10% reducere la cel mai scump full size din coș + cadouri Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum funcţionează 10% Niacinamide Booster

Află de ce sunt niacinamidele unele dintre cele mai minunate ingrediente anti-aging pentru tenul tău și de ce ar trebui să incluzi 10% Niacinamide Booster în rutina ta.

Ce sunt niacinamidele?

Sunt ingrediente nemaipomenite pentru îngrijirea tenului care se au efecte extraordinare faţă de celelalte. Sigur ai auzit de retinol, vitamina C, antioxidanţi potenţi, acid hialuronic şi ceramide. La această listă trebuie adăugate neapărat şi niacinamidele! Cunoscute şi ca vitamina B3, niacinamidele reprezintă un ingredient – cu multe studii şi cercetări ce îi dovedesc eficiența – care acționează asupra multor probleme ale tenului, indiferent de tipul lui. Pe scurt, este unul din ingredientele geniale pentru pielea ta.

Paula’s Choice a inclus niacinamidele în multe dintre produse, însă dacă ai probleme mai serioase, precum pori dilataţi, riduri, semne post-acnee sau ten cu aspect neuniform, atunci s-ar putea ca un produs cu o concentraţie mare de niacinamide să fie soluţia pe care o căutai! De aceea, am creat unul dintre cele mai extraordinare şi versatile produse – 10% Niacinamide Booster.

Ce este 10% Niacinamide Booster?

10% Niacinamide Booster are o formulă lejeră, lichidă ce conţine o concentraţie pură de 10% niacinamide (vitamina B3) care ameliorează aspectul straturilor superioare ale pielii pentru ca tenul să aibă o textură mai netedă, culoare mai uniformă și fermitate accentuată. Niacinamidele reduc de asemenea porii dilataţi şi congestionaţi. Dar asta nu e tot!

Acest booster ajută la îmbunătăţirea aspectului tenului afectat de trecerea timpului, acţionând asupra tenului tern şi cu aspect neuniform, estompând mai repede semnele lăsate de acnee şi reducând aspectul petelor şi al ridurilor. Şi face asta în timp ce ajută tenul să-şi păstreze bariera de hidratare pentru un aspect mai tânăr şi mai sănătos. Înțelegi la ce ne referim când spunem multi-tasking?

Chiar dacă noi ştim că niacinamidele sunt impresionante şi atunci când sunt singure, ştim de asemenea că pielea are nevoie de mai mult decât un ingredient specializat. Aşa că 10% Niacinamide Booster conţine şi vitamina C, ingrediente hidratante cu texturi ușoare şi antioxidanţi pentru a îmbunătăţi textura pielii, pentru a hidrata şi pentru a ajuta pielea să se apere de efectele radicalilor liberi, care nesupravegheaţi pot produce şi mai multe semne de îmbătrânire.

Cum se foloseşte 10% Niacinamide Booster

10% Niacinamide Booster are o formulă universală care funcţionează perfect pentru orice tip de ten. Poţi aplica 2-3 picături dimineaţa şi/ sau seara pe ten (chiar şi în zona ochilor, dar nu pe pleoape), gât și decolteu după curăţare, tonifiere şi exfoliere, apoi poţi continua cu serul sau produsul hidratant.

De asemenea, poţi adăuga câteva picături produsului hidratant sau oricărui alt tratament sau booster Paula’s Choice pe care îl foloseşti. (Nu îl adăuga produsului cu protecţie solară pentru că vei pierde din protecţia solară). 10% Niacinamide Booster este compatibil cu tratamentele pe bază de reţetă pentru tratarea acneei, petelor maronii sau ridurilor, dar nu îl amesteca cu acestea.

Nu ştii dacă să foloseşti zilnic 10% Niacinamide Booster? Este perfect în regulă să îl foloseşti zilnic, însă dacă vrei să-ţi eficientizezi rutina de îngrijire sau dacă foloseşti deja alte boostere Paula’s Choice, este în regulă să alternezi produsele. De exemplu, aplică C15 Super Booster o seară și 10% Niacinamide Booster seara următoare. Experimentează pentru a afla ce metodă şi frecvenţă de aplicare funcţionează cel mai bine pentru tine.

Mai ai întrebări?

10% Niacinamide Booster se adresează multor probleme care ne dau bătăi de cap şi avem încredere că va duce rutina ta de îngrijire către pasul următor! Dacă mai ai întrebări, suntem aici să te ajutăm. Verifică secţiunea de întrebări frecvente de pe pagina produsului sau contactează echipa noastră de experţi.

Produse recomandate