Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant

Tip de ten: ten normal ten mixt ten gras
Probleme ten: anti-aging acnee puncte negre pori dilatați erupții roșeață rozacee/cuperoză sensibilitate

Pielea arată şi se simte mai fină, mai moale, și chiar mai uniform colorată după ce este tratată cu acest gel ultra-ușor, în bază de apă. Formula sa se absoarbe rapid şi conține acid salicilic 2% (BHA) pentru combaterea pustulelor şi a punctelor negre rezistente și pentru ameliorarea porilor dilatați. Completat cu antioxidanţi şi ingrediente anti iritante de calmare, întărește rezistența pielii la factorii externi, diminuând roşeaţa şi iritaţiile minore.

  • Exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii și din interiorul porilor, previne blocarea porilor și apariția pustulelor
  • Excelent pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru tenul normal spre gras cu acnee severă şi puncte negre
  • Reduce roșeața pielii datorită proprietăților anti inflamatoare și stimulează producerea de colagen
  • pH-ul între 3,2 și 3,8 oferă exfoliere eficientă
  • 100 % fără parfum și coloranți
    • Aplicarea unui produs cu protecție solară SPF 25 sau mai mare este obligatorie dacă în rutina ta este prezent și un produs cu acid salicilic (BHA). Indiferent dacă aplici exfoliantul dimineața sau seara, protecția solară se aplică obligatoriu în strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiațiile UV.

      Dacă ești alergică la aspirină (acid acetilsalicilic) sau derivați de aspirină ar trebui să eviți produse care conțin acid salicilic (beta hydroxy acid).

100 ml
100 ml
151,00 RON
100 ml
Comandă mostre

Aplică o dată sau de două ori pe zi, dimineața și seara. După curăţarea tenului aplică o cantitate mică pe vârful degetelor și întinde pe piele cu mișcări de netezire blânde. Acordă o atenție deosebită zonelor predispuse la acnee şi puncte negre. Nu clăti. Evită contactul cu ochii, pleoapele și membranele mucoase. Dacă apare uscarea excesivă sau descuamarea pielii, redu aplicarea la o dată la fiecare două zile sau mai rar.

În fiecare dimineață, indiferent de anotimp, aplică o cantitate generoasă de protecție solară SPF 25 sau mai mare, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire, indiferent dacă ai aplicat exfoliantul dimineața sau seara! Seara, după ce ai aplicat exfoliantul așteaptă câteva minute ca produsul să se absoarbă în piele apoi aplică un produs hidratant.

În general, pentru a evita posibilele reacții de acomodare a pielii la anumite produse (descuamarea sau iritația minoră), se recomandă ca produsele cu ingrediente active (cum este și acest produs) să fie introduse treptat în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Ideal ar fi să începi cu aplicări seara, de 2 sau 3 ori pe săptămână, urmărind cu atenție reacția pielii. Treptat, mărește numărul de aplicări în funcție de toleranța pielii la acest produs, ajungând în timp la aplicare zilnică. În cazul în care tenul tolerează foarte bine ingredientele active poți începe cu aplicări zilnice, iar dacă este cazul se poate reduce numărul de aplicări.

În cazul în care achiziționezi mai multe produse cosmetice (mai ales produse cu ingrediente active) este bine să le introduci în rutina zilnică de îngrijire a tenului treptat și separat, pentru a da timp tenului să se acomodeze cu ingredientele active și pentru a observa cu atenție reacția pielii.

Există mai multe opțiuni pentru modul de utilizare a acestui tip de produs. Va trebui să experimentezi pentru a descoperi cea mai potrivită metodă pentru tine. Poți astfel să aplici exfoliantul de două ori pe zi sau de două ori pe săptămână, iar acest lucru îl vei observa doar experimentând cu acest produs.

BHA (Acidul salicilic) este un pas esențial pentru lupta împotriva pustulelor sau a porilor blocați. În cazul în care starea pielii se înrăutăţeşte sau apar erupţii cutanate, întrerupe utilizarea și apelează la alte produse pentru ameliorarea pustulelor. Dacă apare uscarea sau iritarea uşoară a pielii, nu renunţa. Redu aplicarea exfoliantului la două zile sau doar de două ori pe săptămână și poți beneficia în continuare de rezultate bune.

Unele persoane doresc să știe dacă pot folosi un scrub cu particule abrazive în timp ce folosesc BHA. Utilizarea ocazională a unui scrub blând sau unui prosop moale, poate fi de mare ajutor pentru anumite tipuri de ten. Doar să fii atentă pentru a evalua modul în care pielea reacţionează înainte de a adăuga acest pas o dată sau de două ori pe săptămână în rutina ta.

Dacă ai rozacee:
Am primit o mulțime de păreri de la persoane cu rozacee, care au obţinut rezultate foarte bune cu produsele BHA Paula’s Choice. Motivul pentru acest lucru poate fi datorat relației acidului salicilic (BHA) cu acidul acetilsalicilic (aspirina). Aspirina și BHA sunt ambele salicilați. Salicilații au proprietăţi anti inflamatorii. În același timp, BHA exfoliază celulele moarte (îndepărteza pielea descuamată asociată cu rozaceea) şi, de asemenea, calmează roşeaţa!

Tip de ten
Ten mixt, gras

Nevoi speciale
Acnee, Ten normal, mixt/gras

Produsele Paula's Choice cu AHA (acid glicolic) au un procent mai mare decât produsele cu BHA (acid salicilic). Asta înseamnă că AHA este un exfoliant mai puternic?
Produsele AHA sunt eficiente la o concentrație de 5% până la 10%, iar produsele BHA la o concentrație de 1% până la 2%. Gândește-te la cum se face pâinea, cantitatea de drojdie de care ai nevoie este foarte mică în comparație cu cantitatea de făină pe care o folosești, dar la fel de importantă pentru a obține rezultatele dorite. Procentul de eficacitate variază în funcție de ingredient. Fii sigură că produsele BHA nu sunt mai puțin eficiente din cauza concentrației mai mici de exfoliant.

Ce diferenţă este între Paula's Choice 2% BHA Gel şi 2% BHA Liquid?
Principala diferență constă în textura fiecărui produs. 2% BHA Liquid are consistență lichidă, ca un toner. 2% BHA Gel este un gel pe bază de apă. Ambele produse sunt adecvate pentru toate tipurile de ten.

Eu folosesc în prezent Paula’s Choice 2% BHA Lotion. Ar trebui să folosesc 2% BHA Gel? Este bine să le folosesc pe amândouă?
Este în întregime o chestiune de preferinţă personală. Este complet acceptabil să folosești mai mult de unul dintre produsele noastre BHA 2%, deși trebuie să le folosești pe rând. O regulă tipică ar fi să aplici 2% BHA Gel dimineața și 2% BHA Lotion seara.

Am încercat Paula's Choice 2% BHA Lotion și 2% BHA Liquid și nu m-a impresionat textura lor. Va fi bun pentru mine 2 % BHA Gel?

Foarte probabil, da. Merită încercat, deoarece pielea ta poate prefera textura unui gel în loc de loţiune sau lichid.

Aqua, Methylpropanediol (slip agent/water-binding agent), Butylene Glycol (water-binding agent/humectant/slip agent), Polysorbate 20 (emulsifier), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Phytosphingosine (lipid-based water-binding agent), Hydroxyethylcellulose (thickener), Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract (antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (anti-irritant), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (anti-irritant), Bisabolol (anti-irritanting agent), Tetrasodium EDTA (stabilizing agent), Sodium Hydroxide (pH adjuster).

Surse care susțin afirmațiile despre Skin Perfecting 2% BHA Gel:

International Immunopharmacology, August 2009, pages 1,126–1,130; Contact Dermatitis, June 2006, pages 303-312; British Journal of Dermatology, July 2005, pages 124-131; Journal of Cosmetic Science, November-December 2004, pages 519-531; Archives of Internal Medicine, July 2002, pages 1531–1532; Toxicology and Applied Pharmacology, volume 175, issue 1, pages 76–82; Preservatives for Cosmetics, 2006, by David Steinberg, Allured Publishing, pages 39-40; Pain, January 1996, pages 71–82; and Seminars in Dermatology, December 1990, pages 305–308.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!