15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Cum aleg produsele potrivite pentru mine?

Pe pagina fiecărui produs găsești toate informațiile necesare pentru folosirea produselor, avertizările cât și întrebările frecvente despre fiecare produs. Te rugăm să le citești cu atenție, înainte de achiziționarea produselor. În secțiunea Produsele Paula’s Choice vei găsi multe articole despre produse care includ comparații și detalii care îți pot fi de folos în alegerea produselor.

De asemenea, pe prima pagină a magazinului vei găsi un motor de căutare avansat care te poate ajuta să alegi produsele în funcție de tipul tău de ten și problemele pielii tale.

Dacă ai întrebări despre produse sau dorești recomandări pentru rutina de îngrijire a pielii te rugăm să ne scrii un e-mail la info@paulaschoice.ro sau folosind formularul din secțiunea Contact.

Dacă dorești o rutină personalizată cu produsele Paula’s Choice te rugăm să accesezi formularul online și să răspunzi la întrebari. În cel mai scurt timp vei primi pe mail o recomandare potrivită pentru tipul tău de ten și problemele pielii tale,