Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge® Technology

Tip de ten: ten normal ten mixt ten gras
Probleme ten: acnee puncte negre erupții
  • Clinic dovedit, păstrează pielea perfect mată timp de cel puţin 6 ore
  • Tehnologia unică MICROSPONGE® ţine sub control excesul de sebum
  • Minimizează apariţia porilor dilatați
  • Lasă un aspect al pielii mătăsos şi catifelat, mat
  • Netezește imperfecţiunile minore ale pielii.
  • Măreşte puterea de rezistenţă a machiajului
30 ml
30 ml
127,00 RON
30 ml
Comandă mostre

Aplică un produs cu protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas în rutina de îngrijire de dimineață. Apoi aplică o cantitate mică de produs, cât un bob de mazăre și cu ajutorul degetelor curate sau cu un burete cu mișcări de tapotare (nu freca), pe zonele grase, ca un ultim pas din rutina ta de îngrijire a pielii. Cu mare atenție poți aplica cu mișcări ușoare acest produs matifiant și peste fondul de ten. Dacă dorești să aplici pudră sau blush peste Shine Stopper, lasă Shine Stopper să se absoarbă mai întâi. Aspectul final al produsului este invizibil.

Shine Stopper Instant Matte Finish acționează optim în combinaţie cu un fond de ten lichid cu textură mată sau cu un fond de ten-pudră cu aspect mat.

Ulterior în timpul zilei poate fi aplicat peste machiaj după ce s-a îndepărtat excesul de sebum cu o hârtie absorbantă de sebum, dar aplicarea peste fondul de ten necesită experienţă și exerciţiu.

Shine Stopper Instant Matte Finish este excelent pentru bărbaţii care se confruntă cu zone de piele grase, inclusiv pe scalp.

Tip de ten
Ten normal, ten mixt, ten gras

Informaţii suplimentare

De ce este acest produs unic?
Shine Stopper Instant Matte Finish este dovedit clinic pentru a păstra tenul perfect mat cel puțin 6 ore. Tehnologia sa unică MICROSPONGE ® funcționează invizibil pentru a menține sebumul sub control, minimizând aspectul porilor dilatați. Textura sa lejeră se absoarbe rapid, lăsând pielea cu aspect mat și catifelat, netezind micile imperfecțiuni ale pielii - machiajul tău va arăta mai bine și va rezista mai mult ca oricând! Acest produs este 100% fără parfum şi coloranţi

Cui i se adresează acest produs?
Persoanelor cu tenul gras (sau cu zone de ten gras) care doresc un ten mat, reîmprospătat. Shine Stopper este perfect pentru pielea încărcată cu puncte negre, cu tendinţe acneice; ideal pentru tenul mixt cu zona T grasă (frunte, nas, bărbie).

Shine Stopper Instant Matte Finish este o bază de machiaj?
Da, în sensul că ajută persoanele cu tenul gras să menţină controlul asupra excesului de sebum secretat pe suprafața pielii, netezind totodată textura pielii. Aceste caracteristici ajută la îmbunătăţirea aplicării machiajului și a rezistenței lui în timp, astfel încât vei vedea rezultate de lungă durată și nu va trebui să mai retuşezi machiajul foarte frecvent. Pentru rezultate optime, asigură-te că fondul de ten este matifiant.

Ce este mai exact tehnologia Microsponge®?
Această tehnologie patentată funcționează imediat și pe parcursul zilei pentru a absorbi excesul de sebum secretat la suprafaţa pielii. La fel ca un burete care absoarbe umiditatea, Microsponge folosește polimeri speciali poroşi care nu doar absorb excesul de sebum, ci lasă şi pielea netedă şi matifiată. Imaginează-ți această tehnologie ca milioane de bureți sferici care lucrează împreună pentru a-ți menține tenul gras perfect mat, fără a fi însă uscat sau lipsit de strălucire.

Unde se duce excesul de sebum?
Odată absorbit prin Tehnologia Microsponge ®, excesul de sebum rămâne blocat în interiorul polimerilor unici până când aceștia au atins capacitatea maximă de reţinere a sebumului. Odată ce se atinge capacitatea maximă de absorbție vei începe să observi excesul de sebum pe piele, cu toate acestea, majoritatea au observat că prin tehnologia folosită pentru Shine Stopper Instant Matte Finish, excesul de sebum se păstrează sub control timp de mai multe ore. Iar la curăţarea tenului polimerii care reţin excesul de sebum vor fi pur și simplu înlăturaţi prin spălare.

Microsponge® Technology foloseşte nanoparticule?
Nu, această tehnologie a fost posibilă fără utilizarea de nanoparticule.

Aqua, Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer (film-forming agent/absorbent polymer), Caprylic/Capric Triglyceride (thickener), Dimethicone (silicone slip agent), Cetearyl Alcohol (thickener), Glycerin (skin-identical ingredient), PEG-100 Stearate (thickener), Magnesium Aluminum Silicate (absorbent), Glyceryl Stearate, Myristyl Myristate, Ceteareth-20, Xanthan Gum (thickeners), Disodium EDTA (stabilizer), Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol (preservatives).

Surse care susțin afirmațiile despre Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge® Technology

International Journal of Cosmetic Science, Epublication, July 2010; Molecular Pharmaceutics, September–October 2009, pages 1,441–1,448; British Journal of Dermatology, November 2006, pages 890–894; and www.microsponge.com.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!