Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist Anti-Aging Smoothing Primer Serum SPF 30

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging pori dilatați riduri

Acest produs are rol de primer (bază machiaj), ser și protecție solară. Textura lejeră, incoloră, estompează ușor aspectul imperfecțiunilor pentru o aplicare mai ușoară a machiajului, în timp ce filtrele solare îți protejează pielea de radiațiile solare. Formulat ca și un ser, acest primer conține o concentrație ridicată de antioxidanți pentru a proteja bariera naturală a pielii. După aplicare, tenul este luminos și catifelat.

  • Antioxidanții reduc distrugerile celulare cauzate de poluare și radiații solare
  • Filtrele solare protejează pielea de radiațiile solare
  • Machiajul tău rezistă mai mult timp piele

30 ml
30 ml
160,00 RON
30 ml
Comandă mini produs
10 ml:
10 ml
61,00 RON

Resist Primer Serum SPF 30 poate fi aplicat înainte sau după crema ta hidratantă de zi, cremă care trebuie să conțină filtre solare. Pentru a fi protejată corect de radiațiile solare, pielea are nevoie de 1,25 ml produs cu SPF doar pentru ten. Aplică crema ta hidratantă cu SPF în strat generos și aplică o cantitate mică (cam cât un bob de mazăre) de primer.

Exemple: Poți aplica acest produs după aplicarea cremei hidratante cu SPF, înainte de a aplica machiajul, cu rol de bază de machiaj pentru fondul de ten sau poți aplica acest produs înainte de crema ta hidratantă, colorată, cu SPF cu rol de bază de aplicare a produsului tău colorat.

Pot înlocui crema hidratantă de zi, cu SPF cu Resist Primer Serum SPF 30?
Da, poți face acest lucru dacă ai ten gras și/sau cremele hidratante cu SPF pe care le-ai incercat până acum nu îți sunt potrivite ca textură. Pentru a folosi Resist Primer Serum SPF 30 ca singurul produs cu protecție solară aplicat pe ten dimineața, este necesar să aplici cantitate generoasă (1,25 ml). Reaplică în timpul zilei dacă este necesar (dacă petreci o perioadă mai mare de 4-5 ore expusă luminii solare) și întotdeauna după înot sau exces de perspirație.

Ce este acest produs?
Un ser cu textură lejeră, satinată, cu rol de bază de machiaj, protecție împotriva radiațiilor solare și reparator al barierei naturale a pielii.

Cum acționează acest produs?
Resist Smoothing Primer Serum SPF 30 pregătește pielea pentru aplicarea mai ușoară a machiajului, iar în plus oferă protecție împotriva întregului spectru solar pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Textura de ser conține antioxidanți cum ar fi ceai verde, semințe de cafea, mușețel, ingrediente care reduc vizibil semnele distrugerii celulare cauzate de poluare și alți factori de mediu. Formula unică, satinată, a acestui ser estompează ușor liniile fine și porii dilatați pentru a obține un aspect al tenului mai tânăr și mai neted.

De ce este acest produs diferit de alte baze de machiaj?
Resist Smoothing Primer Serum SPF 30 este un primer (bază de machiaj) cu textură lejeră și satinată care combină protecția solară SPF 30 cu un complex de extracte de plante și antioxidanți reparatori pentru a reduce semnele distrugerii celulare cauzate de mediul înconjurător. De asemenea, acest primer anti aging asigură o aplicare facilă a produselor de machiaj și îmbunătățește considerabil aspectul și rezistența machiajului pe piele. Cu un singur produs poți obține o aplicare facilă a fondului de ten cât și un ten protejat, cu aspect mai sănătos și mai natural.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Resist Smoothing Primer Serum SPF 30 este potrivit oricui dorește să îmbunătățească aplicarea, aspectul și rezistența pe piele a fondului de ten în timp ce luptă cu semnele de îmbătrânire a pielii. Formula satinată și textura lejeră fac acest produs potrivit pentru toate tipurile de ten și poate fi folosit ca bază de machiaj pentru orice fond de ten.

Produsele cu protecție solară au uneori textură lipicioasă sau sunt greu de întins pe piele. Este cazul acestui produs?
Nu, Resist Primer Serum SPF 30 are textură satinată, lejeră, asemănătoare cu serurile noastre Resist Super Antioxidant Concentrate Serum sau Resist Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum și are în plus beneficiul oferit de filtrele solare care împreună cu cantitatea impresionantă de antioxidanți și alte ingrediente reparatoare protejează pielea și repară semnele distrugerii celulare cauzate de factorii de mediu.

Care este diferența dintre acest produs și serurile cu antioxidanți?
În timp ce serurile noastre Antioxidant Concentrate sunt formulate pentru a oferi ingrediente benefice care mențin pielea sănătoasă, Resist Primer Serum SPF 30 conține ingrediente care ajută pielea să estompeze imperfecțiunile și să acționeze ca o bază de machiaj. De asemenea conține filtre solare pentru a optimiza și a menține rezultatele rutinei tale de îngrijire și pentru a ușura aplicarea machiajului.

Pot înlocui crema hidratantă de zi, cu SPF cu Resist Primer Serum SPF 30?
Da, poți face acest lucru dacă ai ten gras și/sau cremele hidratante cu SPF pe care le-ai incercat până acum nu îți sunt potrivite ca textură. Pentru a folosi Resist Primer Serum SPF 30 ca singurul produs cu protecție solară aplicat pe ten dimineața, este necesar să aplici cantitate generoasă (1,25 ml). Reaplică în timpul zilei dacă este nevoie (dacă petreci o perioadă mai mare de 4-5 ore expusă luminii solare) și întotdeauna după înot sau exces de perspirație.

Ingrediente: Isododecane, (matte finish solvent), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate 6%, sunscreen), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer (texture enhancer/skin-conditioning agent), Butyloctyl Salicylate (skin-conditioning agent), Homosalate (4%, sunscreen), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate 4%, sunscreen), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone 2%, sunscreen), Polysilicone-11 (silicone-derived film-forming agent), Bisabolol (plant-based soothing agent), Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract (antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (licorice-derived soothing agent), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (soothing agent/antioxidant), Retinyl Palmitate (vitamin A-derived antioxidant), Aloe Barbadensis Leaf Extract (hydrating plant extract), Calluna Vulgaris Flower Extract (antioxidant), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Chlorella Vulgaris Extract (hydrating agent), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing ingredient), Physalis Angulata Extract (plant-derived soothing agent), Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract (antioxidant/skin-restoring ingredient), Diethylhexyl Syringylidenemalonate (antioxidant/skin-conditioning agent).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist Smoothing Primer Serum SPF 30: Biomolecules and Therapeutics, January 2014, pages 73-77, Cosmetics & Toiletries, October 2013, ePublication, Fitoterapia, July 2013, pages 160-184, Journal of Cosmetic Dermatology, March 2013, pages 25-35, Oxidative Medicine and Cellular Longevity, June 2012, ePublication, Food and Chemical Toxicology, January 2011, pages 309-318, Molecular Medicine Reports, November 2010, pages 895-901, The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, July 2010, pages 20-31, Dermatologic Therapy, September-October 2007, pages 330-342, Photochemistry and Photobiology, May-June 2006, pages 823-828, The Journal of Nutrition, June 2000, pages 1, 202-1,208, Free Radical Biology & Medicine, January 2000, pages 261-265, Journal of Ethnopharmacology, December 1999, pages 3-37

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!