Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Green Policy

 

Mediul înconjurător are prioritate pentru echipa Paula’s Choice

Tot ce facem are un impact asupra mediului înconjurător. De aceea Paula’s Choice a adoptat de la bun-început o politică verde în care bunăstarea oamenilor şi a animalelor este pe primul loc. Noi nu testăm produsele pe animale şi încercăm ca materialele pe care le folosim să nu producă inutil daune mediului înconjurător şi, pe cât posibil, să provină din surse regenerabile. Noi aplicăm aceste principii cât putem de eficient şi, pe cât posibil, în tot ceea ce facem: în conceperea şi producţia produselor noastre, în procesul de ambalare şi de expediere a comenzilor.

 

Produsele noastre

Se ştie că Paula’s Choice foloseşte doar ingrediente care sunt 100% sigure şi a căror eficiență a fost dovedită în studiile de cercetare. Pe cât posibil, Paula’s Choice optează pentru ingrediente care provin din surse regenerabile. Un exemplu îl constituie uleiul de palmier pe care-l folosim în Resist Super Antioxidant Concentrate. Modul tradiţional de obţinere a uleiului de palmier este dăunător pădurii tropicale şi, în consecinţă, şi oamenilor şi animalelor care trăiesc acolo. Prin urmare, Paula’s Choice cumpăra acest ingredient de la companie atestată pentru producţie ecologică. Această companie provine din Malaezia.

Paula's Choice nu sprijină metoda testării cosmeticelor pe animale şi nu a făcut-o nicicând. De-a lungul celor 30 de ani de carieră ca şi scriitoare în domeniul industriei de înfrumuseţare, Paula a condamnat constant efectuarea testelor pentru produsele cosmetice asupra animalelor. Paula's Choice nu testează produsele pe animale şi nu o va face niciodată. Suplimentar, nu sponsorizam nicio terţă sursă independentă pentru efectuarea testelor asupra animalelor în locul nostru. Sprijinim intenţia globală de adoptare a metodelor alternative de testare şi de eliminare a testării cosmeticelor pe animale la nivel mondial. În aprilie 2013, Paula's Choice a devenit oficial membru certificat programului Leaping Bunny Program.

Cerinţele pentru a obţine atestatul de membru în cadrul programului includ şi angajamentul de a elimina testarea asupra animalelor nu doar din companie, dar şi în rândul furnizorilor noştri de ingrediente. Rezultatul constă într-un produs 100% garantat fără testare pe animale. Programul este administrat de o coaliţie a unor organizaţii pentru protecţia animalelor, inclusiv Organizaţia Umanitară a Statelor Unite şi Organizaţia Naţională Anti-Vivisecție. Pentru mai multe informaţii despre program puteți consulta website-ul www.leapingbunny.org

 

Ambalarea

Recipientele noastre din plastic şi sticlele, inclusiv capacele, sunt potrivite pentru reciclare. Se pot recicla împreună cu alte materiale reciclabile din plastic. Programele de reciclare variază de la o comunitate la alta.

Paula’s Choice nu întrebuinţează ambalaje importate. Recipientele noastre şi sticlele nu sunt ambalate în cutii de carton învelite în plastic la exterior sau cu folie suplimentară. Paula’s Choice a decis deja în urmă cu 15 ani să imprime informaţiile despre produs direct pe recipiente şi sticle, ceea ce face ca ambalarea suplimentară să fie inutilă. În cazul recipientelor mici ambalăm produsele în cutii de carton pentru a avea spațiul necesar informațiilor importante destinate consumatorului. Aceste cutii de carton sunt reciclabile.

 

Transportul

Cutiile de carton în care expediem comenzile, ghidurile de utilizare pas-cu-pas şi listele cu ingrediente sunt confecţionate din hârtie și pot fi reciclate în cadrul oricărui program de reciclare a hârtiei. Paula’s Choice nu adăugă broşuri în exces sau pliante comerciale nesolicitate, comezilor dumneavoastră.

Protejarea produselor pentru un transport în siguranţă către destinatar se face cu materiale reciclabile, care pot fi reciclate împreună cu alte obiecte reciclabile din plastic și hârtie.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!