Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist 25% Vitamin C Spot Treatment

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging pete/melasmă riduri
  • Luminozitate, piele netedă și fermă
  • 25% vitamina C stabilizată
  • 100% fără parfum și coloranți

Estompează petele maro, ameliorează ridurile și obține o piele mai fermă cu acest produs. Pielea ta va aprecia tratamentul concentrat cu vitamina C, iar tu vei aprecia rezultatele obținute cu ajutorul produsului.

Notă: Pentru ameliorarea petelor folosirea protecției solare în fiecare zi din an este necesară, chiar și după ce petele nu mai sunt vizibile.

15 ml
15 ml
273,00 RON
15 ml
Comandă mini produs
5 ml:
5 ml
114,00 RON

Seara, folosește acest tratament ca ultim pas din rutina ta. Aplică o cantitate foarte mică de produs cu mișcări blânde, de tapotare, pe zonele unde există pete maro sau riduri. Nu folosi mișcări de netezire sau de masaj pentru aplicarea produsului pe piele. În fiecare dimineață protejează pielea cu un produs cu SPF 25 sau mai mare.

Observă cu atenție reacția pielii tale la acest produs, iar dacă este nevoie ajustează numărul de aplicări în funcție de toleranța pielii tale. Aplicarea cremei cu protecție solară SPF 25 sau mai mare, în strat generos, în fiecare dimineață indiferent de anotimp, este necesară.

Tip de ten
Toate tipurile de ten

Nevoi speciale
Ten normal, mixt sau gras cu riduri, Ten normal sau uscat cu riduri, Ten uscat sau foarte uscat cu riduri

Informații suplimentare

De ce este acest produs unic?
Acest tratament inovativ conține 25% vitamina C (acid ascorbic) stabilizată și are o textură satinată. Este ideal pentru tratamerea petelor maro cauzare de radiațiile solare. Pentru rezultate optime folosește tratamentul de cel puțin 3 ori pe săptămână și protejează pielea în fiecare dimineață cu un produs Paula's Choice cu SPF 25 sau mai mare.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Resist Vitamin C Spot Treatment este potrivit pentru oricine dorește să estompeze petele maro prezente pe piele. De asemenea produsul ajută la repararea barierei naturale a pielii și îmbunătățește aspectul ridurilor.

Cum ați descrie acest produs într-o singură propoziție?
Un tratament local specializat, cu 25% vitamina C, ideal pentru estomparea petelor maro și ameliorarea ridurilor profunde.

Pot aplica Resist Vitamin C Spot Treatment dimineața?
Textura produsului Resist Vitamin C Spot Treatment este compatibilă cu multe tipuri de machiaj și cu majoritatea produselor cu SPF, dar trebuie să încerci să aplici pe ten tratamentul împreună cu produsele tale din rutina de dimineață pentru a observa dacă aspectul final al tenului este așa cum îți dorești. Dacă nu îți place aspectul final al pielii atunci este mai bine să aplici produsul seara, ca ultim pas al rutinei tale de îngrijire.

Pot aplica Resist Vitamin C Spot Treatment pe toată fața?
Da, deși acest produs este formulat pentru a fi aplicat pe zone restrânse de piele pentru a estompa petele și a îmbunătăți aspectul ridurilor profunde. Pentru că oricum vei avea nevoie de o cremă hidratantă și/sau un ser te sfătuim să aplici Resist Vitamin C Spot Treatment doar pe zonele unde este necesar, de pe ten, mâini, decolteu sau oriunde există pete inestetice.

Pot folosi Resist Vitamin C Spot Treatment dacă folosesc un produs cosmetic cu concentrație mare de retinol (cum ar fi Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment) sau un retinoid medicamentos (cum ar fi Retin-a)?
Da. Resist Vitamin C Spot Treatment completează beneficiile date de retinol, iar cercetările arată că cele două ingrediente se pot folosi concomitent. De fapt este chiar dovedit ca retinolul este mult mai eficient atunci când este combinat cu vitamina C. Aplicate împreună, acestea formează o apărare foarte bună împotriva distrugerii celulare generate de radicalii liberi, iar fiecare dintre cele două ingrediente ajută în estomparea petelor maro.

Pot folosi Resist Vitamin C Spot Treatment împreună cu exfolianți de tip AHA sau BHA?
Pentru cine folosește deja exfolianți chimici, acest lucru nu ar trebui să fie problematic pentru piele. În cazul în care acum începi să folosești Resist Vitamin C Spot Treatment și exfolianți îți sugerăm să aplici cele două produse separat; de exemplu aplică exfoliantul dimineața și Resist Vitamin C Spot Treatment seara. Observă cu atenție reacția pielii tale la exfolianți si la vitamina C, iar în funcție de acest aspect poți rări aplicările de ingrediente active.

Care este diferența între Resist Vitamin C Spot Treatment și alte seruri antioxidante, inclusiv acelea care conțin deja vitamina C? Am nevoie și de acest produs dacă folosesc deja un ser?
Resist Vitamin C Spot Treatment este un tratament specializat care conține o concentrație foarte mare de antioxidant (mai precis 25% acid ascorbic – Vitamina C). Această concentrație de vitamina C este considerată excelentă pentru a estompa petele maro apărute datorită radiațiilor solare sau a schimbărilor hormonale. Ai nevoie de acest produs dacă ai pete și ai încercat deja produse pentru estomparea lor, fără rezultate pozitive. Pentru multe persoane, chiar folosirea mai multor produse destinate estompării petelor este de real ajutor.

Este Resist Vitamin C Spot Treatment potrivit pentru tenul cu tendințe acneice?
Da. Este de asemenea și compatibil cu produsele anti acnee cum ar fi benzoyl peroxide (deși concentrația mare de vitamina C poate duce la scăderea potenței benzoyl-ului), acid azelaic și acid salicilic. Poți folosi Resist Vitamin C Spot Treatment împreună cu orice tratament anti acnee obținut cu prescripție medicală, inclusiv toate tipurile de retinoizi.

Este Resist Vitamin C Spot Treatment potrivit tenului cu rozacee?
Poate. Problema este că vitamina C 25% ar putea fi mult prea potentă pentru anumite cazuri de rozacee. Îți sugerăm să încerci produsul pentru a observa reacția pielii tale. În general, vitamina C este anti inflamatoare și poate fi de ajutor în cazurile de rozacee, în special dacă produsele pe care le folosești sunt extrem de blânde, nu conțin parfum sau alți iritanți și au concentrații mari de ingrediente anti iritante.

Pielea mea este ușor sensibilă la vitamina C, dar vreau să folosesc acest produs. Dacă aplic doar de 2-3 ori pe săptămână este benefic?
Sigur ca da. Deși recomandăm a fi aplicat o dată pe zi, cu siguranță poți beneficia de efectele produsului, chiar dacă aplici mai rar. Ca și în cazul oricărui produs cosmetic cu ingrediente active, este necesar să observi cu atenție reacția pielii și să ajustezi numărul de aplicări în funcție de toleranță.

Pot folosi doar Resist Vitamin C Spot Treatment pentru estomparea petelor?
Cercetările arată că această concentrație de 25% de vitamina C conținută de Resist Vitamin C Spot Treatment poate îmbunătăți semnificativ aspectul petelor maro și alte hiper pigmentări provocate de radiațiile solare. Ideal este să folosești Resist Vitamin C Spot Treatment împreună cu produsul nostru pentru luminozitate care conține niacinamide și acetyl glucosamine și anume Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment.

Aveți mai multe seruri și tratamente. Care este cel mai potrivit pentru mine?
Toate serurile noastre conțin o combinație de ingrediente anti-aging ale căror rezultate sunt susținute de cercetări publicate, deci alegerea ta depinde foarte mult de tipul tău de ten și de preferințe pentru că nu este un ser mai bun decât celălalt. Resist Vitamin C Spot Treatment este special formulat pentru persoanele care au nevoie de un tratament potent, destinat aplicărilor pe zone restrânse, pentru estomparea petelor maro sau a altor hiper pigmentări. De asemenea poți folosi mai multe seruri în același timp. De exemplu, seara poți aplica Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum pe toată fața și apoi poți aplica Resist Vitamin C Spot Treatment pe zonele unde există pete sau riduri profunde. Resist Vitamin C Spot Treatment poate fi folosit împreună cu orice ser din gama Paula’s Choice.

Cyclopentasiloxane (silicone slip agent), Ascorbic Acid (vitamin C/antioxidant), Ethylhexyl Hydroxystearate (emollient), Dimethicone (silicone thickener), Polysilicone-11 (skin-conditioning agent), Polymethylsilsesquioxane (opacifying agent), Disteardimonium Hectorite (dispersing agent), Propylene Carbonate (solvent).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist Vitamin C Spot Treatment:
Facial Plastic Surgery Clinics of North America, Volume 21, Issue 1, February 2013, pages 55-60; Biochemical and Biophysical Research Communications, January 2013, pages 579-584; Journal of Cosmetic Dermatology, December 2012, pages 310-317; Guang Pu, December 2012, pages 3,299-3,303; Journal of Drugs in Dermatology, January 2012, pages 51-56; Archives of Dermatological Research, November 2011, pages 669-678; and Archives of Pharmacal Research, May 2011, pages 811-820.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!