10% reducere la boostere și seruri + cadou mini serul Omega+ Complex Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produse de machiaj anti-aging

/

Iubim modul în care machiajul poate îmbunătăţi aspectul tenului, cum netezeşte şi ameliorează semnele de îmbătrânire şi imperfecţiunile. Din fericire există produse de machiaj care te pot ajuta să ai o piele cu aspect mai tânăr!

Fond de ten

Când vine vorba de fondurile de ten anti îmbătânire, formula şi textura sunt cele mai importante lucruri de luat în seamă. Lista de ingrediente a unui fond de ten anti îmbătrânire trebuie să conţină o mulţime de antioxidanţi şi un mix de alte ingrediente benefice pielii precum ceramidele.

Primer – bază de machiaj

Chiar şi un fond de ten excelent poate fi îmbunătăţit prin folosirea unui primer cu o formulă bună. Caută unul cu o textură satinată care uşurează aplicarea produselor de machiaj şi ajută să reziste mai mult pe ten.

De asemenea uită-te după ingrediente care fac pielea să arate şi să se simtă în cea mai bună formă. Paula’s Choice Skincare Smoothing Primer Serum SPF 30 conţine un amestec de ingrediente bogate în antioxidanţi şi ingrediente calmante, ceea ce îl face să fie o alegere excelentă pentru orice tip de ten, acesta ajutând și la protejarea pielii împotriva radiațiilor solare.

Produse pentru buze

Când vorbim de produse de machiaj anti îmbătrânire nu trebuie să uităm de buze! De obicei îngrijirea buzelor este ultima pe lista de priorităţi, însă pielea vulnerabilă a buzelor are nevoie de exact ce are nevoie şi restul feţei, inclusiv protecţie solară.

Cele mai bune produse pentru buze nu doar umplu liniile fine de pe buze pentru a crea o suprafaţă mai netedă, dar reduc şi riscul expunerii la soare pentru a menţine mai mult timp aspectul tânăr.

Ce trebuie să cauţi

Înainte de a merge la cumpărături trebuie să ştii că multe branduri, din toate categoriile, au creat produse de machiaj care conţin antioxidanţi și ingrediente reparatoare de care pielea are nevoie pentru a arăta mai tânără.

Când e vorba de produse de machiaj, cei mai importanţi factorii sunt lista de ingrediente şi modul în care produsul este ambalat, nu numele brandului sau ceea ce promite produsul că face. Caută produse de machiaj fără parfum şi care conţin un cocktail de ingrediente benefice, precum niacinamidele şi vitamina C. Aceste ingrediente au nevoie de ambalaje opace care nu permit contactul cu aerul pentru a rămâne eficiente. Evită produsele de machiaj ambalate în borcane sau palete pentru că orice ingredient anti îmbătrânire din formulă va începe să se degradeze datorită expunerii la aer şi soare, încă de la prima deschidere a produsului.

Concluzia

Acum că ştii la ce să te uiţi eşti pregătită să găseşti produse de machiaj care vor face mai mult decât să-ţi îmbunătăţească temporar aspectul, îţi vor oferi şi beneficii pe termen lung.