10% reducere la exfolianții AHA și BHA + cadou mini crema de zi Defense Essential Glow SPF 30 Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Paula’s Choice vine la București

În februarie venim la București alături de Corina Allan și produsele Paula’s Choice. Te invităm să participi la seminarul ‘Ingrediente active – beneficii pentru piele, concentrații și metode de aplicare’ și să afli cum poți obține cele mai bune rezultate cu produsele alese.

De asemenea vom construi rutine de îngrijire a tenului cu ajutorul imaginilor realizate de Observ 520, un dispozitiv de ultimă generație pentru scanarea pielii în straturile profunde.

Te așteptăm la Commons Unirii, strada Halelor 5, etaj 2, sâmbătă și duminică 22, 23 februarie.

Recomandări de produse și expoziție cu vânzare

Sâmbătă, 22 februarie, 10.00 – 18.30.

Duminică, 23 februarie, 10.30 – 18.30.

Seminar susținut de Corina Allan

Duminică, 23 februarie, 11.00 – 12.30.

Pentru înscrieri la seminarul ‘Ingrediente active – beneficii pentru piele, concentrații și metode de aplicare’ citește articolul Corinei.

Scanare și analiză ten cu OBSERV 520

Sâmbătă, 22 februarie, 15.00 – 17.30.

Scanarea se oferă gratuit dacă ai achiziționat produse în valoare de 300 lei la expoziție sau dacă alegi să cumperi un voucher în valoare de 300 de lei pe care îl poți folosi pe site la comanda următoare. Citește te rog detalii despre pregătirea pielii și programări pentru scanare, mai jos.

Scanarea și analiza tenului durează 10 minute. Scanările sunt trimite pe mail și sunt salvate în baza noastră de date pentru monitorizare periodică. În baza analizei îți vom propune o rutină de îngrijire personalizată pentru nevoile tenului tău.

Descoperă adevărul despre tenul tău

Știai că problemele pielii nu sunt întotdeauna vizibile imediat? Primele semne încep să se manifeste în straturile profunde ale pielii, la nivel microscopic, cu mult timp înainte de a le vedea în oglindă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile în îngrijirea tenului și pentru a ajuta la tratarea problemelor înainte de a se manifesta pe piele, trebuie să îți cunoști foarte bine tenul.

Scanarea și analiza pielii cu ajutorul dispozitivelor speciale permit evaluarea pielii până la 2 mm în profunzime și oferă imagini clinice care prezintă problemele deja vizibile pe piele și potențialele probleme, invizibile cu ochiul liber.

În acest fel poți face alegeri inteligente pentru pielea ta, care îți pot oferi rezultate vizibile, de durată.

OBSERV 520 este un dispozitiv de diagnosticare imagistică care vizualizează toate aspectele pielii, inclusiv straturile profunde care nu sunt vizibile cu ochiul liber, textura, elasticitatea, fermitatea, porii, cantitatea de sebum, culoarea, semnele de îmbătrânire, capilarele dilatate etc.

Observ 520 produce șase imagini diferite ale tenului tău pe care le analizăm. Cu ajutorul analizei detaliate îți putem oferi recomandări personalizate pentru a menține și îmbunătăți aspectul tenului tău și a obține rezultatele dorite.

Pregătirea pielii pentru scanare

Pentru scanare pielea trebuie să fie curată, fără produse aplicate după curățare. Cele mai bune imagini se obțin când se scanează pielea după cel puțin 6 ore de la curățare.

Dimineața curăță pielea cu atenție, asigură-te că ai îndepărtat reziduurile de produse aplicate seara. După curățare tamponează ușor pielea cu un servețel de hârtie și nu aplica produse cosmetice.

Atenție, pielea nu este protejată de radiațiile UV și este bine să nu te expui luminii solare înainte de scanare. Imediat după scanare vei putea aplica protecție solară.

Dacă nu poți să pregătești pielea dimineața, vei putea curăța pielea chiar înainte de scanare, însă în acest caz, analiza nu conține informații despre tipul de ten, cantitatea de sebum, porii blocați etc.

Programări pentru scanare și analiză

Toate locurile pentru scanare au fost ocupate, vă așteptăm cu produse și sfaturi, sâmbătă și duminică. Pentru programări sunați la 0733 098 360, între orele 10.00 – 17.00, de luni până vineri.