Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser

Tip de ten: ten mixt ten gras
Probleme ten: anti-aging acnee puncte negre erupții riduri

  • Îndepărtează excesul de sebum și machiajul, curăță tenul cu blândețe, dar în profunzime
  • Păstrează intactă și întărește bariera naturală a pielii
  • Lasă pielea netedă, catifelată și cu aspect sănătos
  • 100% fără parfum

Acest produs de curățare solubil în apă formează spumă, curăță tenul cu blândețe, în profunzime și lasă pielea catifelată și cu senzație de prospețime.

190 ml
190 ml
114,00 RON
190 ml
Comandă mini produs
30 ml:
30 ml
24,00 RON
Comandă mostre

Folosește produsul de curățare de două ori pe zi: dimineața și seara. Udă tenul cu multă apă călduţă. Pune o cantitate foarte mică de produs pe degete și aplică pe piele cu mişcări blânde, circulare. Clătește cu apă din abundență. Repetă acest proces sau folosește un prosop curat pentru a îndepărta machiajul, în cazul în care ai avut machiaj rezistent la apă pe ten. Dacă încerci să îndepărtezi un machiaj rezistent la apă poți folosi demachiantul Paula's Choice Gentle Touch Makeup Remover (înainte de a folosi produsul de curățare) pentru a te asigura că machiajul a fost complet eliminat. Tamponează pielea cu un prosop curat pentru a îndepărta excesul de apă.

Tip de ten
Ten normal, ten mixt, ten gras

Informații suplimentare

De ce este acest produs unic?
Acest produs de curățare anti-aging, cu formulă de ultimă generație, este special conceput pentru a îndepărta excesul de sebum și machiajul fără a afecta bariera naturală a pielii. Ingrediente reparatoare, cum ar fi ceramidele și acidul hialuronic, ajută matricea intercelulară a pielii, lăsând pielea excepțional de catifelată, netedă și cu aspect mai tânăr.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser este ideal pentru persoanele cu ten normal, mixt, gras, cu tendințe acneice care au nevoie de un produs de curățare ce îndepărtează eficient excesul de sebum și promovează aspectul mai tânăr al pielii.

În ce fel Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser este diferit de Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser?
Din punct de vedere al texturii și al spumei pe care o formează, cele două produse sunt similare. Totuși Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser este mult mai potrivit tenului gras, mixt, cu tendințe acneice și semne ale îmbătrânirii pielii cauzate de soare decât este Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser. Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser conține o gamă largă de ingrediente specializate în a păstra intactă și a întări bariera naturală a pielii în timpul procesului de curățare. Dacă foloseși Skin Balancing Oil Reducing Cleanser, dar te preocupă semnele îmbătrânirii pielii, ar fi mai bine să folosești Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser.

În ce fel Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser este diferit de Resist Optimal Results Hydrating Cleanser?
Resist Optimal Results Hydrating Cleanser este o loțiune cremoasă, în timp ce Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser are o textură lejeră, spumează și curăță tenul mai în profunzime, fiind special formulat pentru tenul gras. Deși cele două formule sunt foarte diferite, ambele sunt produse de curățare cu formulă blândă și eficientă. Formula produsului Resist Optimal Results Hydrating Cleanser este ideală pentru persoanele care observă afectarea barierei naturale a pielii datorită soarelui și vârstei și care au ten normal sau uscat, iar Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser este potrivit tenului mixt sau gras, cu tendințe acneice.

De ce este Resist Perfectly Balanced Cleanser considerat “anti-aging”?
Această formulă delicată, cu textură satinată curăță tenul, fără a afecta bariera naturală a pielii. Ca rezultat, cu fiecare folosire, pielea afectată de semnele îmbătrânirii primește ingrediente cheie pentru a avea un aspect mai sănătos și mai tânăr. Păstrând bariera naturală a pielii intactă în procesul de curățare, aceasta poate să își mențină elementele necesare pentru a se întări și a se repara. Când rutina de îngrijire respectă integritatea barierei naturale și aduce un aport de ingrediente necesare pentru a fi sănătoasă, vei observa în timp un ten cu aspect mai tânăr.

Aqua, Sodium Lauroamphoacetate (cleansing agent), Sodium Cocoyl Isethionate (cleansing agent), Stearic Acid (thickener), Glycerin (skin-repairing ingredient), Glycol Distearate (opacifying agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Sodium Hyaluronate (skin-repairing ingredient), Ceramide NP (skin-repairing ingredient), Ceramide AP (skin-repairing ingredient), Ceramide EOP (skin-repairing ingredient), Phytosphingosine (cell-communicating ingredient), Phospholipids (skin-repairing ingredient), Sphingolipids (skin-repairing ingredient), Lecithin (cell-communicating ingredient), Arginine (amino acid water-binding agent), Cholesterol (skin-repairing ingredient), Aloe Barbadensis Leaf Extract (water-binding ingredient), Disodium EDTA (chelating agent), Sodium Chloride (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Sodium Lauroyl Lactylate (emulsifier), Cetearyl Alcohol (thickener), Acrylates Copolymer (thickener), Xanthan Gum (thickener), Carbomer (thickener), Caprylyl Glycol (preservative), Hexylene Glycol (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist Balanced Foaming Cleanser:
British Journal of Dermatology, September 2013, pages 528–542; Biochimica et Biophysica Acta, August 2013, pages 171–176;Journal of Cosmetic Science, July-August 2008, pages 263–289; The Ceylon Medical Journal, December 2007, pages 125–129; Journal of Cosmetic Science, November-December 2007, pages 599–620; Cutis, March 2005, pages 17-21; March 2004, pages 183–187; and December 2001, Supplemental, pages 12–19; Skin Research and Technology, February 2005, pages 53–60; Dermatologic Therapy, 2004; 17 Supplemental 1, pages 26-34; Dermatologic Therapy, January 2004, pages 16–25; and Skin Research and Technology, July 2001, pages 49–55

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!