10% reducere la cel mai scump full size din coș + cadouri Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produsele Paula’s Choice pentru îngrijirea părului

Când părul tău este curat și mătăsos, te simți confortabil pe parcursul întregii zile. Ca sa îi menții aspectul sănătos, alege o îngrijire delicată, care nu încarcă firul de păr. Descoperă cele mai bune produse de îngrijire a părului pentru întreaga familie.

Pentru ce tip de păr a fost formulat All Over Hair & Body Shampoo?

All Over Hair & Body Shampoo este conceput pentru a fi folosit pe toate tipurile de păr, inclusiv cel fin sau subţire.

All Over Hair & Body Shampoo poate încărca părul?

Nu. Acest şampon nu conţine agenţi care îngraşă părul sau alte ingrediente care să încarce firul de păr. Şamponul se clăteşte uşor şi complet.

All Over Hair & Body Shampoo produce spumă?

Da, deși spuma în sine este mai mult pentru impresia şi aşteptările consumatorului decât pentru performanța produsului. Spuma în sine nu are capacitate de curățare.

Pot folosi acest şampon dacă îmi vopsesc părul sau îl tratez chimic?

Da. Șamponul pentru păr și corp este extrem de blând și nu va decolora părul vopsit, usca sau degrada părul tratat chimic.

Am un scalp sensibil. Pot folosi acest şampon?

Da! Pentru că am evitat să folosim orice parfum, agenți de colorare sau substanţe iritante, cum ar fi citricele sau menta, ar trebui să poți folosi All Over Hair & Body Shampoo fără probleme.

Pot folosi All Over Hair & Body Shampoo pentru copilului meu?

Da, deși ca regulă generală, recomandăm întotdeauna să ceri părerea medicul pediatru înainte de a folosi orice produs nou pe pielea copilului. Șamponul pentru păr şi corp Paula’s Choice este foarte blând, iar faptul că nu conţine parfum îl face mai sigur decât alte șampoane pentru copii.

 

Produse recomandate