Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging pete/melasmă riduri

  • Cu 5% acid glicolic şi 0.5% acid salicilic în compoziţie exfoliază celulele moarte ale pielii afectate de efectele negative ale soarelui
  • Cu valori ale pH-ului între 3.5–3.8 pentru eficienţă garantată
  • Reduce semnele de îmbătrânire, inclusiv ridurile fine, efectele negative ale soarelui şi decolorările
  • Uniformizează culoarea pielii
  • Redă pielii aspectul sănătos, luminos şi ferm
  • Calmează pielea, datorită conţinutului de antioxidanţi puternici
  • Conţine ingredientele de care pielea ta are nevoie pentru a arăta şi a se simţi mai bine
  • Pentru rezultate optime alternează cu Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA
  • 100% fără parfum și coloranți

Acest produs conţine acid glicolic, un alpha hydroxy acid (AHA) care poate mări sensibilitatea pielii la soare, putând cauza arsuri solare. Aplicarea unui produs cu protecție solară SPF 25 sau mai mare este obligatorie dacă în rutina ta este prezent și un produs cu acid glicoloc (AHA). Indiferent dacă aplici exfoliantul seara, protecția solară se aplică obligatoriu în fiecare dimineață, în strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiațiile UV.

Dacă ești alergică la aspirină (acid acetilsalicilic) sau derivați de aspirină ar trebui să eviți produse care conțin acid salicilic (beta hydroxy acid).

50 ml
50 ml
173,00 RON
50 ml
Comandă mini produs
10 ml:
10 ml
42,00 RON
Comandă mostre

Aplică o dată sau de două ori pe zi (dimineața și seara) După curăţarea tenului și aplicarea tonerului distribuie o cantitate mică de exfoliant pe piele cu mișcări de netezire blânde. Nu clăti. Evită contactul cu ochii, pleoapele și membranele mucoase. Dacă apare uscarea excesivă sau descuamarea pielii, redu aplicarea la o dată la fiecare două zile sau mai rar.

În fiecare dimineață, indiferent de anotimp, aplică o cantitate generoasă de protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire, indiferent dacă ai aplicat exfoliantul dimineața sau seara! Seara, după ce ai aplicat exfoliantul așteaptă câteva minute ca produsul să se absoarbă în piele apoi aplică un produs hidratant.

În general, pentru a evita posibilele reacții de acomodare ale pielii la anumite produse (descuamarea sau iritația minoră), se recomandă ca produsele cu ingrediente active (cum este și acest produs) să fie introduse treptat în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Ideal ar fi să începi cu aplicări seara, de 2 sau 3 ori pe săptămână, urmărind cu atenție reacția pielii. Treptat, mărește numărul de aplicări în funcție de toleranța pielii la acest produs, ajungând în timp la aplicare zilnică. În cazul în care tenul tolerează foarte bine ingredientele active poți începe cu aplicări zilnice, iar dacă este cazul se poate reduce numărul de aplicări.

În cazul în care achiziționezi mai multe produse cosmetice (mai ales produse cu ingrediente active) este bine să le introduci în rutina zilnică de îngrijire a tenului treptat și separat, pentru a da timp tenului să se acomodeze cu ingredientele active și pentru a observa cu atenție reacția pielii.

Există mai multe opțiuni pentru modul de utilizare a acestui tip de produs. Va trebui să experimentezi pentru a descoperi cea mai potrivită metodă pentru tine. Poți astfel să aplici exfoliantul de două ori pe zi sau de două ori pe săptămână, iar acest lucru îl vei observa doar experimentând cu acest produs.

Unele persoane doresc să știe dacă pot folosi un scrub în timp ce folosesc AHA. Utilizarea ocazională a unui scrub blând sau unui prosop moale, poate fi de mare ajutor pentru anumite tipuri de ten. Doar să fii atentă pentru a evalua modul în care pielea reacţionează înainte de a adăuga acest pas, nu mai des de o dată sau de două ori pe săptămână în rutina ta.

Tip de ten
Toate tipurile de ten

Nevoi speciale
Ten normal spre gras cu riduri, Ten normal spre uscat cu riduri, Ten uscat spre foarte uscat cu riduri

Informaţii suplimentare

De ce este acest produs unic?
Resist Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid este un produs esenţial, pe care trebuie să-l folosești, dacă vrei ca pielea ta să arate şi să se simtă mai tânără. Are la bază o concentraţie eficientă de acid glicolic şi acid salicilic, care penetrează porii pielii. Aceşti doi exfolianţi redau strălucirea şi aspectul tânăr al pielii, contracarând efectele negative ale soarelui - fără roşeaţă şi iritaţie! Formula inovatoare pentru uz zilnic reînnoieşte constant textura pielii, uniformizează culoarea acesteia, netezeşte liniile fine şi stimulează producerea de colagen prin exfoliere şi prin prezența antioxidanţilor puternici care combat radicalii liberi.
Fără parfum şi coloranţi, acest tratament are și rol de hidratare ușoară fiind recomandat ca parte integrantă în cadrul liniei de cosmetice Paula's Choice Resist line.

Cui îi este potrivit acest produs?
Resist Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid poate fi folosit pe toate tipurile de ten fiind ideal în prevenirea şi reducerea semnelor de îmbătrânire, inclusiv a efectelor negative cauzate de soare, corectând liniile fine, culoarea neuniformă a pielii şi ridurile.

Cum ar trebui să alternez folosirea tratamentelor Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA cu Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA?
Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA este recomandat a fi folosit seara, cel puţin o dată pe săptămână, sau chiar de 2 sau 3 ori pe săptămână, în funcţie de felul în care reacționează pielea ta. În perioada în care aplici Resist Weekly Resurfacing Treatment, poţi folosi Resist Daily Smoothing Treatment ca parte din programul de îngrjire de dimineaţă sau în serile când nu aplici Resist Weekly Resurfacing Treatment. Dimineaţa, dacă dorești, poți aplica Resist Daily Smoothing Treatment după curăţare şi tonifiere sau poţi să-l folosiţi doar seara (recomandat pentru utilizatorii care încearcă acest tratament prima dată). În timpul zilei, continuă rutina de îngrijire cu un ser şi o cremă hidratantă cu protecție solară SPF 25 sau mai mare.

Pot folosi Resist Daily Smoothing Treatment în acelaşi timp cu un alt produs BHA din gama Paula's Choice?
Da, dar nu este necesar să se utilizeze un exfoliant AHA şi BHA în acelaşi timp. Exfolierea este un pas care necesită atenție, exfolierea excesivă putând face ca riscul producerii iritaţiilor să fie mai mare decât beneficiile produse. Utilizarea mai multor exfolianţi în același timp crește probabilitatea iritațiilor și nu oferă neapărat beneficii mai mari. Dacă dorești să utilizezi un produs BHA împreună cu Resist Daily Smoothing Treatment, recomandăm ca unul să fie folosit dimineaţa, iar celălalt seara. Alegerea este a ta cu privire la ordinea folosirii acestor produse, în funcţie de preferinţele personale.

Este tratamentul Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA recomandat pentru zona ochilor?
Da, dar cu mare atenție. Nu aplica Resist Daily Smoothing Treatment pe pleoapa inferioară, superioară sau sub sprâncene.

Cred că pompa acestui produs este defectă.
Pompa produsului nu este defectă așa cum bănuiești. Produsul este echipat cu o pompă airless care utilizează un sistem de vacuum pentru a extrage produsul din recipient și a menține conținutul recipientului proaspăt. Recipientele airless nu dau voie aerului și elementelor care pot contamina produsul să afecteze formula produsului, iar acest lucru îmbunătățeste stabilitatea și eficacitatea produsului.
Când folosești produsul pentru prima dată este nevoie să 'amorsezi' pompa recipientului. Pentru acest lucru apasă pompa încet, până la capăt, de 10 - 15 ori. În cazul în care observi că produsul nu începe să iasă din recipient, agită energic recipientul, apoi apasă din nou pe pompă. Uneori, în timpul transportului, sistemul de vaccum se repoziționează în recipient, iar agitarea energică a recipientului rezolvă acest mic incovenient.

Aqua, Glycolic Acid (Alpha Hydroxy Acid, exfoliant), Cetyl Alcohol (texture-enhancing), Butylene Glycol (hydration), Dimethicone (hydrations/texture enhancer), Polyacrylamide (texture-enhancing), PPG-14 Butyl Ether (texture-enhancing), Palmitoyl Hexapeptide-12 (skin-restoring ingredient), Ceramide NG (skin replenishing), Tetrahydrodiferuloylmethane (skin-soothing/antioxidant derived from curcumin), Tetrahydrodemethoxydiferuloylmethane (skin-soothing/antioxidant derived from curcumin), Tetrahydrobisdemethoxydiferuloylmethane (skin-soothing/antioxidant derived from curcumin), Epigallocatechin Gallate (antioxidant), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant/skin-soothing), Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates (vitamin E-based antioxidant), PEG-10 Phytosterol (texture-enhancing), Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract (antioxidant), Bisabolol (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Cyclopentasiloxane (hydrations/texture enhancers), Cyclohexasiloxane (hydrations/texture enhancers), Dimethiconol (hydrations/texture enhancers), Tribehenin (texture enhancer), Polysorbate 20 (texture enhancing), C12-15 Alkyl Benzoate (texture enhancing), PEG-40 Stearate (texture enhancing), Sorbitan Stearate (texture enhancing), PVM/MA Decadiene Crosspolymer (stabilizer), Disodium EDTA (stabilizer), C13-14 Isoparaffin (solvent), Laureth-7 (texture-enhancing), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Caprylyl Glycol (preservative), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Hexylene Glycol (solvent), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid:
The New Ideal in Skin Health: Separating Fact From Fiction, Allured Books, Thornfeldt Carl MD, 2010, pages 180–181; Dermatologic Surgery, July 2009, pages 1,109–1,118; Clinical Evidence Online, December 16, 2008; Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, September 2008, pages 170–176; Journal of Dermatological Science, December 2005, pages 195–204; Plastic and Reconstructive Surgery, April 2005, pages 1156–1162; Cutis, August 2001, pages 135–142; Dermatologic Surgery, May 2001 pages 1–5; Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, July 2000, pages 280–284; American Journal of Clinical Dermatology, March-April 2000, pages 81–88; Dry Skin and Moisturizers: Chemistry and Function, edited by Marie Loden and Howard Maibach, 2000, page 237; Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, May-June 1999, pages 111–119; Journal of Cell Physiology, October 1999, pages 14–23; and British Journal of Dermatology, December 1996, pages 867–875.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!