Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Cum pot afla istoricul comenzilor mele plasate pe versiunea anterioară a site-ului?

În luna august 2017 Paula’s Choice Romania a lansat o versiune nouă a site-ului, pe o plaformă nouă. Scopul acestei schimbări a fost îmbunătățirea modului de navigare pe site cât și îmbunătățirea modului de plasare și procesare a comenzilor. Versiunea actuală a site-ului este compatibilă cu dispozitivele mobile, acum poți plasa comenzi de pe mobil și tabletă. De asemenea vei observa că poți achita comanda ta cu cardul bancar și taxele de livrare au scăzut.

Contul tău a fost transferat și este activ pe noul site. Pentru a solicita lista comenzilor tale plasate pe versiunea anterioară a site-ului te rugăm trimite un email la info@paulaschoice.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp. Te rugăm să salvezi istoricul comenzilor tale, poate fi trimis o singură dată.

Pentru a răspunde cât mai repede solicitării tale te rugăm să specifici numele complet și adresa de e-mail atașate contului tău. Istoricul comenzilor tale va fi expediat sub formă de documente .pdf care reprezintă facturile comenzilor tale.