Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

Tip de ten: toate tipurile de piele
Probleme ten: pete/melasmă keratosis pilaris riduri

Dezvăluie o piele sănătoasă şi frumoasă, în urma exfolierii celulelor moarte cu această loţiune elegantă cu conţinut de acid glicolic 10% ! Formula cremoasă bogată în antioxidanţi face pielea catifelată şi plăcută la atingere.

  • Perfect pentru piele uscată spre foarte uscată și/sau deteriorată de soare
  • pH-ul cu valoare 3 este optim pentru o exfoliere eficientă
  • 100% fără parfum şi coloranți
  • Acest produs conţine acid glicolic, un alpha hydroxy acid (AHA) care poate mări sensibilitatea pielii la soare, putând cauza arsuri solare. Aplicarea unui produs cu protecție solară SPF 25 sau mai mare este obligatorie dacă în rutina ta este prezent și un produs cu acid glicoloc (AHA). Indiferent dacă aplici exfoliantul seara, protecția solară se aplică obligatoriu în fiecare dimineață, în strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiațiile UV. Limitează expunerea la soare în timpul folosirii acestui produs şi o săptămână după întreruperea aplicării lui.

210 ml
210 ml
141,00 RON
210 ml
Comandă mostre

Folosire pe corp:
Aplică un strat uniform pe zonele de piele pe care dorești să le tratezi. Nu clăti. Așteaptă câteva minute ca produsul să intre în piele apoi poți aplica crema ta hidratantă. Nu aplicaţi pe picioarele proaspăt epilate (AHA-urile pot da o senzaţie de usturime dacă se aplică direct după epilare).

În fiecare dimineață, indiferent de anotimp, aplică o cantitate generoasă de protecție solară SPF 25 sau mai mare, pe toate zonele de piele expuse luminii solare (chiar dacă ai aplicat exfoliantul seara)! Produsul cu protecție solară se aplică ultimul pe piele.

Folosire pe ten:

Aplică o dată pe zi, seara. Este potrivit tenului uscat. După curăţarea tenului și aplicarea exfoliantului, aplică o cantitate mică pe vârful degetelor și întinde pe piele cu mișcări de netezire blânde. Nu clăti. Evită contactul cu ochii, pleoapele și membranele mucoase. Dacă apare uscarea excesivă sau descuamarea pielii, redu aplicarea la o dată la fiecare două zile sau mai rar.

În fiecare dimineață, indiferent de anotimp, aplică o cantitate generoasă de protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire, indiferent dacă ai aplicat exfoliantul dimineața sau seara! Seara, după ce ai aplicat exfoliantul așteaptă câteva minute ca produsul să se absoarbă în piele apoi aplică un produs hidratant.

În general, pentru a evita posibilele reacții de acomodare a pielii la anumite produse (descuamarea sau iritația minoră), se recomandă ca produsele cu ingrediente active (cum este și acest produs) să fie introduse treptat în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Ideal ar fi să începi cu aplicări seara, de 2 sau 3 ori pe săptămână, urmărind cu atenție reacția pielii. Treptat, mărește numărul de aplicări în funcție de toleranța pielii la acest produs, ajungând în timp la aplicare zilnică. În cazul în care tenul tolerează foarte bine ingredientele active poți începe cu aplicări zilnice, iar dacă este cazul se poate reduce numărul de aplicări.

Tip de piele
Toate tipurile de piele

Pot folosi Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA pe ten?
Probabil. Dacă ai folosit produse AHA (formulate într-un interval de pH acid pentru a produce exfolierea) pe ten fără a avea reacţii neplăcute, ar trebui să poţi utiliza fără probleme şi Resist Skin Revealing Body Lotion 10% AHA.

Folosesc Renova/Retin-A pe pielea corpului deteriorată de expunerea la soare. Îl pot folosi în combinaţie cu Resist Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA?
Unii medici/dermatologi nu recomandă utilizarea acidului glicolic în acelaşi timp cu tretinoinul, datorită riscului crescut de iritaţii şi reacţii locale adverse (precum usturimi şi descuamare a pielii). Alţi medici sunt de părere că produsele AHA favorizează pătrunderea tretinoinului în piele. Poți încerca ambele opţiuni pentru a stabili care funcţionează mai bine în cazul tău. Poţi aplica produsul pe bază de tretinoin seara şi Resist Skin Revealing Body Lotion ca parte din rutina de îngrijire de dimineaţă, continuând cu aplicarea unei protecţii solare eficiente cu factor de protecţie SPF 25 sau mai mare. Sau le poţi utiliza pe amândouă în acelaşi timp, începând cu AHA şi continuând apoi cu produsul pe bază de tretinoin. Dacă observi roşeaţă severă, senzaţie de usturime de durată sau piele descuamată, întrerupe utilizarea produsului Resist Skin Revealing Body Lotion în zonele unde aplici tretinoin.

Aqua, Glycolic Acid (Alpha Hydroxy Acid, exfoliant), Dimethicone (hydration), Cyclopentasiloxane (hydration), Glycerin (hydration/skin replenishing), Stearic Acid (texture-enhancing), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient/antioxidant), Cetyl Alcohol (texture-enhancing), Sodium Hydroxide (pH adjuster), PEG-100 Stearate (texture-enhancing), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (skin-soothing), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (non-fragrant oil/emollient/antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Salix Nigra (Willow) Bark Extract (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Butylene Glycol (hydration), Xanthan Gum (texture-enhancing), Disodium EDTA (stabilizer), Sodium Benzoate (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA:

Clinics in Dermatology, November-December 2008, pages 614–626; Expert Opinion in Pharmacotherapy, April 2008, pages 955–971; Dry Skin and Moisturizers: Plastic and Reconstructive Surgery, April 2005, pages 1156–1162; Cutis, August 2001, pages 135–142; Journal of Cosmetic Science, January–February 2001, pages 35–50; Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, July 2000, pages 280–284; American Journal of Clinical Dermatology, March-April 2000, pages 81–88; Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, May-June 1999, pages 111–119; Dermatologic Surgery, August 1997, pages 689–694; and Journal of Cell Physiology, October 1999, pages 14–23. .

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!