10% reducere pentru boostere și tratamente + mini produs cadou Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Politica de confidențialitate

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE pentru protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („Regulamentul” sau “GDPR”) va fi aplicat în toate statele Uniunii Europene.

Prin Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) prezentată mai jos dorim să te informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele tale cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web www.paulaschoice.ro (“site web” sau “magazin online”) sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acestei pagini care prezintă Politica de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne poți contacta

SC Evora Blue SRL („Evora Blue” sau „Operator” sau „Noi”), persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J35/2444/2012, având cod unic de înregistrare fiscală RO30746151, cu sediul social în Timiș, Timișoara, Str. Ion Minulescu, Nr.8, Ap.4, Parter, este unic importator al produselor Paula’s Choice și operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online www.paulaschoice.ro, produse și accesorii cosmetice, produse pentru machiaj și produse pentru îngrijire personală Paula’s Choice.

Evora Blue a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care Evora Blue prelucrează datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail office@paulaschoice.ro sau la prin poștă sau curier la adresa Str. Ion Minulescu, Nr.8, Ap.4, Timișoara, Timiș, România. Te rugăm să ceri confirmare de primire atunci când ne contactezi pentru cereri legate de prezenta Politică.

Ce sunt datele personale

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău), dar asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Evora Blue este înregistrată ca operator în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 30320. Scopul colectării datelor este comerțul online, reclamă, marketing și publicitate, servicii de comunicații electronice.
Datele personale introduse de către utilizatorul magazinului online vor fi folosite de Evora Blue numai în scopul declarat al site-ului paulaschoice.ro.

Toate informațiile furnizate sunt colectate doar atunci când ni le furnizezi, paginile care cer aceste informații sunt criptate prin Secure Sockets Layer (SSL) – protocol criptografic care permite comunicații sigure pe internet. Nu ești obligat(ă) să furnizaţi datele personale, acestea fiind necesare în principal pentru procesarea comenzilor plasate pe site-ul nostru, având scopuri secundare specificate mai sus. Eventualul refuz de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a-ți oferi serviciile solicitate.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Politica Evora Blue este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul vizitării magazinului online, pentru a personaliza experiența online și a pune la dispoziție oferte adaptate profilului tău. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine:

La crearea contului de client ți se cer date personale de identificare: nume, prenume, adresă de e-mail. număr de telefon, adresă de facturare, adresă de email. În cadrul paginii tale personale (Contul meu) din site-ul paulaschoice.ro ai posibilitatea să adaugi informații suplimentare, precum: număr telefon, adrese de facturare, adresa de livrare. Când plasezi o comandă, ne furnizezi informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc.

Pentru plata cu cardul este necesar să introduci datele cardului bancar. Aceste date sunt colectate prin platforma de plăți ING WebPay și nu sunt colectate de către Evora Blue. Pe extrasul de cont plățile către S.C. Evora Blue SRL vor avea în descriere ‘Paula’s Choice’ pentru identificare.

Pentru a te informa despre statusul comenzii tale vom folosi adresa de e-mail și/sau numărul de telefon pe care ni le-ai furnizat plasarea comenzii online. De asemenea vom lua legătura cu tine prin aceste mijloace atunci când vom avea nevoie de clarificări suplimentare pentru procesarea comenzilor plasate pe site sau pentru orice alte situații în care dorim să îți transmitem detalii suplimentare despre comanda sau contul tău.

Pentru expedierea comenzilor vom folosi datele tale doar cu scopul de a livra comanda dezvăluind firmei de curierat datele necesare expedierii coletului (nume, prenume, adresă, număr de telefon).

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri

Prestarea serviciilor Evora Blue în beneficiul tău

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea și administrarea contului în cadrul magazinului online www.paulaschoice.ro;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările tale cu privire la comenzile tale sau la bunurile și serviciile oferite de Evora Blue

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Evora Blue și tine, agreat prin acceptarea Termenilor și condițiilor, la plasarea comenzii online. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru concursurile online derulate pe site sau pe platformele social media colectăm adresa ta de e-mail. Cel mai des organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook și pe pagina oficială de Instagram a Paula’s Choice România unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării tale la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org: nume și prenume, adresa de e-mail, sau număr telefon. Dacă ești câștigător, vom menționa numele și prenumele sau numele profilului tău folosit la înscrierea în concurs pe paginile oficiale Paula’s Choice din social media sau pe site-ul nostru www.paulaschoice.ro.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri prezentate mai jos. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 18 ani.

Marketing

Pentru a-ți pune la dispoziție informații de interes pentru tine., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tău de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților tale și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra ta și nu te afectează similar într-o măsură semnificativă.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la tine pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile tale fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne poți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai jos, să oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii tale.

De asemenea pe site-ul web utilizăm și serviciile Facebook de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului tău. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul că ai dat click pe anunțul nostru publicitar din Facebook și ai fost redirecționat către site-ul Magazinului Online. Datele colectate de Facebook servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Mai multe detalii despre transmiterea de oferte personalizate pe Facebook prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Facebook, poți consulta în Politica de confidențialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

În cazul în care ai optat pentru abonarea la newsletter, adresa ta de e-mail va fi folosită de sistemul nostru de expediere a acestui serviciu. În general vei primi 4 sau maxim 5 e-mailuri lunar, cu scopul de a te informa cu privire la promoțiile din perioada respectivă, produse noi lansate, articole prezentate pe site etc. Poții oricând să te dezabonezi de la primirea newsletter-ului sau să modifici datele furnizate la abonare vizitând link-urile din orice newsletter-ul primit. Evora Blue trimite e-mail de tip newsletter doar persoanelor care s-au abonat folosind opțiunea de abonare de pe site-ul www.paulaschoice.ro prin introducerea adresei de e-mail la care se dorește primirea newsletterelor. Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a primi lunar e-mailuri de tip newsletter, până la momentul dezabonării.

Publicitate comportamentală on-line

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa.

Dacă nu dorești să participi la monitorizarea prin cookie-uri în scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poți refuza setarea în acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Poți de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setând browser-ul tău în așa fel încât modulele cookie ale domeniului respectiv să fie blocate.

Atunci când vizitezi site-ul www.paulaschoice.ro și te autentifici în contul de client, mai colectăm cu ajutorul cookie-urilor și date obținute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informații cu care te putem identifica online („identificatori online”), și pe care le utilizăm la profilare în scop de marketing direct:

  • Adresa IP;
  • Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și  versiunea sistemului de operare al dispozitivului;
  • Date de protocol HHTP/HTTPS;
  • Durata vizitei/ activității tale pe website-ul Magazinului Online;
  • Locația generală a dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.
    [Te rugăm să reții că majoritatea dispozitivelor îți oferă opțiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setările dispozitivului respectiv]

[„Cookie-uri” – sunt fișiere pe care un server le trimite dispozitivului tău, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin descărcarea/ utilizarea aplicației mobile Scopul și modul în care prelucrăm cookie-uri sunt detaliate în Politica de utilizare a cookies, disponibilă mai jos]

Apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei www.paulaschoice.ro față de atacuri cibernetice:
– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile tale fundamentale.

Cât timp păstrăm datele tale?

Vom păstra datele tale doar atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în Magazinul Online. Dacă îți dezactivezi contul de client din Magazinul Online și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

În acest fel îți vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi din nou în website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit acordul la prelucrarea datelor, (ex: abonarea la newsletter), vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când îți retragi consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii.

Cu cine împărtășim datele tale

Ne asigurăm că accesul la datele tale de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia. După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  • Furnizorilor de servicii de curierat.
  • Furnizorilor de servicii de plată/bancare.
  • Furnizorilor de servicii de marketing.
  • Furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor.
  • Furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail de tip newsletter situat în SUA, care deține certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA);

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Pentru a-ți oferi produse personalizate intereselor și preferințelor tale, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ți transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ți transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Facebook sau Google prelucrează datele tale este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.

Dacă vom decide în viitor să înstrăinăm acțiunile sau afacerea Evora Blue vom oferi acces sau transmite auditorilor și consultanților potențiali(ilor) cumpărători datele clienților noștri pentru efectuarea auditului necesar achiziției acțiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura că orice potențial cumpărător va urmări și implementa măsurile de securitate necesare pentru protecția datelor tale, iar părțile vor semna în prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzacției.

În ce țări transferăm datele tale cu caracter personal

Datele tale pot fi transferate în Olanda companiei furnizor ale produselor comercializate pe acest site, Paula’s Choice Europe B.V., în vederea statisticilor interne ale companiei Paula’s Choice. Ca și regulă, datele tale nu sunt stocate într-o țară situată în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European („SEE”).

Totuși, unele date pot fi transferate către partenerii noștri care ne ajută să operăm activitățile Magazinului Online și sunt situați în afara spațiului Uniunii Europene. Însă, cu fiecare dintre acești parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigura că există măsuri adecvate de protecție a datelor.

Mai exact, furnizorul nostru de servicii care ne ajută să îți transmitem informări pe e-mail de tip newsletter, deși este situat pe teritoriul SUA (în afara spațiului UE), acesta deține certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA) la secțiunea non-HR, asigurând astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeană.

Atunci când îți transmitem oferte personalizate prin reclame țintă apelăm la funcția de audiențe personalizate gestionată de Facebook, Inc. situat în afara UE/Spațiului Economic European, care însă este certificat conform informațiilor disponibile public conform cerințelor Scutului de Confidențialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană către organizații din Statele Unite). Îți recomandăm să consulți și Politica de confidențialitate a Facebook pe site-ul acestuia.

Daca vom transfera datele tale și către alți parteneri/ furnizori ai Evora Blue situați în state care nu asigură un nivel adecvat de protecție a datelor transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că respectivii parteneri/furnizori respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică.

Cum protejăm securitatea datelor tale cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor tale cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi ING WebPay. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

CE DREPTURI ŞI OPȚIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura că ai controlul efectiv al datelor tale, te informăm că ai următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:

  • poți gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau ștergerea directă a unor datele disponibile în contul tău de client în Magazinul Online;
  • vei putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului Magazinului Online; în plus, poți alege să modifici setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea de către cookie-uri a comportamentului tău în Magazinul Online (totuși, aceste restricționări îți pot afecta experiența de navigare în Magazinul Online);
  • platformele social media și motoarele de căutare (de ex. Google sau Facebook) îți oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegi să îți prelucreze datele.

În plus acestor opțiuni, GDPR îți oferă, în calitate de persoană vizată, drepturile descrise mai jos. Înainte de a da curs oricărei solicitări privind drepturile tale, ne vom asigura că ești titularul datelor cu privire la care alegi să îți exerciți aceste drepturi, iar pentru acest scop îți putem solicita unele informații/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondența pe care o vom purta cu tine o vom putea păstra pentru a asigura că ținem evidența solicitărilor și și răspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele tale sunt incluse și în această Politică.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre tine, fără a percepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacă vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate. Pentru a-ți exercita dreptul de acces, ne poți trimite solicitarea ta prin e-mail la adresa office@paulaschoice.ro

Dreptul la rectificarea datelor. În cazul în care identifici că datele tale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poți trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail  office@paulaschoice.ro.

Dreptul de a te opune marketing-ului direct. Te poți opune oricând și dezabona la comunicările noastre de marketing direct în orice moment. Poți face acest lucru ușor prin a da click pe linkul „dezabonare” în orice e-mail pe care le vom trimite către tine. Retragerea consimțământului (prin dezabonare sau solicitare scrisă) nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a te opune prelucrării bazate pe interes legitim. Te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te afli, prelucrării datelor tale cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care consideri că drepturile și libertățile tale. fundamentale prevalează față de acest interes.

Dreptul de ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita ștergerea datelor tale în oricare dintre situațiile următoare:

a) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
b) îți retragi consimțământul pe baza căruia am prelucrat datele tale și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
c) te opui prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),
d) te opui prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților tale;
e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;
f) datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de ștergere a datelor dacă: (i) suntem ținuți să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau (ii) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@paulaschoice.ro

Dreptul de a restricționa prelucrarea. Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor în una din situațiile descrise mai jos.
(a)  exactitatea datelor este contestată de tine (persoană vizară), pentru o perioadă care ne va permite să verificăm corectitudinea datelor;
(b)  prelucrarea datelor este ilegală iar tu (persoana vizată) te opui ștergerii datelor și ne soliciți restricționarea prelucrării acestor date;
(c)   nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizată) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;
(d)  tu (persoana vizată) ridici unele obiecții cu privire la prelucrarea datelor bazată pe interesele noastre legitime, în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului le depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale tale).
Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail:  office@paulaschoice.ro

Dreptul de portabilitate. Atunci când prelucrăm datele tale în baza consimțământului sau executării contractului, și în mod automat, vei avea dreptul să ne soliciți transferul datelor tale: (a) către tine sau (ii) către un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situație presupune că ai opțiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client către un alt operator de date (de ex. către un operator care administrează un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct în mod activ (exceptând orice date derivate sau create/ dezvoltate de Evora Blue, cum ar fi spre ex. un profil de client). Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail:  office@paulaschoice.ro. Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici într-un format structurat și care permite reutilizarea datelor (de ex. în format XML, JSON, CSV).

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate. Poți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, îți poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.

Dreptul de a face plângeri la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul să depui orice plângeri în fața Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului în care noi prelucrăm datele tale personale. Totuși, sperăm că vei decide să vorbești mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângeri la A.N.S.P.D.C.P. Protecția datelor tale este foarte importantă pentru noi și vom lua toate masurile necesare pentru a soluționa orice problemă cu privire la controlul și securitatea datelor tale. De asemenea, te poți adresa cu diverse întrebări și către A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protecției datelor din România. Poți găsi unele ghiduri și linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorității http://www.dataprotection.ro/.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Evora Blue îți stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a Datelor.

Ne poți contacta și pentru orice sugestii sau comentarii legate de această Politică sau modul în care colectăm și utilizăm datele tale, la datele de contact de mai jos.

Prin e-mail la adresa office@paulaschoice.ro
Prin poștă sau curier la adresa: Str. Ion Minulescu, Nr. 8 Ap. 4, Timișoara, Timiș, România – cu mentiunea în atenția Responsabilului Evora Blue cu protecția datelor.

Link-uri externe

www.paulaschoice.ro poate conține link-uri către alte site-uri. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate ale altor site-uri, politica de mai sus se aplică doar pentru informațiile pe care le colectăm pe paulaschoice.ro.

Modificări aduse politicii de confidențialitate

SC Evora Blue SRL își rezervă dreptul în orice moment (a) de a revizui sau modifica politica de confidențialitate (b) de a schimba site-ul, inclusiv de a elimina sau întrerupe continuitatea conținutului sau specificațiilor site-ului, restricționând orele de disponibilitate sau de a limita utilizarea permisă. Politica de confidențialitate poate fi modificată de SC Evora Blue SRL în orice moment prin publicarea politicii modificate pe site, fără notificare prealabilă.

Ultima actualizare: 24 Mai 2018

Politica de utilizare cookie

1. Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare
Această politică se referă la cookie-urile și la tehnologiile similare folosite, după caz, în website-urile și aplicațiile operate de S.C. Evora Blue SRL cu sediul social în Timișoara, Str. Ion Minulescu, Nr. 8, Ap. 4, (denumită în continuare Evora Blue) pe site-ul www.paulaschoice.ro (denumit în continuare site).

Cookie-urile sunt folosite pentru următoarele scopuri:
• de funcționare a site-ului,
• de analiză a comportamentului vizitatorilor site-ului,
• pentru publicitate.
Această politică se completează cu politica Evora Blue cu privire la protecția datelor personale în general pe care o puteți găsi mai sus și cu Termenii și Condițiile site-ului pe care le puteți găsi aici, pe care vă încurajăm să le citiți, acestea incluzând informații suplimentare utile, inclusiv cu privire la responsabilul Evora Blue pentru protecția datelor personale, toate scopurile prelucrărilor de date de către Evora Blue, drepturile dumneavoastră, precum și excepțiile și limitele acestora etc.

2. Ce sunt cookie-urile?
Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server Evora Blue sau către un server al unei terțe părți.

3. La ce sunt folosite cookie-urile?
Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile Evora Blue pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

4. Ce cookie-uri folosim?
Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației. Cookie-urile fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?
O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:
• cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului
• cookie-uri de analiză
• cookie-uri pentru publicitate

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. Puteți seta browser-ul dumneavoastră pentru a bloca cookie-urile, însă în acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.

6. Conțin cookie-urile sau tehnologiile similare date personale?
Cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet. Există însă situații când datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență mai adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Blocare cookie-uri
În cazul în care doriți sa blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncționalități sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica să:
• cumpărați online
• vă autentificați în contul dumneavoastră
În cazul în care ești de acord cu aceste limitări și dorești să blochezi cookie-urile, urmează instrucțiunile de mai jos:
Cele mai multe browsere sunt setate implicit să accepte cookie-uri, dar aveți posibilitatea să modificați setările pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

8. Administrarea preferințelor cu privire la plasarea de cookie-uri
În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor și/sau a tehnologiilor similare pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său.
Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale website-ului.

9. De ce sunt cookie-urile și/sau tehnologiile similare importante pentru Internet?
Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezintă un punct central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau părți ale site-urilor imposibil de folosit.

Dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi, cu respectarea legislației, publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
• Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii.
• Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
• Reținerea parolelor
• Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
• Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
• Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator.
• Măsurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiză – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile derulează aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-și îmbunătăți serviciile în beneficiul utilizatorilor.

10. Securitate și aspecte legate de confidențialitate
În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
• Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastră al securității utilizării cookie-urilor.
• Dacă sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta, dacă doriți, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.
• Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

11. Linkuri și informații suplimentare utile
Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/
Nu vom utiliza aceste cookie-uri în alte moduri decât cele indicate în prezenta Politică de utilizare cookie-uri.

Ultima actualizare: 24 Mai 2018