12% reducere la cel mai scump full size din coș + cadou mini cremă hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Scanarea și analiza tenului cu Observ 520

ACEST SERVICIU ESTE SUSPENDAT TEMPORAR, NE CEREM SCUZE.

DESCOPERĂ ADEVĂRUL DESPRE TENUL TĂU

Știai că problemele pielii nu sunt întotdeauna vizibile imediat? Primele semne încep să se manifeste în straturile profunde ale pielii, la nivel microscopic, cu mult timp înainte de a le vedea în oglindă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile în îngrijirea tenului și pentru a ajuta la tratarea problemelor înainte de a se manifesta pe piele, trebuie să îți cunoști foarte bine tenul.

Scanarea și analiza pielii cu ajutorul dispozitivelor speciale permit evaluarea pielii până la 2 mm în profunzime și oferă imagini clinice care prezintă problemele deja vizibile pe piele și potențialele probleme, invizibile cu ochiul liber.

În acest fel poți face alegeri inteligente pentru pielea ta, care îți pot oferi rezultate vizibile, de durată.

OBSERV 520 este un dispozitiv de diagnosticare imagistică care vizualizează toate aspectele pielii, inclusiv straturile profunde care nu sunt vizibile cu ochiul liber, textura, elasticitatea, fermitatea, porii, cantitatea de sebum, culoarea, semnele de îmbătrânire, capilarele dilatate etc.

Observ 520 produce șase imagini diferite ale tenului tău pe care le analizăm. Cu ajutorul analizei detaliate îți putem oferi recomandări personalizate pentru a menține și îmbunătăți aspectul tenului tău și a obține rezultatele dorite.