Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Clinical 1% Retinol Treatment

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging acnee pori dilatați erupții pete/melasmă riduri

  • Netezește ridurile și liniile fine
  • Îmbunătățește fermitatea pielii
  • Reduce petele cauzate de soare și uniformizează culoarea pielii
  • Reduce porii dilatați și îmbunătățește textura pielii
  • Reduce apariția pustulelor
  • Reduce petele post acnee
  • Formulat pentru a minimiza riscul apariției iritațiilor
  • 100% fără parfum și coloranți

În cazul în care nu ai mai folosit produse cu retinol în concentrație mare, citește cu atenție detaliile de aplicare de mai jos. Folosirea protecției solare în fiecare dimineață este obligatorie.

30 ml
30 ml
273,00 RON
30 ml
Comandă mini produs
5 ml:
5 ml
69,00 RON

Aplică seara o cantitate egală cu un bob de mazăre, după curățarea și tonifierea pielii, continuă rutina de îngrijire cu serul și/sau crema ta hidratantă Paula's Choice.
Când începi să foloseși Clinical 1% Retinol Treatment, aplică de maxim 1 - 2 ori pe săptămână, apoi crește gradual numărul de aplicări aplicând o dată la două seri, iar dupa 4-6 săptămâni poți aplica produsul în fiecare seară doar dacă tenul tău tolerează bine produsul. Nu aplica pe buze, pe pleoape sau prea aproape de colțul ochilor. Produsul se poate aplica în zona ochilor, dar nu depăși zona osului orbital.

Dacă observi o sensibilizare a pielii (roșeață, descuamare, usturime), redu frecvența aplicărilor sau amestecă o cantitate mică de Clinical 1% Retinol cu serul sau crema ta hidratantă Paula's Choice. Daca senzația de disconfort persistă, întrerupe aplicarea produsului. Protejează pielea de radiațiile solare în fiecare dimineață cu un produs SPF 25 sau mai mare. Pentru protecție solară poți chiar aplica mai multe produse (cremă hidratantă, fond de ten, pudră) dacă acestea sunt etichetate SPF 25 sau mai mult (protecție solară mai mare de SPF 25 este recomandată).

Produsul poate fi aplicat în același timp cu exfoliantul tău AHA sau BHA, dar urmărește cu atenție reacția pielii tale. Dacă observi semne ale sensibilizării pielii, aplică exfoliantul AHA sau BHA dimineața și aplică Clinical 1% Retinol seara sau redu frecvența aplicărilor produsului cu retinol 1%.

Clinical 1% Retinol Treatment poate fi aplicat înainte sau după aplicarea cremei hidratante, seara.

Tip de ten
Toate tipurile de ten

Informații suplimentare

De ce este acest produs unic?
Retinol 1% combinat cu antioxidanți potenți, este special formulat pentru a netezi pielea, a îmbunătăți regenerarea celulară și a stimula producția de colagen. CLINICAL 1% Retinol Treatment are o textură lejeră, satinată, ce se absoarbe ușor în piele și acționează imediat pentru a îmbunătăți aspectul porilor dilatați, reduce ridurile profunde, liniile fine și zonele hiper pigmentate. De asemenea reduce apariția pustulelor. Licorice, oat extract și alte ingrediente antiiritante ajută la minimizarea iritației pe care anumite persoane o simt atunci când folosesc produse cu concentrații mari de retinol.
Vei fi impresionată de pielea ta cu aspect mai tânăr și mai luminos, după aplicarea acestui produs.

Pentru cine este potrivit Clinical1% Retinol Treatment?
Clinical 1% Retinol Treatment este ideal pentru persoanele care își doresc un produs potent în a menține aspectul pielii tinere și a repara semnele avansate ale îmbătrânirii pielii, inclusiv: riduri pronunțate, linii fine și zone hiper pigmentate. Mai mult, acest produs previne apariția pustulelor și corectează petele post acnee.

SFATURI IMPORTANTE
Redu frecvența aplicării produsului sau oprește folosirea lui în cazul în care apar iritații pe suprafața pielii.
Deși retinolul are numeroase beneficii, nu există un singur, cel mai bun ingredient pentru piele. Acest produs conține retinol 1% și alte ingrediente anti-aging pentru rezultate optime.
Antioxidanții și ingredientele reparatoare din această formulă au fost alese datorită cercetărilor existente, care atestă beneficiile lor anti-aging.
Am inclus de asemenea antiiritanți potenți, pentru a ne asigura de compatibilitatea produsului cu tenul sensibil.
Nu uita, există persoane care nu tolerează concentrații mari de retinol. Această intoleranță se observă în special dacă folosești deja un retinoid medicamentos sau alte produse cosmetice cu concentrații medii de retinol.

Când ar trebui să aplic Clinical 1% Retinol Treatment în rutina de îngrijire a tenului meu?
Acest tratament se aplică seara, după curățarea și tonifierea tenului. Dacă folosești un exfoliant AHA sau BHA, aplică mai întâi exfoliantul, apoi produsul cu retinol, continuând rutina de îngrijire cu serul și crema ta hidratantă. Citește cu atenție detaliile de aplicare.
Dacă vei folosi Clinical 1% Retinol Treatment împreună cu un retinoid medicamentos (ex: Retin-a, Isotrexin, Differin, etc), aplică mai întâi retinoidul medicamentos, după curățarea, tonifierea și exfolierea tenului. Continuă cu Clinical 1% Retinol Treatment și restul produselor din rutina ta de seară. Ține cont de faptul că folosirea produsului Clinical 1% Retinol Treatment împreună cu un retinoid medicamentos mărește riscul apariției efectelor adverse, cum ar fi uscarea, descuamarea și sensibilizarea pielii.

Prin ce este Clinical1% Retinol Treatment diferit de alte produse Paula's Choice care conțin retinol?
Cea mai importantă diferență este concentrația de retinol conținută de Clinical 1% Retinol Treatment. Produsul este formulat pentru persoanele care tolerează retinoizi medicamentoși, dar își doresc ca alternativă un produs cosmetic cu aceleași efecte și pentru persoanele care observă pe ten efectele îmbătrânirii premature, inclusiv riduri profunde.
Concentrația de retinol necesară pentru ca acest ingredient să fie eficient este între 0.01% și 1%, iar această plajă foarte mare de concentrații arată cât de puternic este retinolul. Mai jos sunt concentrațiile de retinol conținute de produsele Paula's Choice:

Resist Barrier Repair Moisturizer: 0.01%
Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum: 0.1%
Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum: 0.01%
Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum: 0.03%
Resist Intensive Repair Cream: 0.01%

Toate aceste produse pot fi folosite împreună cu Clinical 1% Retinol Treatment sau pot fi aplicate doar ele pe piele, fiecare dintre ele conțin diferite ingrediente anti-aging.

Pot folosi Clinical 1% Retinol Treatment dacă folosesc alte produse Paula's Choice care conțin retinol?
Da, deși ar fi bine să le folosești altenativ, nu aplicate consecutiv - tipul de aplicare a produselor de acest gen depinde de reacția pielii la ingredientul activ. Poți de asemenea să aplici pe toată fața produsul tău obișnuit cu retinol (ser sau cremă hidratantă) și apoi să aplici Clinical 1% Retinol Treatment pe zonele unde se observă semnele îmbătrânirii pielii: în jurul ochilor, pe ridurile de expresie, pe zonele hiper pigmentate.

Este Clinical 1% Retinol Treatment potrivit pentru tenul sensibil?
Da, deși bineînțeles răspunsul depinde întotdeauna de felul în care pielea reacționează la ingredientul activ. Formula noastră fără parfum conține mai mulți antiiritanți aleși pentru a minimiza disconfortul simțit de persoanele cu pielea sensibilă atunci când folosesc concentrații mari de retinol. Totuși, dacă tenul este foarte sensibil, este recomandat a se aplica tratamentul mai rar, poate de două ori pe săptămână, în loc de aplicare zilnică.

Este Clinical 1% Retinol Treatment potrivit pentru persoanele cu rozacee?
Da, deși bineînțeles răspunsul depinde întotdeauna de felul în care pielea reacționează la ingredientul activ. Există cercetări care arată că retinolul poate reduce inflamația pielii, un factor extrem de important în rozacee.

Pot folosi Clinical 1% Retinol Treatment dacă am tenul gras și acneic?
Da. De fapt concentrația de retinol din acest produs este comparabilă ca efect cu retinoizii medicamentoși care sunt de obicei recomandați de către dermatologi pentru tratarea acneei. Acest produs are o textură satinată și nu lasă peliculă grasă pe suprafața pielii.

Cum se compară Clinical 1% Retinol Treatment cu retinoizii medicamentoși?
Clinical 1% Retinol Treatment conține retinol, ingredient mai puțin potent decât retinoizii medicamentoși dar, în timp, rezultatele anti-aging și anti acnee obținute sunt comparabile. Un retinoid medicamentos poate duce la rezultate mai rapide, dar acestea sunt obținute uneori cu riscul efectelor adverse (iritația, descuamarea și sensibilizarea pielii).
Un produs cu 1% retinol este cel mai asemănător cu un medicament aplicat local, cu 0.02% tretinoid ( ingredientul activ din Retin-A).
Când vine vorba de anti-aging, folosirea constantă a produselor cu retinol și aplicarea zilnică a protecției solare sunt cele care duc la obținerea celor mai bune rezultate.

Pot folosi Clinical1% Retinol Treatment împreună cu un produs anti acnee care conține benzoyl peroxide?
Da. Pentru cele mai bune rezultate aplică produsul cu benzoyl peroxide pe pustule, așteaptă câteva minute să se absoarbă în piele, apoi aplică Clinical 1% Retinol Treatment.

Există produse care nu pot fi folosite în timp ce folosesc Clinical 1% Retinol Treatment?
Nu. Clinical 1% Retinol Treatment poate fi folosit împreună cu orice produs de îngrijire a pielii. Totuși, dacă îl folosești împreună cu mai multe produse care conțin ingrediente active cum ar fi exfolianți (AHA sau BHA), produse anti acnee (benzoyl peroxide, acid azeliac, antibiotice, etc), alte produse cu retinol sau retinoizi medicamentoși, este extrem de important să urmărești cu atenție reacția pielii tale și să aplici produsul în funcție de această reacție. Iritația pielii nu este un rezultat pozitiv!

Cât de repede voi observa rezultate în urmă aplicării produsului?
De la prima aplicare vei observa îmbunătățiri în textura și luminozitatea pielii. În următoarele săptămâni aceste îmbunătățiri vor continua și vei observa reducerea apariției pustulelor și ameliorarea petelor post acnee, zonelor hiperpigmentate cauzate de soare, ridurilor și îmbunătățirea fermității pielii. După 3 - 4 luni de aplicare constantă împreună cu aplicarea zilnică a protecției solare (în fiecare zi din an, fără excepții), vei observa un aspect al pielii îmbunătățit considerabil, cu textură netedă și culoare uniformă.

De ce să folosesc Clinical 1% Retinol Treatment în locul altor produse Paula's Choice care conțin retinol și de ce să folosesc un alt produs Paula's Choice cu retinol în locul produsului Clinical 1% Retinol Treatment?
Folosește Clinical 1% Retinol Treatment dacă simți că produsul cu retinol pe care îl aplici acum nu îți oferă rezultatele sperate după ce l-ai aplicat câteva săptămâni (împreună cu protecția solară zilnică, un pas important în rutina anti-aging). Clinical 1% Retinol Treatment este un produs mai potent, conceput pentru a repara semnele pronunțate ale îmbătrânirii pielii.
Folosește un alt produs Paula's Choice cu retinol dacă crezi că pielea ta va reacționa negativ la concentrația mare de retinol (în cazul în care ai observat reacții negative atunci când ai aplicat retinoizi medicamentoși, bineînțeles doar împreună cu protecția solară aplicată zilnic). Poți încerca să aplici Clinical 1% Retinol Treatment o dată sau de două ori pe săptămână în acest caz.

Este acest produs cel mai puternic produs cu retinol pe care îl pot achiziționa fără rețetă?
Nu. Există câteva companii care comercializează produse cosmetice cu retinol cu concentrații mai mare de 1%. Deși o concentrație mai mare poate părea mai benefică, testele noastre au dezvăluit că o concentrație mai mare de 1% retinol duce la efecte adverse neplăcute cum ar fi iritație, descuamare, prurit și sensibilizarea pielii. Retinolul este un ingredient activ, iar cu acest tip de ingrediente se poate trece foarte repede de la beneficii la iritație.

Pot folosi Clinical 1% Retinol Treatment dacă sunt însărcinată sau alăptez?
Datorită concentrației mari de retinol, asemănătoare cu cea a retinoizilor medicamentoși (care sunt contraindicați în sarcină și alăptare), noi nu recomandăm aplicarea acestui produs decât dacă a fost recomandat de medic. Dacă medicul nu oferă un răspuns clar în legătură cu aplicarea produsului este mai bine să aplici produsul după sarcină și alăptare.

Dacă observ rezultate foarte bune după primele aplicări este bine să aplic produsul în fiecare seară?
Datorită posibilelor efecte adverse date de concentrația mare de retinol, este mai bine să nu aplici produsul în fiecare seară înainte de a-l fi folosit timp de 2-4 săptămâni, timp în care nu ai observat semne ale sensibilizării pielii (descuamare, roșeață, uscăciune a pielii). Acest sfat este foarte important, în special pentru persoanele care nu au încercat niciodată concentrații mare de retinol sau retinoizi medicamentoși deoarece nu toată lumea tolerează retinolul 1%. În încercarea de a obține rezultate mai rapide se poate trece foarte repede de la beneficii la iritații.

Nu uita: O cantitate cât un bob de mazăre este suficientă pentru ten și gât. Dacă aplici mai mult nu vei obține rezultate mai bune sau mai rapide.

Cred că pompa acestui produs este defectă.
Pompa produsului nu este defectă așa cum bănuiești. Produsul este echipat cu o pompă airless care utilizează un sistem de vacuum pentru a extrage produsul din recipient și a menține conținutul recipientului proaspăt. Recipientele airless nu dau voie aerului și elementelor care pot contamina produsul să afecteze formula produsului, iar acest lucru îmbunătățeste stabilitatea și eficacitatea produsului.
Când folosești produsul pentru prima dată este nevoie să 'amorsezi' pompa recipientului. Pentru acest lucru apasă pompa încet, până la capăt, de 10 - 15 ori. În cazul în care observi că produsul nu începe să iasă din recipient, agită energic recipientul, apoi apasă din nou pe pompă. Uneori, în timpul transportului, sistemul de vaccum se repoziționează în recipient, iar agitarea energică a recipientului rezolvă acest mic incovenient.

Aqua, Dimethicone (silicone slip agent), Glycerin (skin-repairing ingredient), Butylene Glycol (slip agent/penetration enhancer), Isononyl Isononanoate (emollient), Castor Isostearate Succinate (skin conditioning agent), Glyceryl Stearate (emulsifier), C12-15 Alkyl Benzoate (thickener), Dimethicone Crosspolymer (silicone thickener/texture enhancer), PEG-33 (binding agent), Polysorbate 20 (emulsifier), Behenyl Alcohol (fatty alcohol thickener), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), PEG-100 Stearate (thickener), Pentaerythrityl Tetraisostearate (binding agent), Polymethylsilsesquioxane (silicone-based opacyfying agent), Retinol (cell-communicating ingredient), Ceramide NS (skin-repairing ingredient), Palmitoyl Tripeptide-1 (cell-communicating ingredient), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (cell-communicating ingredient), Palmitoyl Hexapeptide-12 (cell-communicating ingredient), (skin-repairing ingredient), Dipotassium Glycyrrhizate (antioxidant plant extract/anti-irritant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (antioxidant plant extract/anti-irritant), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (antioxidant plant extract/anti-irritant), Arctium Lappa (Burdock) Root Extract (antioxidant plant extract/anti-irritant), Salix Alba (Willow) Root Extract (antioxidant plant extract/anti-irritant), Glycine Soja (Soybean) Sterols (antioxidants/skin-conditioning agent), Lecithin (cell-communicating ingredient), Allantoin (anti-irritant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Hydrolized Soy Protein (antioxidant), Sorbitan Laurate (emulsifier), Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester (anti-irritant), Disodium EDTA (stabilizer), Hydroxyethylcellulose (thickener), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Tribehenin (emollient), Caprylyl Glycol (skin-conditioning agent), Ethylhexylglycerin (skin conditioning agent), Pentylene Glycol (slip agent), PEG-75 Shea Butter Glycerides (emollient), PPG-12/SMDI Copolymer (film-forming agent), PEG-10 Phytosterol (fatty acid-based thickener), PEG-8 Dimethicone (silicon-based skin-conditioning agent), PEG-14 (thickener), Magnesium Aluminum Silicate (slip agent), Arachidyl Glycoside (emulsifier), Sclerotium Gum (thickener), Arachidyl Alcohol (thickener), Benzoic Acid (preservative), Carbomer (gel based thickener), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre CLINICAL 1% Retinol Treatment:

Journal of Investigative Dermatology, August 2013, ePublication; Journal of Drugs in Dermatology, May 2013, pages 533–540; March 2013, pages S42–S44; and January 2012, online; Pharmaceutical Research, February 2013, pages 538–551; Advances in Skin and Wound Care, May 2013, pages 224–229; Journal of Dermatological Science, April 2012, pages 51–59; Experimental Dermatology, July 2011, pages 572–576; International Journal of Cosmetic Science, February 2011, pages 62–69; British Journal of Dermatology, December 2010, pages 1,157–1,165; Bioscience, American Journal of Clinical Dermatology, Volume 9, 2008, pages 369–381; Biotechnology, and Biochemistry, October 2008, pages 2,589–2,597; and New England Journal of Medicine, May 1993, pages 1,438–1,443.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!