Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43

Tip de ten: toate tipurile de piele ten normal ten uscat
Probleme ten: anti-aging pete/melasmă riduri

  • Conține o concentrație importantă de antioxidanți
  • Se absoarbe imediat în piele
  • 100% fără parfum și coloranți

Spray-ul incolor, cu textură extrem de lejeră și fără alcool are o formulă blândă, potrivită tuturor tipurilor de piele și protejează pielea de radiațiile solare UVA și UVB, pentru un aspect sănătos și cât mai tânăr. Recipientul cu pompa spray poate pulveriza din orice unghi, pentru o aplicare corectă, pe tot corpul.

112 ml
112 ml
137,00 RON
112 ml

Aplică o cantitate generoasă cu 20 de minute înainte de expunere la radiațiile solare (înainte de expunerea la lumină solară). Aplică un strat uniform pe tot corpul și masează cu miscări blânde. Nu pulveriza direct pe față. Pulverizează în palmă și aplică pe ten și pe gât cu degetele. Reaplică după ce ai înotat sau ai transpirat și reaplică o dată la 2 ore atunci când pielea este expusă la lumină solară continuă (de exemplu la mare).

Asigură-te că ai aplicat o cantitate generoasă pe ten pentru a fi protejată corect de soare.

Informații suplimentare

De ce este acest produs unic?
Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 este un lichid incolor, fără alcool, care asigură protecție solară completă, cu o formulă lejeră, ideală pentru activități în aer liber. Pulverizatorul poate fi folosit din orice unghi, asigurând o aplicare facilă, pe toate zonele de piele expusă la lumina solară, chiar și atunci când ești deja în aer liber. Produsul nu conține parfum și are o concentrație importantă de antioxidanți care protejează pielea împotriva daunelor celulare cauzate de radicalii liberi și care previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 este recomandat pentru toate tipurile de piele și pentru oricine preferă un produs lichid, incolor, care se aplică extrem de ușor. Ideal pentru persoanele care petrec forte mult timp în aer liber.

Este Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 potrivit pentru pielea cu tendințe acneice?
Deși este imposibil să afirmi cu certitudine că nimeni nu va observa apariția unor noi pustule pe piele în urma aplicării unui produs cosmetic, pentru ca Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 are în compoziție doar ingrediente cu textură lejeră este improbabil să cauzeze erupții pe piele sau să agraveze tendințele acneice deja prezente pe piele.

Este Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 potrivit pentru pielea afectată de rozacee?
De cele mai multe ori persoanele afectate de rozacee trebuie să experimenteze cu anumite produse pentru a afla dacă un produs este sau nu potrivit pentru îngrijirea pielii lor. Dacă ai rozacee îți recomandăm pentru ten un produs cu protecție solară bazată doar pe filtre minerale (titanium dioxid și zinc oxide). Totuși, unele persoane cu rozacee au constatat că Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 le este potrivit pentru a se proteja de soare pe ten și corp.

Pot folosi Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43 pe ten?
Da. Totuși mare atenție la metoda de aplicare, să nu pulverizezi produsul direct pe față. Pulverizează în palmă (cu mâinile curate) și apoi aplică pe ten și pe gât cu ajutorul degetelor. Acest produs este potrivit pentru a fi folosit în jurul ochilor, dar nu îl aplica pe pleoape sau prea aproape de ochi (regulă valabilă pentru toate produsele cu protecție solară).

Cum știu ce cantitate de produs trebuie să aplic pe piele?
Pentru că nu există reguli de cantitate necesară pentru protecția solară lichidă ambalată în recipent cu spray, nu există un răspuns valabil pentru toată lumea. Pentru rezultate optime trebuie să te asiguri că toate zonele de piele expuse la lumina solară au fost acoperite cu un strat uniform și vizibil de produs, înainte să omogenizezi produsul cu mișcări blânde, circulare. Astfel, cel mai bine este să aplici pe fiecare zonă în parte. Un strat subțire de produs pulverizat pe piele nu va asigura protecție suficientă, este necesar să acorzi o atenție deosebită procesului de aplicare a protecției solare. În timpul zilei poți reaplica acest produs de oricâte ori este necesar.

Pot pulveriza acest spray pe păr pentru protecție solară?
Există produse destinate îngrijirii părului despre care producătorii afirmă că protejează părul de distrugerile cauzate de radiațiile solare. Spre deosebire de produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii, cele destinate îngrijirii părului nu pot avea listat pe etichetă un număr SPF (este interzis acest lucru) deoarece nu există metode de a măsura protecția solară pe care o poate oferi firului de păr un produs care conține filtre solare. Este posibil ca acest tip de produse să ofere un anumit nivel de protecție, dar cu siguranță nu vor oferi părului tău protecția solară necesară pentru a evita distrugerea lui, uscăciunea, decolorarea și alte neplăceri cauzate de radiațiile solare. Un astfel de produs nu se poate aplica uniform pe fiecare fir de păr, iar cantitatea de filtre necesare pentru asigurarea protecției nu este cunoscută.
Există studii care dovedesc că filtrele solare aplicate în concentrație mare, uniform pe firul de păr, chiar previn distrugerile cauzate de UV. Dar aceste studii nu reflectă modul în care produsele pentru păr etichetate ca având protecție solară sunt folosite și nici nu ne asigură de faptul că acele produse conțin cu adevărat filtre solare. Practic ar trebui să îmbibăm fiecare fir de păr în produsul cu SPF pentru a fi protejați cu adevărat.
Pentru a reduce cu adevărat distrugerile cauzate de radiațiile solare îți recomandăm să foloseși pălărie de fiecare dată când petreci foarte mult timp expusă luminii solare (în special la mare). Iar dacă dorești poți încerca și Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43. Atenție: acest produs poate încărca firul de păr, mai ales dacă ai păr moale și subțire.
Dacă vrei neapărat să folosești un produs cu protecție solară pe păr alege un spray incolor, destinat îngrijirii pielii, cu SPF 50 și în bază de alcool. Deși alcool-ul nu este cea mai bună variantă pentru păr, el se evaporă foarte repede și nu are impactul negativ pe care îl are pe piele. (Bineînțeles nu aplica acest spray pe scalp). Avantajul unui astfel de spray este că are o textură foarte lejeră și că are SPF 50 spre deosebire de majoritatea produselor destinate îngrijirii părului care nu conțin filtrele solare necesare unei protecții complete. Reaplică produsul de mai multe ori pe zi în cazul în care vei petrece mult timp expusă radiațiilor solare.

Cyclopentasiloxane (hydration), C12-15 Alkyl Benzoate (emollient/texture-enhancing), Octyldodecyl Neopentanoate (emollient), Homosalate (8%, sunscreen), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate, 7,5%, sunscreen), VP/Hexadecene Copolymer (texture-enhancing), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate, 5% , sunscreen), Benzophenone-3 (Oxybenzone, 5%, sunscreen), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone, 3%, sunscreen), Octocrylene (2,5%, sunscreen), Phenyl Trimethicone (hydration), Tocopherol Acetate (vitamin E/antioxidant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Panthenyl Triacetate (emollient).

Surse care susțin afirmațiile despre Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43:
Journal of Photochemistry and Photobiology, July 2014, pages 36–40; Ageing Research Reviews, May 2014, pages 100–115; Photodermatology, Photoimmunology, and Photomedicine, August 2014, pages 212–219; Annals of Internal Medicine, June 2013, pages 781–790; Profiles of Drug Substances, Excipients, and Related Methodologies, Volume 38, 2013, pages 87–111; Cutis, December 2012, pages 321–326; and International Journal of Pharmaceutics, October 2007, pages 181–189).

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!