnee puncte negre pori dilatați erupții keratosis pilaris

 • Formula lichidă exfoliază chimic celulele moarte ale pielii, dezvăluind o piele mai netedă și mai sănătoasă
 • Formulă cu putere de penetrare maximă datorită texturii lichide și a concentrației de 2% de acid salicilic
 • Formula este identică cu Skin Perfecting BHA 2% Liquid
 • Ameliorează punctele negre și porii dilatați
 • Ingredientele antiinflamatoare calmeaza iritațiile și rozaceea
 • Reduce petele cauzate de acnee și previne apariția pustulelor
 • 100% fără parfum şi coloranţi
  • Aplicarea unui produs cu protecție solară SPF 20 sau mai mare este obligatorie dacă în rutina ta este prezent și un produs cu acid salicilic (BHA). Indiferent dacă aplici exfoliantul dimineața sau seara, protecția solară se aplică obligatoriu în strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiațiile UV.

   Dacă ești alergică la aspirină (acid acetilsalicilic) sau derivați de aspirină ar trebui să eviți produse care conțin acid salicilic (beta hydroxy acid).

30 ml
30 ml
42,00 RON
30 ml

Aplică o dată sau de două ori pe zi. După curăţarea tenului cu Paula's Choice Clear Pore Normalizing Cleanser, aplică exfoliantul pe un disc de bumbac şi întinde pe piele cu mișcări de netezire blânde. Acordă o atenție deosebită zonelor predispuse la acnee şi puncte negre. Nu clăti. Evită contactul cu ochii, pleoapele și membranele mucoase. Dacă apare uscarea excesivă sau descuamarea pielii, redu aplicarea o dată la fiecare două zile sau mai rar.

În fiecare dimineață, indiferent de anotimp, aplică o cantitate generoasă de protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire, indiferent dacă ai aplicat exfoliantul dimineața sau seara! Seara, după ce ai aplicat exfoliantul așteaptă câteva minute ca produsul să se absoarbă în piele apoi aplică un produs hidratant.

În general, pentru a evita posibilele reacții de acomodare a pielii la anumite produse (descuamarea sau iritația minoră), se recomandă ca produsele cu ingrediente active (cum este și acest produs) să fie introduse treptat în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Ideal ar fi să începi cu aplicări seara, de 2 sau 3 ori pe săptămână, urmărind cu atenție reacția pielii. Treptat, mărește numărul de aplicări în funcție de toleranța pielii la acest produs, ajungând în timp la aplicare zilnică. În cazul în care tenul tolerează foarte bine ingredientele active poți începe cu aplicări zilnice, iar dacă este cazul se poate reduce numărul de aplicări.

În cazul în care achiziționezi mai multe produse cosmetice (mai ales produse cu ingrediente active) este bine să le introduci în rutina zilnică de îngrijire a tenului treptat și separat, pentru a da timp tenului să se acomodeze cu ingredientele active și pentru a observa cu atenție reacția pielii.

Există mai multe opțiuni pentru modul de utilizare a acestui tip de produs. Va trebui să experimentezi pentru a descoperi cea mai potrivită metodă pentru tine. Poți astfel să aplici exfoliantul de două ori pe zi sau de două ori pe săptămână, iar acest lucru îl vei observa doar experimentând cu acest produs.

BHA (Acidul salicilic) este un pas esențial pentru lupta împotriva pustulelor sau a porilor blocați. În cazul în care starea pielii se înrăutăţeşte sau apar erupţii cutanate, întrerupe utilizarea și apelează la alte produse pentru ameliorarea pustulelor. Dacă apare uscarea sau iritarea uşoară a pielii, nu renunţa. Redu aplicarea exfoliantului la două zile sau doar de două ori pe săptămână și poți beneficia în continuare de rezultate bune.

Unele persoane doresc să știe dacă pot folosi un scrub cu particule abrazive în timp ce folosesc BHA. Utilizarea ocazională a unui scrub blând sau unui prosop moale, poate fi de mare ajutor pentru anumite tipuri de ten. Doar să fii atentă pentru a evalua modul în care pielea reacţionează înainte de a adăuga acest pas o dată sau de două ori pe săptămână în rutina ta.

Acest produs poate fi de asemenea utilizat pe coate, picioare, sau genunchi. Este un exfoliant multi funcţional, care are efect aproape peste tot!

Dacă ai rozacee:
Am primit o mulțime de păreri de la persoane cu rozacee, care au obţinut rezultate foarte bune cu produsele BHA Paula’s Choice. Motivul pentru acest lucru poate fi datorat relației acidului salicilic (BHA) cu acidul acetilsalicilic (aspirina). Aspirina și BHA sunt ambele salicilați. Salicilații au proprietăţi antiinflamatorii. În același timp, BHA exfoliază celulele moarte (îndepărteza pielea descuamată asociată cu rozaceea) şi, de asemenea, calmează roşeaţa!

Tip de ten
Ten predispus la acnee

Nevoi speciale
Ten normal, gras/mixt acneic, ten uscat acneic, acnee moderată până la severă

Prin ce se deosebeşte Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid de alte produse cu BHA de la Paula’s Choice?
Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution este, de fapt, identic cu produsul nostru cel mai bine vândut Skin Perfecting BHA 2% Liquid. Produsul original este atât de eficient pentru ţinerea acneei sub control, încât Paula a decis să adauge această formulă gamei Clear, astfel că a devenit o parte distinctă a rutinei în 3 paşi pentru persoanele care se luptă cu acneea.
Dacă deja folosiți produsul nostru Skin Perfecting BHA lichid 2% nu trebuie să îl înlocuiți cu acest produs; orice variantă alegeţi, veţi primi un produs de excepţie pentru lupta împotriva pustulelor, punctelor negre şi albe, iar pielea dumneavoastră va deveni netedă şi sănătoasă.

De ce Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution se simte lipicios pe ten?
Cel mai probabil aveţi acest sentiment din cauză că utilizaţi prea mult produs. Cantitatea medie necesară pentru aplicarea facială este mai mică decât dimensiunea unui bănuţ. Produsul se aplică cel mai bine într-un strat subțire, intrând rapid în piele. Unele persoane, chiar folosind cantitatea recomandată, tot simt că au pielea lipicioasă. Senzația poate fi atribuită nivelului ridicat de glicol pe care acest exfoliant îl conține. Glicolul ajută BHA-ul să pătrundă mai eficient straturile superficiale ale pielii și, de asemenea, funcționează ca un agent de hidratare. Pentru a elimina senzaţia de “lipicios”, tamponaţi ușor pielea după ce exfoliantul a fost absorbit. Astfel se elimină orice produs rezidual, fără a fi afectată eficacitatea. Cu toate acestea, cei mai mulţi dintre clienții noștri ne-au spus cât de mătăsoasă şi moale este pielea lor, ca rezultat al utilizării Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution, rezultat direct al formulei unice.

Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin-soothing/antioxidant), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH balancer).

Surse care susțin afirmațiile despre Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution:

International Immunopharmacology, August 2009, pages 1,126–1,130; Cutis, July 2009, pages 48–55; Chemical Research in Toxicology, January 2008, pages 53–69; Skin Pharmacology and Physiology, June 2007, pages 124-135; Journal of Cosmetic Science, November-December 2004, pages 519-531; Archives of Internal Medicine, July 2002, pages 1531–1532; Annals of Dermatology and Venereology, January 2002, pages 137–142; Archives of Dermatology, November 2000, pages 1390–1395; Dermatology, 1999, volume 199, number 1, pages 50–53; and Pain, January 1996, pages 71–82; Seminars in Dermatology, December 1990, pages 305–308.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!