Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Paula's Choice în saloane cosmetice

Puteți beneficia de tratamente faciale cu produsele Paula's Choice în România în cadrul saloanelor cosmetice. Aveți comedoane, puncte albe și doriti o curățare profundă a tenului? Aveți ten uscat și doriți un tratament de relaxare și hidratare intensă? Vă recomandăm să apelați la serviciile oferite de specialiștii în cosmetică ce lucrează cu gama Paula's Choice, ei vă pot oferi și sfaturi de îngrijire zilnică a tenului.

Mai jos sunt listate saloanele cu care colaborăm. Dacă aveți întrebări despre serviciile oferite în cadrul saloanelor vă rugăm să folosiți datele de contact puse la dispoziție.

Sunteți reprezentatul unul salon cosmetic și doriți să colaborați cu noi pentru a oferi clientelor dumneavoastră tratamente faciale cu produsele Paula's Choice? Vă rugăm să ne contactați la adresa de mail info@paulaschoice.ro.

Paula Begoun

 

Saloane care oferă tratamente cu produsele Paula's Choice:

  • Timișoara, Salon Diva
  • Suceava, Salon Boheme
  • București, Salonul de Gală

Informații, sfaturi personalizate și vânzare de produse Paula's Choice:

  • Timișoara, Cabinet Cosmetic Plus Jolie
Salon Diva

Salon Diva, Timișoara

Unul dintre cele mai cunoscute saloane din Timișoara, oferă o gamă largă de servicii: hair styling, spa, machiaj, masaj, cosmetică. În cadrul cabinetului cosmetic se fac sedințe de IPL, microdermoabraziune, tratamente faciale, epilări, etc. Tratamente faciale sunt făcute de doamna doctor Salomeia Putnoky - cu studii superioare în medicină, igienă și nutriție.

Contact
Salon Diva
Bulevardul Victor Babeș, nr. 14A
Timișoara

Telefon: 0740 830 885

Cabinet Cosmetic Plus Jolie

Cabinet cosmetic Plus Jolie, Timișoara

În cadrul Cabinetului de consultanță cosmetică din Timișoara puteți beneficia de consultanță cosmetică personalizată și construirea unei rutine de îngrijire bazată pe produsele Paula's Choice, servicii oferite de Corina Allan. De asemenea puteți achiziționa produsele Paula's Choice.

Contact
Cabinet Cosmetic Plus Jolie
Str. Putna, nr. 15
Timișoara

Telefon: 0733 098 360
salon.plusjolie@gmail.com
www.pasagera.roSalon Boheme

Salon Boheme, Suceava

Echipa salonului Boheme vă așteaptă într-un cadru special, punându-vă la dispoziție servicii de coafor - visagism, manichiură-pedichiură spa, modelare corporală, cosmetică și make-up profesional. Atat prima impresie e importantă, dar și cea de pe urmă e cartea noastră de vizită, de la servicii, recomandări, aromaterapie, muzică de relaxare și produse de calitate superioară. La noi frumusețea este artă!

Contact
Salon Boheme
Str. Zorilor, nr. 6 D, zona Albina
Suceava

Telefon: 0753 584 521Salonul de Gală

Salonul de Gală, București

Într-un spațiul generos și o atmosferă deosebită, vă așteaptă cele mai bune servicii de îngrijire corporală și hair styling. Salonul de cosmetică utilizează produse de top dintre care se distinge gama Paula's Choice, unghiile pot fi acoperite cu desene cochete, masajul vă oferă o relaxare binemeritată, iar barul nostru vă stă la dispoziție.

Contact
Salonul de Gală
Calea Floreasca nr. 141-143, Sector 1
București

Telefon: 031 1000628
www.salonuldegala.roPAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!