Cadou un pachet full size de șervețele umede Gentle Cleansing Cloths Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Cum aleg produsele potrivite pentru mine?

Pe pagina fiecărui produs găsești toate informațiile necesare pentru folosirea produselor, avertizările cât și întrebările frecvente despre fiecare produs. Te rugăm să le citești cu atenție, înainte de achiziționarea produselor. În secțiunea Produsele Paula’s Choice vei găsi multe articole despre produse care includ comparații și detalii care îți pot fi de folos în alegerea produselor.

De asemenea, pe prima pagină a magazinului vei găsi un motor de căutare avansat care te poate ajuta să alegi produsele în funcție de tipul tău de ten și problemele pielii tale.

Dacă ai întrebări despre produse sau dorești recomandări pentru rutina de îngrijire a pielii te rugăm să ne scrii un e-mail la info@paulaschoice.ro sau folosind formularul din secțiunea Contact. Pentru a primi o recomandare potrivită pentru tipul tău de ten și problemele pielii tale, te rugăm să specifici răspunsul la următoarele întrebări:

Care este tipul tău de ten? (ex. normal, uscat, extrem de uscat sau mixt).

Descrie alte particularități ale pielii tale. (ex. piele deshidratată pe obraji, cu zona T grasă; piele intolerantă; alergii cunoscute etc).

Specifică dacă ai piele sensibilă, rozacee, cuperoză, puncte negre, pori dilatați, acnee etc.

Specifică dacă ai pete sau semne avansate de îmbătrânire a pielii (ex. riduri, lipsa fermității etc).

Ai nevoie de o rutină completă sau dorești doar anumite tipuri de produse?