10% reducere la cel mai scump full size din coș + cadouri Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

5 moduri de a folosi 1% Retinol Booster

Am formulat 1% Retinol Booster în aşa fel încât să poată fi combinat cu oricare alt produs din rutina ta de îngrijire astfel încât să obţii rezultate îmbunătăţite şi personalizate, exact aşa cum îţi doreşti.

Retinolul este un super ingredient anti îmbătrânire pentru piele – de aceea îl iubim! Dar pe cât de bun este, retinolul nu este singurul ingredient de care pielea ta are nevoie. Spre deosebire de celelalte produse Paula’s Choice, 1% Retinol Booster este conceput să intre mai repede şi mai eficient în piele, fiind şi mai eficient când este combinat cu seruri sau creme.

Cu toate acestea în minte, am gândit cinci combinaţii cu 1% Retinol Booster care să rezolve diverse probleme ale tenului – fiecare se adresează unei probleme concrete cu care te confrunţi.

Estompează imperfecțiunile minore și uniformizează culoarea pielii

Problema: semne roşiatice post-acnee, imperfecțiuni
Soluţia: Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator + 1% Retinol Booster

Această combinaţie de ingrediente ajută la vindecarea mai rapidă a petelor post-acnee, în timp ce netezeşte textura pielii şi curăţă porii. Ambele produse conţin agenţi de calmare care ajută la reducerea roşeţii în timp ce formulele lor potente îşi fac treaba. Bonus: combinaţia de retinol şi lactoperoxidase previne apariţia unei viitoare erupţii.

Cum să foloseşti: Combină două picături de 1% Retinol Booster cu Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator şi aplică pe toată faţa, seara, ca ultim pas în rutina de îngrijire.

Tratează pielea iritată şi aspră

Problema: ten uscat, tern şi sensibil
Soluţia: Skin Recovery Replenishing Moisturizer + 1% Retinol Booster

Fie că te lupţi cu uscăciunea pielii datorată sezonului rece, fie că ai tenul tern şi uscat, poţi să-ţi transformi aspectul pielii cu această combinație extrem de hidratantă. Skin Recovery Replenishing Moisturizer oferă pielii emolienţi bogaţi care dau strălucire şi menţin hidratarea, în timp ce Retinol Booster repară daunele cauzate de factorii de mediu. Ca să-l iubeşti şi mai mult, acest duo are agenţi antiinflamatori care au grijă ca şi cel mai sensibil ten să poată beneficia de această formulă cu retinol.

Cum să foloseşti: Combină o picătură de Retinol Booster cu Skin Recovery Replenishing Moisture şi aplică pe toată faţa seara, ca ultim pas în rutina de îngrijire.

Estompează petele solare și oferă luminozitate

Problema: pete solare, ten cu aspect tern
Soluţia: Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment + 1% Retinol Booster

Petele închise la culoare sunt de obicei greu de tratat, dar cercetăriile arată că pentru unele persoane o combinaţie de ingrediente eficiente în estomparea petelor are rezultate bune. Când combini ingredientele inhibitoare de melanină din Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment cu retinolul, îi măreşti considerabil abilitatea de a estompa petele. Asta înseamnă că vei observa rezultate dramatice mult mai repede!

Acest duo oferă imediat luminozitate tenului şi acţionează în timp pentru a uniformiza culoarea pielii – dar ai grijă să foloseşti zilnic un produs cu protecţie solară care să te protejeze împotriva tuturor razelor solare – cheia pentru a te asigura că nu vor mai apărea alte pete solare.

Cum să foloseşti: Combină două picături de 1% Retinol Serum cu Resist Pure Radiance Skin Brigtening Treatment şi aplică seara pe toată faţa . Foloseşte apoi crema ta de noapte. Dimineaţa sau seara, tratează punctual petele mai pronunţate aplicând o picătură de 1% Retinol Booster. Aşa cum am spus deja, este absolut necesar să îţi protejezi pielea cu un produs cu factor de protecțe solară.

Estompează ridurile din jurul ochilor

Problema: Laba gâştei şi ridurile adânci din zona ochilor
Soluţia: Resist Anti-Aging Eye Cream + 1% Retinol Booster

Ce obţii atunci când combini o cremă foarte hidratantă cu puterea retinolului? Un duo cu adevărat dinamic eficient pentru a estompa ridurile şi semnele de îmbătrânire, printre care pielea uscată, petele apărute în urma expunerii la soare sau pierderea fermităţii. Şi mai bine, poţi adapta puterea acestui duo astfel încât să se adreseze exact nevoilor tale sau nivelului de sensibilitate al tenului.

Mixul de ingrediente din acest duo include emolienţi şi substanţe reparatoare, dar şi antioxidanţi potenţi, care îmbunătăţesc textura pielii în timp ce reduc ridurile şi inflamaţia. Am menţionat că această combinaţie ultra concentrată menţine zona ochilor hidratată toată ziua (şi toată noaptea)? Şi că poţi controla cât retinol aplici?

Cum să foloseşti: Combină una sau două picături de 1% Retinol Booster cu Resist Anti-Aging Eye Cream şi aplică în zona din jurul ochilor, urmărind liniile fine şi ridurile.

Tratamentul anti-aging bun oricând şi oriunde

Problema: repară și previne semnele avansate de îmbătrânire
Soluţia: oricare dintre serurile Super Antioxidants Serums + 1% Retinol Booster

Dar dacă nu ai nici o problema specifică şi vrei doar să încetineşti apariţia semnelor de îmbătrânire? Oferă pielii tale antioxidanţi şi o doză mare de retinol, exact ceea ce oferă combinaţia de 1% Retinol Booster şi oricare dintre serurile noastre!

Pe lângă reducerea impactului negativ cauzat de radicalii liberi, antioxidanţii pot combate şi efectele secundare, precum inflamația și iritația tenului. Inflamația poate duce la distrugerea colagenului şi elastinei, poate să împiedice sau să încetinească vindecarea şi să subţieze progresiv straturile pielii. Orice faci pentru a preveni reapariţia inflamației este crucial pentru ca tenul tău să pară mai sănătos şi mai tânăr!

Produse recomandate