15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Cine este Paula?

Paula Begoun este fondatoarea și forța inovatoare din spatele brandului de cosmetice Paula’s Choice. Este de asemenea și autoarea a peste 20 de cărți best selling, dedicate îngrijirii pielii și machiajului, vândute în peste 2.5 milioane de copii pe tot globul.

Munca ei recunoscută la nivel internațional în domeniul industriei cosmetice a dus la apariții repetate la programe TV cum ar fi Oprah, The Today Show, 20/20, Dateline NBC,The View și Dr. Oz.

Paula Begoun, cunoscută și sub numele Cosmetic Cop, este o autoritate în domeniul îngrijirii pielii. Paula este in spatele fiecărei formule Paula’s Choice și conduce o echipa extinsă de cercetare care se bazează doar pe studiile științifice publicate în jurnalele medicale.

Povestea Paulei

Problemele mele cu pielea au început la vârsta de 11 ani. Din acel moment m-am luptat cu acneea și eczema, încercând de-a lungul anilor o mulțime de produse cosmetice sau medicamente dar rezultatele s-au lăsat așteptate.

La vârsta de 25 ani (nu voi uita niciodată acel moment), am citit lista de ingrediente a unui produs de îngrijire a pielii pe care îl foloseam, iar al patrulea ingredient era acetona. Acetona este dizolvant pentru lac de unghii! Nu e de mirare că starea pielii mele nu se îmbunătățea. Din acel moment am citit tot ce am putut găsi despre îngrijirea pielii și în cele din urmă am reușit să creez o rutină zinică de îngrijire a tenului, care mi-a transformat complet pielea .

Dupa ce am suferit atâția ani, am vrut să fac tot posibilul pentru ca nimeni să nu mai treacă prin ce am trecut eu. Așa că am început să scriu cărți și am participat la emisiuni TV, pentru a spune lumii care sunt produsele de îngrijire a pielii care funcționează cu adevărat. De atunci am scris mai mult de 20 de cărți, inclusiv actuala ediție a cărții mele The best skin of your life starts here.

În 1995, la solicitarea a mii dintre cititorii mei, am decis să folosesc anii de cercetare privind ingredientele destinate îngrijirii pielii pentru a crea propria mea linie de îngrijire a pielii, Paula’s Choice. Produsele Paula’s Choice conțin doar ingrediente cu efecte benefice dovedite, care vor face cu adevărat pielea să arate mai tânără, mai luminoasă, fără riduri și acnee.

Medicul recomandă

“Ceea ce diferențează produsele Paulei de alte produse, pe lângă calitate și eficiență, este faptul că ea este singura persoană din lume care deține o companie de cosmetice, dar totuși recomandă și alte produse în afară de ale ei, prezentându-și recomandările în cărțile sale, pe site-uri, în buletine de frumusețe, aparitii TV și interviuri în ziare.”

Dr. Leslie Baumann

Profesor de clinică dermatologică și șef al secției de dermatologie cosmetică, Universitatea din Miami

“O respect mult pe Paula Begoun pentru modul în care se documenteză cu atenție în domeniul ei. Recomandările sale cu privire la produsele de machiaj și îngrijire a pielii nu sunt influențate și apreciez felul în care a învățat femeile să fie atente la ingrediente atunci când cumpără produse cosmetice.”

Dr. Debra Jaliman

Autor al Regulamentului Pielii: secrete comerciale de la un dermatolog din New York