Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

SUN 365 Self-Tanning Foam

Tip de ten: toate tipurile de piele toate tipurile de ten
  • Spumă autobronzantă colorată cu uscare rapidă ce asigură o aplicare extrem de ușoară
  • Conferă pielii o culoare naturală și uniformă
  • Formulă inodoră, rezistentă în timp
  • Potrivită pentru ten și corp
  • 100% fără parfum

Vrei un bronz frumos, fără efectele negative cauzate de radiațiile solare? Spune nu autobronzantelor cu miros neplăcut și cu aplicare neuniformă. Spuma noastră autobronzantă conferă pielii un bronz strălucitor, natural și uniform, în doar câteva ore.

150 ml

Stoc epuizat

91,00 RON

Exfoliază tenul și corpul cu un scrub blând, apoi folosește un produs de curățare solubil în apă pentru ten și gelul de duș pentru corp.
Aplică un strat subțire de cremă hidratantă Paula's Choice pe ten și corp.
Aplică spuma autobronzantă uniform, acoperind fiecare zonă.
Așteaptă 5 minute înainte de a te îmbrăca pentru a evita pătarea hainelor.
A doua zi poți reaplica autobronzantul pentru a obține o nuanță mai închisă. După ce ai obținut nuanța dorită, reaplică o dată la câteva zile pentru a menține bronzul dorit.

Tip de piele
Toate tipurile de piele, toate tipurile de ten

Informații suplimentare

De ce este acest produs unic?
Spuma noastră autobronzantă, rezistentă în timp, te poate ajuta pentru a obține un bronz luminos fără ca pielea să fie afectată de expunerea la radiațiile solare. Cu uscare rapidă, spuma este ușor colorată pentru a asigura o aplicare fără efort. Doar în câteva ore, pielea va fi uniform bronzată, cu o culoare naturală. Îți garantăm că este cel mai bun autobronzant pe care l-ai folosit.
Acest produs este 100% fără parfum și dovedit clinic ca non iritant.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Sun 365 Self-Tanning Foam este potrivit pentru toate tipurile de piele și ten. Ideal pentru oricine își dorește un bronz rezistent în timp, uniform, fără a se expune la soare. Formula spumei este în bază de apă, fiind potrivită chiar și pentru tenul cu tendințe acneice.

Cum trebuie aplicat acest produs?
Exfoliază tenul și corpul cu un scrub blând, apoi folosește un produs de curățare solubil în apă pentru ten și gelul de duș pentru corp.
Aplică un strat subțire de cremă hidratantă Paula's Choice pe ten și corp.
Aplică spuma autobronzantă uniform, acoperind fiecare zonă.
Așteaptă 5 minute înainte de a te îmbrăca pentru a evita pătarea hainelor.
A doua zi poți reaplica autobronzantul pentru a obține o nuanță mai închisă. După ce ai obținut nuanța dorită, reaplică o dată la câteva zile pentru a menține bronzul dorit.
Îți reamintim ca autobronzantele nu oferă protecție solară. Aplicarea zilnică a produsului cu protecție solară este necesară.

Știați că?
Autobronzantele se pot aduna în zona ridurilor sau unde pielea este uscată sau aspră, aplică deci mai puțin produs pe aceste zone sau folosește un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul. Poți folosi o perie de unghii pentru a preveni colorarea pielii de sub unghii.

Cât timp rezistă culoarea pe piele?
Depinde de cât de bine se "prinde" culoarea de pielea ta. Rezultatele diferă deseori în cazul aceluiaşi autobronzant în funcție de tipul de piele pe care se aplică și de modul în care se îngrijește pielea. În cazul unor persoane culoarea poate rezista o săptămână sau mai mult, în cazul altora doar 2 zile sau mai puțin. Bronzul rezistă mai puțin în cazul în care se aplică exfolianți chimici sau se folosește scrub și loofah. Toate aceste metode de exfoliere îndepărtează treptat și bronzul, o dată cu celulele moarte, dar reaplicând autobronzantul poți împrospăta bronzul.

Cum afectează folosirea unui produs cu exfolianți AHA sau BHA rezultatele aplicării autobronzantului Sun 365 Self-Tanning Foam?
Există argumente pro și contra pentru combinarea oricărui exfoliant (AHA, BHA sau scrub local) cu un autobronzant. Autobronzantul nostru conține dihidroxiacetona (un derivat din zahăr ce conferă pielii o nuanţă maro), care afectează doar straturile superioare ale pielii. Produsele exfoliante afectează tot aceste straturi și, ca urmare, exfoliantul îndepărtează celulele pielii afectate de autobronzant, reducând astfel timpul de păstrare al bronzului. Acesta este aspectul negativ. Cel pozitiv este că, atunci când pielea este mai fină (beneficiul folosirii unui exfoliant de calitate), vei obține rezultate mai bune de la autobronzant. Pentru a menține nivelul de culoare dorit, aplică exfoliantul BHA sau AHA mai rar (cum ar fi de două sau trei ori pe săptămână, nu zilnic) sau aplică autobronzantului mai des.

Aqua, Dihydroxyacetone (self-tanning agent), Glycerin (skin-conditioning agent), Ethoxydiglycol (emulsifier), Caramel (coloring agent), Polysorbate 20 (skin-conditioning agent), Erythrulose (emulsifier), Decyl Glucoside (emulsifier), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Sun 365 Self-Tanning Foam:

The Journal of Dermatology, November 2009, pages 587–591; The British Journal of Dermatology, August 2003, pages 332–340; American Journal of Clinical Dermatology, Volume 3, 2002, pages 317–318; Chemical Engineering News, June 2000, and http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm049090.htm#DihydroxyacetoneDHA

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!