Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution 2% Salicylic Acid

Tip de ten: ten normal ten mixt
Probleme ten: acnee puncte negre pori dilatați erupții roșeață rozacee/cuperoză sensibilitate

Formulă nouă - schimbări minore în formulă. 03.2017

  • Formulă lichidă ce exfoliază celulele moarte pentru a obţine o piele mai fină şi sănătoasă
  • Nu usucă pielea, textură uşoară ca apa cu acid salicilic 2%
  • pH mai blând decât Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution 2% BHA
  • Ingrediente antiinflamatorii care calmează iritaţia pielii și rozaceea
  • Ameliorează punctele negre și porii dilatați aproape peste noapte
  • Reduce și previne apariția pustulelor
  • 100 % fără parfum și coloranți

Aplicarea unui produs cu protecție solară SPF 25 sau mai mare este obligatorie dacă în rutina ta este prezent și un produs cu acid salicilic (BHA). Indiferent dacă aplici exfoliantul dimineața sau seara, protecția solară se aplică obligatoriu în strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiațiile UV.

Dacă ești alergică la aspirină (acid acetilsalicilic) sau derivați de aspirină ar trebui să eviți produse care conțin acid salicilic (beta hydroxy acid).

118 ml
118 ml
142,00 RON
118 ml
Comandă mini produs
30 ml:
30 ml
42,00 RON

Aplică o dată sau de două ori pe zi (dimineața și seara). După curăţarea tenului cu Paula's Choice Clear Pore Normalizing Cleanser, aplică exfoliantul pe un disc de bumbac şi întinde pe piele cu mișcări de netezire blânde. Acordă o atenție deosebită zonelor predispuse la acnee şi puncte negre. Nu clăti. Evită contactul cu ochii, pleoapele și membranele mucoase. Dacă apare uscarea excesivă sau descuamarea pielii, redu aplicarea la o dată la fiecare două zile sau mai rar.

În fiecare dimineață, indiferent de anotimp, aplică o cantitate generoasă de protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire, indiferent dacă ai aplicat exfoliantul dimineața sau seara! Seara, după ce ai aplicat exfoliantul așteaptă câteva minute ca produsul să se absoarbă în piele apoi aplică un produs hidratant.

În general, pentru a evita posibilele reacții de acomodare ale pielii la anumite produse (descuamarea sau iritația minoră), se recomandă ca produsele cu ingrediente active (cum este și acest produs) să fie introduse treptat în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Ideal ar fi să începi cu aplicări seara, de 2 sau 3 ori pe săptămână, urmărind cu atenție reacția pielii. Treptat, mărește numărul de aplicări în funcție de toleranța pielii la acest produs, ajungând în timp la aplicare zilnică. În cazul în care tenul tolerează foarte bine ingredientele active poți începe cu aplicări zilnice, iar dacă este cazul se poate reduce numărul de aplicări.

În cazul în care achiziționezi mai multe produse cosmetice (mai ales produse cu ingrediente active) este bine să le introduci în rutina zilnică de îngrijire a tenului treptat și separat, pentru a da timp tenului să se acomodeze cu ingredientele active și pentru a observa cu atenție reacția pielii.

Există mai multe opțiuni pentru modul de utilizare a acestui tip de produs. Va trebui să experimentezi pentru a descoperi cea mai potrivită metodă pentru tine. Poți astfel să aplici exfoliantul de două ori pe zi sau de două ori pe săptămână, iar acest lucru îl vei observa doar experimentând cu acest produs.

BHA (Acidul salicilic) este un pas esențial pentru lupta împotriva pustulelor sau a porilor blocați. În cazul în care starea pielii se înrăutăţeşte sau apar erupţii cutanate, întrerupe utilizarea și apelează la alte produse pentru ameliorarea pustulelor. Dacă apare uscarea sau iritarea uşoară a pielii, nu renunţa. Redu aplicarea exfoliantului la două zile sau doar de două ori pe săptămână și poți beneficia în continuare de rezultate bune.

Unele persoane doresc să știe dacă pot folosi un scrub cu particule abrazive în timp ce folosesc BHA. Utilizarea ocazională a unui scrub blând sau unui prosop moale, poate fi de mare ajutor pentru anumite tipuri de ten. Doar să fii atentă pentru a evalua modul în care pielea reacţionează înainte de a adăuga acest pas o dată sau de două ori pe săptămână în rutina ta.

Dacă ai rozacee:
Am primit o mulțime de păreri de la persoane cu rozacee, care au obţinut rezultate foarte bune cu produsele BHA Paula’s Choice. Motivul pentru acest lucru poate fi datorat relației acidului salicilic (BHA) cu acidul acetilsalicilic (aspirina). Aspirina și BHA sunt ambele salicilați. Salicilații au proprietăţi antiinflamatorii. În același timp, BHA exfoliază celulele moarte (îndepărteza pielea descuamată asociată cu rozaceea) şi, de asemenea, calmează roşeaţa!

Tip de ten
Ten predispus la acnee

Nevoi speciale
Ten normal, gras/mixt acneic, ten uscat acneic, acnee moderată până la severă

Prin ce se deosebeşte Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid de alte produse cu BHA de la Paula’s Choice?
Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution conține acid salicilic la fel ca toate celelalte produse cu BHA de la Paula’s Choice. Diferența este că acest produs are o textură ușoară, apoasă, ceea ce-l recomandă ca fiind o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să nu simtă absolut nimic pe pielea lor.

De ce Paula nu a creat un produs cu 1% acid salicilic pentru gama Clear?
Gama Clear a fost concepută pentru a face parte dintr-o rutină cu eficienţă maximă pentru persoanele care se luptă cu pustulele, iar concentrația de acid salicilic 2% este mult mai eficientă pentru acnee ușoară până la moderată și puncte negre, decât o concentrație de 1%.

Aqua, Dipropylene Glycol (hydration), Pentylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Butylene Glycol (hydration), Glycerin (skin replenishing), Sodium Hyaluronate (hydration/skin replenishing), Dipotassium Glycyrrhizate (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Panthenol (hydration), PEG/PPG-17/6 Copolymer (texture-enhancing), Methyl Gluceth-20 (hydration), Glycereth-26 (texture-enhancing), Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane (hydration), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Metabisulfite (stabilizer).

Surse care susțin afirmațiile despre Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution:

Cutis, July 2009, pages 48–55; Biochemistry and Pharmacology, June 2007, pages 1,786-1,795; Contact Dermatitis, June 2006, pages 303-312; British Journal of Dermatology, July 2005, pages 124-131; Archives of Internal Medicine, July 2002, pages 1531–1532; Annals of Dermatology and Venereology, January 2002, pages 137–142; Archives of Dermatology, November 2000, pages 1390–1395; Dermatology, 1999, volume 199, number 1, pages 50–53; and Toxicology and Applied Pharmacology, volume 175, issue 1, pages 76–82.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!