Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist Anti Aging Eye Cream

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging riduri

  • Ameliorează ridurile și aspectul liniilor fine
  • Oferă fermitate și hidratare pielii
  • 100% fără parfum și coloranți

Dacă vrei să folosești un produs etichetat 'cremă de ochi', asigură-te că are o formulă excelentă. Crema noastră de ochi este formulată cu antioxidanți dovediți anti-aging, peptide și ingrediente reparatoare pentru a ameliora și preveni apariția ridurilor, pentru a ameliora uscăciunea pielii sau alte probleme legate de zona ochilor. Ambalajul este conceput astfel încât să mențină toate ingredientele anti-aging stabile.

Părerea Paulei despre Resist Anti Aging Eye Cream (video cu subtitrare)

15 ml
15 ml
164,00 RON
15 ml
Comandă mini produs
Momentan indisponibil.

Aplică o cantitate mică de produs în zona ochilor cu mișcări blânde, de tapotare. În fiecare dimineață aplică un produs cu protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas din rutina ta de îngrijire. Pentru rezultate optime, asigură-te că produsul tău pentru protecție solară pentru aplicare în jurul ochilor, conține ca filtre solare doar mineralele zinc oxide și/sau titanium dioxide.

Informații suplimentare

De ce este acest produs unic?
Resist Anti-Aging Eye Cream este o cremă de ochi cu textură consistentă, ce acționează pentru a îmbunătăți aspectul multiplelor semne de îmbătrânire a pielii, inclusiv uscăciune severă, riduri și lipsa fermității pielii. Formula fără parfum este concepută pentru a fi extrem de eficientă, dar în același timp este blândă și poate fi folosită în zona ochilor. Pielea este tratată cu o gamă largă de antioxidanți anti-aging, peptide și ingrediente reparatoare pentru a obține o piele mai tânără și pentru a îmbunătăți fermitatea pielii prin hidratare intensă. Ingredientele active sunt menținute stabile în recipientul opac, pentru beneficii maxime.

Pentru cine este acest produs?
Resist Anti-Aging Eye Cream este potrivit pentru toate tipurile de ten. Dacă dorești un produs etichetat 'cremă de ochi', acest produs este ideal pentru a trata semnele îmbătrânirii premature a pielii din jurul ochilor. Datorită texurii consistente, este ideală pentru persoanele care au pielea extrem de uscată în jurul ochilor, iar cremele hidratante pe care le folosesc în mod obișnuit nu oferă hidratarea necesară.

Echipa Paula’s Choice a spus timp de 30 de ani că nu avem nevoie de o cremă specială pentru ochi, iar acum Paula’s Choice a lansat o crema de ochi! De ce?
Paula și echipa ei spun în continuare că nu avem nevoie de un produs special etichetat ‘cremă de ochi’. Acest lucru este posibil pentru că o mulțime de produse cu formule foarte bune cum ar fi cremele hidratante, serurile sau alte produse tratament, pot fi aplicate în jurul ochilor.
Am decis să formulăm crema noastră pentru ochi când am aflat că și cei mai loiali clienți ai noștri aleg o cremă etichetată 'pentru ochi', formulată de alte branduri. Acest lucru a fost frustrant pentru noi în special pentru că multe din aceste creme pentru ochi au formule mediocre. Noi am vrut să ne asigurăm că oricine are nevoie de o cremă specială pentru ochi poate folosi o formulă excepțională, de aceea am lansat acest produs care îndeplinește criteriile noastre de excelență.
Dacă cineva alege o cremă de ochi atunci acest produs trebuie să fie formulat cu ingrediente eficiente, iar rezultatele trebuie să fie net superioare cremelor hidratante tradiționale. Toate acestea le vei descoperi odată cu Resist Anti-Aging Eye Cream. Are o textură complet diferită de orice cremă hidratantă destinată tenului (care poate fi aplicată și în jurul ochilor), fiind emolientă și hidratantă, fără a fi grasă.
Ai nevoie de această cremă de ochi? Nu, dacă ești mulțumită de rezultatele pe care lei ai de la produsul pe care îl aplici în mod normal în jurul ochilor (care poate fi un ser sau o cremă hidratantă pentru ten). Dar dacă vrei să faci mai multe pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii sau dacă zona ochilor este mai uscată decât restul tenului, atunci Resist Anti-Aging Eye Cream merită aplicată.

Pot să aplic Resist Anti-Aging Eye Cream dimineața?
Da, cu condiția ca apoi să aplici o cremă pentru ochi (sau o cremă hidratantă) cu protecție solară SPF 25 sau mai mare. Pentru rezultate optime protecția solară pentru zona ochilor trebuie să conțină doar filtre solare minerale, mai precis zinc oxide și/sau titanium dioxide. Aceste minerale nu sunt iritante pentru zona ochilor. Asigură-te că aplici un strat subțire de Resist Anti-Aging Eye Cream în fiecare seară pentru a beneficia de efectele descrise mai sus.

Pot folosi crema de ochi împreună cu orice cremă hidratantă Paula’s Choice?
Da. Aplică mai întâi crema ta hidratantă pe ten, iar apoi aplică Resist Anti-Aging Eye Cream în jurul ochilor.

Cum aplic acest produs dacă folosesc un ser?
Aplică serul în jurul ochilor apoi aplică Resist Anti-Aging Eye Cream. Dacă vrei poți să aplici mai întâi crema și apoi serul.

Cum folosesc crema de ochi dacă folosesc Resist Moisture Renewal Oil Booster?
Poți să adaugi o picătură de Resist Moisture Renewal Oil Booster cremei de ochi, apoi să aplici produsul rezultat în jurul ochilor. Poți de asemenea să aplici crema de ochi apoi să aplici o picătură de Oil Booster și să masezi ușor zona respectivă.

Pot folosi Resist Anti-Aging Eye Cream împreună cu alte tratamente Paula’s Choice?
Da. Poți să le amesteci înainte de a le aplica sau poți să aplici produsul cu consistență mai lejeră ca prim pas (care de cele mai multe ori va fi produsul tratament), iar apoi poți aplica Resist Anti-Aging Eye Cream.

Resist Anti-Aging Eye Cream îmbunătățește aspectul cearcănelor?
Depinde de cauza cearcănelor. Resist Anti-Aging Eye Cream poate fi de folos atunci când e vorba despre cearcănele datorate distrugerilor celulare cauzate de radiațiile solare și este posibil să fie eficientă și pentru cearcănele care arată ca pete albastre/verzi sub piele (acest potențial beneficiu se datorează plantelor antiinflamatoare și antioxidanților din formulă). Poate de asemenea să reducă inflamația care face cearcănele mai proemintente.
Multe persoane vor observa schimbări în aspectul cearcănelor dacă Resist Anti-Aging Eye Cream este folosită împreună cu protecția solară SPF 25 sau mai mare (SPF-ul se aplică zilnic, indiferent de anotimp).
Dacă cearcănele tale au cauze genetice și sunt vizibile pe ten de foarte mulți ani există posibilitatea să nu observi îmbunătățiri în aspectul lor. Totuși, proprietățile hidratante, iluminatoare și de accentuare a fermității pielii oferite de crema noastră de ochi dau pielii din jurul ochilor un aspect neted și luminos, iar acest lucru poate estompa într-o anumită măsură aspectul cearcănelor.

Resist Anti-Aging Eye Cream îmbunătățește aspectul pungilor de sub ochi?
Resist Anti-Aging Eye Cream conține ingrediente care pot reduce inflamația. Totuși, dacă pungile de sub ochi sunt cauzate de straturi de grăsime sau dacă pielea din jurul ochilor este extrem de lipsită de fermitate, nici un produs cosmetic nu poate schimba aceste probleme. Majoritatea producătorilor de creme pentru ochi nu vor spune aceste lucruri, dar misiunea noastră este de a-ți spune ce anume funcționează și ce nu atunci când vine vorba de îngrijirea pielii.
Singurul mod în care poți schimba aspectul pungilor de sub ochi este prin proceduri cosmetice executate de un estetician. Ne-am dori ca acest lucru să nu fie așa, dar până când nu vei înțelege acest aspect simplu, vei continua să irosești bani pe produse care promit ceva ce este imposibil de obținut cu ajutorul produselor cosmetice.
Pe de altă parte, dacă zona ochilor este inflamată datorită alergiilor, prea multă sare, prea mult alcool sau pur și simplu nu dormi suficient noaptea, atunci Resist Anti-Aging Eye Cream este eficientă cu siguranță, dar nu te aștepta să fie eficientă pe pungile de sub ochi care se agravează o dată cu vârsta.

Cum poate acest produs să ofere fermitate?
Fermitatea este dată de ingrediente anti-aging prezente în formulă, ingrediente care stimulează producerea de colagen. În timp, odată ce colagenul se formează mereu, textura pielii devine mai netedă și mai fermă, cu aspect mai tânăr.
Ca să fim totuși clari, acest produs nu poate oferi fermitate pielii care deja prezintă semne avansate de îmbătrănire. Aceste rezultate sunt dincolo de posibilitățile industriei cosmetice, indiferent de ingredientele pe care le conține un produs. Lipsa profundă a fermității pielii poate fi ameliorată doar prin operații estetice.

Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (antioxidant/emollient), Glycerin (skin-repairing ingredient), Dimethicone (silicone skin-conditioning agent), Sodium PCA (skin-repairing ingredient), Hydrogenated Polyisobutene (emollient thickener), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Sodium Polyacrylate (film-forming agent/emollient), Hydrogenated Lecithin (cell-communicating ingredient), Glucosyl Hesperidin (water-binding agent), Copper Gluconate (skin-conditioning agent), Troxerutin (antioxidant), Disodium Rutinyl Disulfate (anti-inflammatory), Resveratrol (antioxidant), Palmitoyl Tripeptide-38 (cell-communicating ingredient), Caprooyl Tetrapeptide-3 (cell-communicating ingredient), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin lightener/anti-irritant), Phytic Acid (antioxidant), Beta-Glucan (anti-inflammatory agent), Acetyl Glucosamine (skin-conditioning agent), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Allantoin (anti-irritant), Adenosine (cell-communicating ingredient), Dextran (thickener), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient skin-repairing ingredient), Sea Whip Extract (anti-irritant), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract (antioxidant/melanin-inhibiting plant extract), Salix Alba (Willow) Bark Extract (anti-irritant plant extract), Polyacrylate Crosspolymer-6 (emulsion stabilizer), Cyclodextrin (emulsion stabilizer), Xanthan Gum (thickener), Cetearyl Alcohol (emollient), Maltodextrin (thickener), Benzyl Alcohol (preservatives), Phenoxyethanol (preservatives).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist Anti-Aging Eye Cream:
Phytochemistry, December 2014, pages 157–170; Free Radical Biology and Medicine, October 2014, pages 213–223; Biomed Research International, August 2014, ePublication; Experimental Dermatology, August 2014, pages 555–560; Aging Research Reviews, May 2014, pages 100–115; Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Volume 54, 2014, pages 673–686; Dermatologic Therapy, May 2012, pages 229–233; Pharmaceutical Biology, December 2012, pages 1.531–1,535 and February 2012, pages 208–224; Irish Journal of Medical Science, September 2011, pages 709–714; Comparative Medicine, February 2011, pages 39–44; Cellular and Molecular Life Sciences, March 2010, ePublication; Connective Tissue Research, January 2010, Epublication; Archives of Dermatologic Research, April 2009, pages 301–306; Chemical and Pharmaceutical Bulletin, May 2001, pages 642–644; and Biomedical Materials and Engineering, Volume 5, 1995, pages 9–20.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!