Termeni generali și condiții Paula's Choice B.V. și SC Evora Blue SRL

Folosirea acestui website (denumit în continuare „site”) constituie acceptul dumneavoastră privind următorii termeni generali și condiții (denumiți în continuare „contract”). Aceste condiții generale se aplică în ceea ce privește utilizarea site-ului, orice comandă plasată, orice achiziție făcută prin intermediul site-ului și a oricărei alte înțelegeri încheiate între dumneavoastră și  SC Evora Blue SRL (Paula's Choice Romania), cu următoarele date de identificare: CUI RO30746151, J35/2444/2012.

Drepturile proprietății intelectuale ale acestui Site precum și toate materialele conținute de acesta, inclusiv, dar nelimitandu-se la imagini, text, fotografii, design, pictograme și ilustrații, excepție făcând acelea care sunt deja protejate de drepturile de copyright și proprietate intelectuală, sunt proprietatea Paula's Choice Inc., SC Evora Blue SRL și/sau a proprietarilor sau afiliaților săi. Pentru a reproduce, republica, modifica, încărca, publica, transmite, redistribui sau afișa public material preluat de pe acest site, aveți nevoie de permisiunea scrisă a Paula's Choice Inc., Paula's Choice B.V. și SC Evora Blue SRL. Mărcile înregistrate și logo-urile utilizate și afișate în cadrul acestui site sunt mărci înregistrate ale Paula's Choice Inc. și ale altora. Nici o parte din conținutul acestui site nu trebuie interpretată ca fiind acordată cu titlu gratuit, prin implicarea sau prin orice altă modalitate, a oricărei licențe sau drept de a folosi oricare dintre mărcile înregistrate afișate pe site fără a avea permisiunea scrisă a proprietarului mărcilor înregistrate. Utilizatorii pot vizualiza și descărca material de pe acest site doar în scopuri personale, necomerciale privind utilizarea la domiciliu, această permisiune fiind considerată adecvată acestui contract. Paula's Choice Inc. va impune drepturile sale intelectuale conform măsurilor legale în vigoare. Orice alte drepturi care nu sunt în mod expres garantat în cadrul acestui Contract sunt rezervate de Paula's Choice Inc., SC Evora Blue SRL sau Paula's Choice B.V., după caz.

Atenționare privind Produsele/Sfaturile: Acest website nu oferă consiliere medicală și nici nu încearcă să diagnosticheze sau să trateze probleme ale pielii sau afecțiunile cutanate. Dacă aveți o problemă medicală privind pielea dumneavoastră, consultați un medic sau un dermatolog. Toate produsele trebuie folosite conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau de pe acest site. Întrerupeți folosirea oricărui produs care cauzează iritație (roșeață, mâncărime, senzație de arsură, descuamare sau orice alte simptome). Informația furnizată de acest site sau de către companie, nu înlocuiește vizită la dermatolog sau la medicul dumneavoastră și nu trebuie interpretată ca fiind consiliere medicală individuală.

Atenționare privind Informația/Recomandările: Scopul acestui site este de a prezenta ideile și percepțiile autorului în ceea ce privește marketing-ul, vânzarea și folosirea produselor cosmetice. Unicul scop al autorului este de a prezenta consumatorului informație și consiliere privind achiziția de produse destinate machiajului și îngrijirii pielii. Informațiile și recomandările prezentate reflectă strict opiniile, percepțiile și cunoștințele autorului privind subiectul și produsele menționate. Anumite persoane ar putea găsi că anumite produse, care nu sunt recomandate sau menționate pe acest site sau pe care Paula Begoun le-a revizuit negativ, le sunt potrivite total sau parțial. Este dreptul inalienabil al fiecăruia de a judeca produsele conform propriilor criterii și de a nu fi de acord cu autorul. Mai mult de atât, pentru că pielea fiecăruia poate și probabil chiar va reacționa la un anumit stimul extern la un moment dat, orice produs poate cauza o reacție negativă pe piele la un moment sau altul. Dacă dezvoltați o sensibilitate a pielii la utilizarea unui produs cosmetic, opriți folosirea acestuia imediat și consultați medicul. În cazul în care aveți nevoie de consiliere medicală privind pielea dumneavoastră, consultați un medic sau un dermatolog.

Atenționare privind Garanția: Conținutul acestui site este furnizat „așa cum este” și fără garanții de orice fel, fie ele precizate în mod expres sau subînțelese. Produsele vândute prin intermediul site-ului sunt vândute „așa cum sunt”, fără garanții de orice fel, fie ele precizate în mod expres sau subînțelese. Conform măsurilor permise de legea în vigoare, Paula's Choice B.V. și SC Evora Blue SRL renunță la toate garanțiile, exprimate sau insinuate, inclusiv dar fără a se limita la garanțiile implicate ale comerțului, titulaturii și non-infringement ale unui scop în particular. Paula's Choice B.V. și SC Evora Blue SRL nu garantează și nu reprezintă conținutul acestui Site, fie el pregătit de Paula's Choice Inc., Paula's Choice B.V., SC Evora Blue SRL sau de terțe părți, ca fiind precis sau complet, că site-ul nu va avea erori sau viruși sau că accesul și utilizarea acestui site va fi neîntreruptă sau sigură. Vă rugăm să înțelegeți că orice garanții furnizate în legătură cu o terță parte și nu de către Paula's Choice B.V., SC Evora Blue SRL sau de Paula's Choice Inc. sunt furnizate exclusiv de terță parte și nu de Paula's Choice B.V., SC Evora Blue SRL sau Paula's Choice Inc. Singura soluție privind posibilele nemulțumiri în legătură cu acest site o reprezintă încetarea folosirii site-ului. Prin folosirea acestui site acceptați că folosirea site-ului se face pe propriul risc. Paula's Choice B.V. și SC Evora Blue SRL nu este responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental, consecvențial, special, ofensator, indiferent că acesta reiese din contract, neglijență, răspunderea strictă sau orice altă posibilitate, în legătură cu Site-ul, cu conținutul acestuia sau a produselor vândute și descrise pe site, chiar dacă este exprimată posibilitatea unui astfel de prejudiciu. În nicio împrejurare răspunderea  SC Evora Blue SRL către un utilizator al site-ului nu va depăși sumă plătită de utilizator pentru accesarea site-ului sau pentru achiziția de produse vândute în cadrul lui. SC Evora Blue SRL poate pune la dispoziție cumparătorului certificat de conformitate emis de furnizorul Paula's Choice B.V.

Fără aprobări. În anumite cazuri, conținutul site-ului reprezintă opiniile utilizatorilor Site-ului. Nici Paula's Choice B.V., nici Paula's Choice inc. și nici SC Evora Blue SRL nu susțin asemenea opinii.

Anularea privind interzicerile. Cu toate ca Site-ul este este accesibil în întreaga lume, nu toate produsele despre care se discută sau se vând pe Site vor fi disponibile tuturor persoanelor sau în toate jurisdicțiile sau locațiile geografice. SC Evora Blue SRL oferă și vinde produse doar rezidenților români și expediază colete doar către adrese din pe teritoriul României. SC Evora Blue SRL își rezervă dreptul de a limita, la propria discreție, accesul la Site și/sau furnizarea oricărei cantități a oricărui produs sau serviciu oricărei persoane, zone geografice sau jurisdicții daca se dorește acest lucru. 

Codul de conduită prin care sunteți de acord să nu:

• Restrictionați sau impiedicați orice alt utilizator de a folosi site-ul și serviciile acestuia;
• Transmiteți orice fel de informație sau materiale ilegale, fraudulente, amenințătoare, abuzive, calomniatoare, defăimătoare, obscene sau inacceptabile, menite să rănească sau orice informație sau materiale care ar putea constitui sau încuraja un comportament ce poate fi considerat infracțiune, să dea naștere unor răspunderi civile sau să încalce în orice alt fel legea;
• Transmiteți nicio informație sau software care să conțină un virus, un worm, un virus de tip Troian sau alte componente dăunătoare sau perturbatoare;
• Transmiteți materiale care să violeze drepturile intelectuale ale unei alte părți;
• Folosiți site-ul pentru orice fel de reclamă sau scopuri ilegale;
• Modificați, adaptați, sublicențiați, traduceți, vindeți, decompilați sau dezasamblați orice parte a site-ului.

Despăgubire. Sunteți de acord să despăgubiți, apărați și compensați SC Evora Blue SRL de și împotriva tuturor și oricăror solicitări, daune, costuri sau alte cheltuieli, inclusiv de toate cheltuielile cu avocații privind taxe de arbitrare, în orice tribunal sau proces care ar putea apărea, direct sau indirect, din încălcarea acestui contract din partea dumneavoastră (inclusiv a încălcării Codului de Conduită) sau/și din orice alte activități desfășurate de dumneavoastră în legătură cu acest site. Această secțiune rămâne valabilă în cazul terminării acestui contract, indiferent de motiv.

Achiziții. Există posibilitatea ca, în cazul în care doriți să faceți achiziții ale produselor descrise în cadrul site-ului, să vi se solicite anumite informații inclusiv, dar fără a se limita la adresa de email și numărul dumneavoastră de telefon. Vă rugăm înțelegeți că asemenea informații vor fi tratate confidențial de SC Evora Blue SRL De asemenea considerăm acceptul dumneavoastră privind informațiile furnizate ca fiind precise, complete și actuale. Totodată, sunteți de acord să achitați toate taxele ce pot apărea datorită altor utilizatori ai contului dumneavoastră. Prețurile afișate pe site sunt în Ron și conțin TVA. SC Evora Blue SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile de pe site.

Politica de confidențialitate. Sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate regăsită aici, ați citit și înțeles toate informațiile necesare. De asemenea, prin acordul cu Termenii și condițiile noastre înțelegeți și sunteți de acord  cu procesarea datelor personale în scopul facturării și expedierii coletelor aferente comenzilor dumneavoastră. S.C. Evora Blue SRL (paulaschoice.ro) este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 30320.

Dizolvarea contractului de vânzare. Dreptul dumneavoastră de a vă retrage dintr-un contract de vânzare de produse achiziționate la distanță, conform prevederilor legale în legătură cu Vânzarea la Distanță și orice implementare în acest sens în legislația națională (Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative), poate fi exercitat în următoarele condtii:

• Trebuie să notificați decizia dumneavoastră de retragere printr-o declarație neechivocă SC Evora Blue SRL prin e-mail (în secțiunea Contact se regăsesc toate datele noastre de contact) în termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea coletului ce conține produsele comandate. Această notificare trebuie să conțină numele dumneavostră, data la care ați plasat comanda și data la care ați primit produsele noastre.
• După primirea instrucțiunilor de retur de la SC Evora Blue SRL prin e-mail, în cel mai scurt timp de la primirea respectivelor instrucțiuni (în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea), trebuie să returnați pe cheltuiala și riscul dumneavoastră coletul fără a fi deschis, intact, la adresa indicată de SC Evora Blue SRL. Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că produsele cosmetice sunt destinate îngrijirii personale, coletele deschise nu vor fi acceptate spre retur, conform acestor prevederi;
• După ce SC Evora Blue SRL primește coletul și stabilește că acesta nu a fost deschis, SC Evora Blue SRL va rambursa în termen de maxim 14 de zile costurile de achiziție a produselor, folosind o metodă de plată identică cu cea prin care s-a achitat factura inițială sau o metodă de plată agreată de părți.

Pierderea dreptului de retragere din contracul de vânzare. Conform articolului 16, litera e, produsele cosmetice folosite nu pot fi returnate  din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă atunci care au fost desigilate de consumator. 

Politica noastră privind Returul și Schimbarea produselor se aplică după ce coletele au fost deschise și tuturor celorlalte situații.

Returul și schimbarea produselor, parte constituentă și integrală a acestor condiții. Produsele cosmetice destinate îngrijirii personale achiziționate pe acest site nu se pot schimba sau returna decât în condițiile în care ambalajul produsului este defect, iar din acest caz produsul nu poate fi folosit. SC Evora Blue SRL pune la dispoziție mostre pentru majoritatea produselor comercializate pe site pentru ca produsele să fie testate înainte de a fi achiziționate.

Cumpărătorul își asumă responsabilitatea de a verifica integritatea coletului (în prezența persoanei care livreaza coletul) și a ambalajelor produselor la primirea coletului, precum și integritatea conținutului conform facturii însoțitoare a produselor. În cazul în care se observă neconcordanțe privind integritatea coletului se refuză preluarea coletului și plata acestuia (dacă e cazul) și se completează un raport de neconformitate împreună cu reprezentantul curierului. Este necesar să păstrați o copie semnată de reprezentantul curierului pentru a ne ajuta să remediem ulterior situația creată. Orice reclamație de acest gen este sesizată în timp de 24 de ore, prin mail, către SC Evora Blue SRL. Orice reclamație ulterioară, în special neînsoțită de rapoarte de neconformitate semnate în prezența agentului de livrări, este nulă.

În cazul în care recipientul produsului comandat este defect astfel încât produsul nu poate fi folosit vom trimite un nou produs identic, în următoarele condiții:

• Trebuie să notificați SC Evora Blue SRL prin email în termen de 1 (o) zi de la data primirii recipientului defect.
• După primirea instrucțiunilor de la SC Evora Blue SRL prin e-mail, în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la primirea respectivelor instrucțiuni, trebuie să returnați pe cheltuiala și riscul dumneavoastră recipientul defect la adresa indicată de SC Evora Blue SRL.
• După ce SC Evora Blue SRL primește recipientul defect și stabilește că produsul nu a fost folosit și că există o defecțiune de fabricație a recipientului, SC Evora Blue SRL va expedia un produs nou la adresa cumpărătorului, returnând inclusiv taxele de expediere pe care cumpărătorul le-a suportat pentru a trimite recipientul defect.
• În cazul în care recipientul defect a suferit defecțiuni cauzate de cumpărător (taieturi, spărturi) sau în cazul în care cumpărătorul a trimis un ambalaj gol sau un produs folosit, SC Evora Blue SRL nu va despăgubi în nici un fel cumpărătorul. În cazul în care observați defecțiuni ale recipientelor la primirea coletului este necesar să urmați instrucțiunile de mai sus și să refuzați primirea coletului.

SC Evora Blue SRL nu poate fi responsabilă pentru prejudicii cauzate de întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo nefavorabile, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau alte situații speciale ce ar putea împiedica curierul rapid sau Poșta Română să livreze la coletele timp (exemplu de alte situații: erori de sistem ale transportatorilor, volum mare pe ruta respectivă, etc). SC Evora Blue SRL nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile cauzate de nelivrarea la timp a produselor.

Colete nelivrate.
Comenzi expediate prin Curierat Rapid
În cazul în care comanda dumneavoastră nu a fost livrată după 2 zile lucrătoare de la expedierea ei vă rugăm să contactați firma de curierat și să îi comunicați numărul de expediere regăsit în mail-ul de confirmare a expedierii. În cazul în care coletul dumneavoastră nu este găsit de compania de curierat vă rugăm să ne contactați la numărul 0733 098 360.
Din diverse motive este posibil ca livrările efectuate de transportator să nu fie făcute în maxim 2 zile lucrătoare (condiții meteo nefavorabile, greve, erori de sistem, etc), iar in aceste situații vă rugăm să cereți detalii despre coletul dumneavoastră în scris sau telefonic, firmei de curierat, folosind numărul de urmărire regăsit în mail-ul primit de la noi, iar în cazul în care nu sunteți mulțumiți de serviciile de transport furnizate de firma de curierat vă rugăm să faceți reclamație în scris către transportator și să ne anunțați de situația creată pentru a face reclamație la rândul nostru.  
Comenzi expediate prin Poșta Română
Poșta Română livrează coletele în 3-5 zile lucrătoare de la data expedierii lor, în funcție de zona adresei destinatarului. În cazul în care nu ați primit avizul coletului după 5 zile lucrătoare de la data primirii confirmării de expediere vă rugăm să vizitați oficiul poștal de care aparțineți pentru a vă asigura că nu este o problemă de avizare. În cazul în care oficiul poștal vă informează că nu ați primit coletul vă rugăm să ne contactați. Legal avem dreptul și vom face reclamație după 10 zile de la data la care coletul trebuia să fie avizat, iar soluționarea reclamațiilor se face in termen de 30 zile. Coletele sunt asigurate și în momentul în care ni se confirmă pierderea lor definitivă vă vom expedia din nou comanda sau vom restitui suma aferentă facturii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile coletelor cauzate de funcționarea defectuoasă a Poștei Române. Vă punem la dispoziție în orice moment dovada expedierii coletului dumneavoastră.
SC Evora Blue SRL nu va restitui sumele aferente comenzilor și nici nu va retrimite coletele achitate în avans decât după ce compania de curierat sau Poșta Română confirmă că a fost pierdut coletul dumneavoastră. Puteți oricând lua legătura cu firma de curierat sau Poșta Română pentru a verifica stadiul reclamațiilor noastre. În cazul în care coletul dumneavoastră se întoarce la noi pentru că dumneavoastră nu l-ați ridicat de la Poșta Română vom returna suma produselor în contul dumneavoastră, dar nu și taxa de transport și nici eventuale taxe de înmagazinare percepute de către Poșta Română.

Colete achitate în avans, returnate la expeditor
În cazul în care coletul dumneavoastră este returnat la noi pentru că dumneavoastră nu l-ați ridicat de la Poșta Română vom returna suma produselor în contul dumneavoastră (contul folosit pentru plata facturii), dar nu și taxele de transport, inclusiv cele achitate de noi pentru retur. Poșta Română trimite aviz de înștiințare a primirii coletului dumneavoastră în oficiul poștal și după 24 de ore se trimite reaviz. Poșta Română păstrează coletele în depozitele lor timp de 10 zile, apoi le returnează expeditorului. Taxele de retur sunt calculate la momentul ridicării returului, vom pune la dispoziția dumneavoastră chitanța cu dovada plății acestor taxe. În cazul în care nu ați primit nici aviz nici reaviz vă rugăm să faceți reclamație la oficiul poștal de care aparțineți.
În cazul în care coletul dumneavoastră este returnat la noi pentru că dumneavoastră nu l-ați preluat de la curier, vom returna suma produselor în contul dumneavoastră (contul folosit pentru plata facturii), dar nu și taxele de transport, inclusiv cele achitate de noi pentru retur. Curierul încearcă două livrări la adresa furnizată de dumneavoastră și apoi trimite cerere de retur către noi. Înainte de a confirma returul vom încerca să vă contactăm telefonic și/sau prin email pentru a vă înștiința despre statusul comenzii dumneavoastră. Este posibil ca din diverse motive personale să refuzați comanda dumneavoastră, iar în acest caz veți achita taxele de retur care sunt în valoare de 15 lei (TVA inclus), sumă reținută din valoarea produselor achitată în avans.

Scrisorile, Întrebările și Comentariile. Confirmați și acceptați faptul că prin trimiterea către Paula Begoun, Paula's Choice, SC Evora Blue SRL și/ori Paula's Choice Inc. de scrisori, fie în scris sau prin email, conferiți către Paula Begoun, Paula's Choice B.V., SC Evora Blue SRL și/ori Paula's Choice Inc. fără nici un cost, dreptul și licență perpetuă, irevocabilă, non-exclusivă, universală de a conduce către, de a folosi, de a reproduce, de a transmite, de a modifica, de a adapta, de a publica, de a afișa, de a distribui, de a traduce și a sublicenția asemenea material (integral sau parțial) sau de a-l integra în alte lucrări sub orice formă, media sau tehnologie existența în prezent sau ce se va dezvolta în viitor, privind dreptul integral de copyright ce poate exista în acest caz. Mai mult, prin transmiterea de conținut către Paula's Choice B.V., SC Evora Blue SRL și/ori Paula's Choice Inc., confirmați și garantați că aveți autoritatea de a garanta asemenea drepturi și că acest conținut transmis nu va încălca niciun drept al nici unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la copyright, mărci înregistrate sau drepturi private.

Utilizarea parolelor. Folosirea zonelor din Site care sunt protejate de o parolă este restricționata persoanelor cărora le-a fost acordată permisiunea și parola pentru a accesa asemenea zone (denumită în continuare „Persoană Autorizată”). Parola nu poate fi distribuită altor persoane, iar Persoana Autorizată este responsabilă pentru orice sau toate daunele SC Evora Blue SRL apărute în urmă distribuirii parolei.

Modificări. SC Evora Blue SRL își rezervă dreptul în orice moment (a) de a schimba termenii acestui contract, (b) de a schimba site-ul, inclusiv de a elimina sau întrerupe continuitatea conținutului sau specificațiilor site-ului, restricționând orele de disponibilitate sau de a limita utilizarea permisă, sau (c) de a modifica orice taxe sau tarife folosite în vederea folosirii site-ului, inclusiv instituirea unor noi taxe sau mărirea acestora sau a oricăror alte servicii în acest sens. Acest Contract poate fi modificat de SC Evora Blue SRL în orice moment prin publicarea termenilor modificați pe site, iar continuarea folosirii site-ului ulterior acestor schimbări va fi considerată acceptarea acestor modificări de termeni și condiții.

Diverse. Acceptați faptul că acest contract este încheiat în România și este guvernat de și interpretat în conformitate cu legea română, exclusiv de alegerea legilor curții. Fiecare parte a acestui contract se supune exclusiv jurisdicției Judecatoriei din Timișoara, România și îndreaptă orice alte obiecțiuni, forumuri de inconveniență, loc de judecată sau jurisdicție către aceasta Judecatorie. În orice acțiune privind acest xontract, partea inițiatoare va suporta costurile și tarifele avocaților. În eventualitatea faptului că prevederile acestui contract vor fi disputate în cadrul unui proces, tribunal sau jurisdicție competentă ca fiind inaplicabile, acele prevederi vor fi limitate sau eliminate în așa fel încât acest contract va rămâne în vigoare și cu titlu executoriu. Acest contract reprezintă întreaga înțelegere între părțile implicate aparținând subiectului expus și orice sau toate înțelegerile verbale sau scrise existente între părți anterioare acestui contract sunt anulate în mod expres pe această cale. Nici un act de renunțare a unei părți în cazul încălcării prevederilor contractuale sau neîndeplinirii obligațiilor care îi revin în temeiul prezentului contract nu va fi considerat un act de renunțare în cazul oricărei încălcări anterioare sau ulterioare prevederilor sau obligațiilor. Orice titlu, etichetă sau titlu de paragraf conținute în acest Contract este introdus doar pentru necesitate și sub nicio formă nu definește sau explică paragrafele.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!