Cadou mini produs + 10% reducere pentru produse hidratare ten și corp Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Politica de confidențialitate

S.C. Evora Blue SRL (Paula’s Choice România cu site-ul www.paulaschoice.ro) este înregistrată ca operator în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 30320. Scopul colectării datelor este comerțul online, reclamă, marketing și publicitate, servicii de comunicații electronice.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Paula’s Choice Romania reprezentată prin SC Evora Blue SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Datele personale introduse de către utilizator vor fi folosite de SC Evora Blue SRL numai în scopul declarat al site-ului paulaschoice.ro. SC Evora Blue SRL garantează că datele furnizate de vizitatorii/clienții/abonații site-ului paulaschoice.ro prin intermediul formularului de creare cont, abonament la newsletter și cele furnizate la plasarea comenzilor nu vor fi vândute, distribuite sau divulgate terțelor părți.

Toate informațiile furnizate sunt colectate doar atunci când ni le furnizați, paginile care cer aceste informații sunt criptate prin Secure Sockets Layer (SSL) – protocol criptografic care permite comunicații sigure pe internet. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele personale, acestea fiind necesare în principal pentru procesarea comenzilor plasate pe site-ul nostru, având scopuri secundare specificate mai sus. Eventualul refuz al dumneavoastră de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a vă oferi serviciile solicitate.

SC Evora Blue SRL certifică faptul că îndeplineşte cerinţele securitate a datelor cu caracter personal. SC Evora Blue SRL utilizează metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Prin completarea datelor și acceptarea termenilor și condițiilor site-ului declarați că acceptați necondiționat ca datele dumneavoastră personale sa fie incluse în baza de date a S.C. Evora Blue SRL și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de catre S.C. Evora Blue SRL, afiliații și colaboratorii companiei pentru desfășurarea și/sau derularea de către S.C. Evora Blue SRL, afiliații și colaboratorii, de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică internă, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de catre S.C. Evora Blue SRL atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinatate.

S.C. Evora Blue SRL poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, dezvoltare și mentenanță website sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre.

Conform legii în vigoare, SC Evora Blue SRL poate dezvălui informații cu caracter personal către Parchet, Politie, Instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/200, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor. Totodată, aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevazute de lege.

Datele pe care le colectam prin intermediul site-ului paulaschoice.ro și folosirea lor

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntampina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

La crearea contului de client vi se cer date personale de identificare: nume, prenume, număr de telefon, adresă de facturare, adresă de email. La crearea contului vi se cere să alegeți o parola ce va fi necesară de fiecare dată când vă veți loga pe site. La plasarea comenzilor vi se cere să furnizați adresa de livrare (în cazul în care este diferită de cea de facturare).

Pentru plata cu cardul este necesar să introduceți datele cardului bancar. Aceste date sunt colectate prin platforma de plăți ING WebPay și nu sunt vizibile sau colectate de către SC Evora Blue SRL. Pe extrasul de cont plățile către S.C. Evora Blue SRL vor avea în descriere ‘Paula’s Choice’ pentru identificare.

Pentru a vă anunța despre statusul comenzii dumneavoastră vom folosi adresa de e-mail și/sau numărul de telefon pe care ni le-ați furnizat la crearea contului dumneavoastră. De asemenea vom lua legătura cu dumneavoastră prin aceste mijloace atunci când vom avea nevoie de clarificări suplimentare pentru procesarea comenzilor plasate pe site sau pentru orice alte situații în care dorim să vă furnizăm detalii suplimentare despre comanda sau contul dumneavoastră.

Pentru expedierea comenzilor vom folosi datele dumneavoastră doar cu scopul de a livra comanda dezvăluind firmei de curierat (nume, prenume, adresă, număr de telefon) datele necesare expedierii coletului.

În cazul în care ați optat pentru abonarea la newsletter, adresa dumneavoastră de e-mail va fi folosită de sistemul nostru de expediere a acestui serviciu. Puteți oricând să vă dezabonați de la primirea newsletter-ului sau să modificați datele furnizate la abonare.

Datele dumneavoastră vor fi transferate în Olanda companiei furnizor ale produselor comercializate pe acest site, Paula’s Choice Europe B.V., în vederea statisticilor interne ale companiei Paula’s Choice.

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora

Puteți oricând să aduceți modificări datelor dumneavoastră în contul dumneavoastră de pe site. Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa SC Evora Blue SRL, Str. Putna nr. 15, Timisoara, Timiș, vă puteti exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

– o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să vă opuneți prelucrarii datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară
– sa solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Link-uri externe

www.paulaschoice.ro poate conține link-uri către alte site-uri. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate ale altor site-uri, politica de mai sus se aplică doar pentru informațiile pe care le colectăm pe paulaschoice.ro.

Modificări aduse politicii de confidențialitate

SC Evora Blue SRL își rezervă dreptul în orice moment (a) de a revizui sau modifica politica de confidențialitate (b) de a schimba site-ul, inclusiv de a elimina sau întrerupe continuitatea conținutului sau specificațiilor site-ului, restricționând orele de disponibilitate sau de a limita utilizarea permisă. Politica de confidențialitate poate fi modificată de SC Evora Blue SRL în orice moment prin publicarea politicii modificate pe site, fără notificare prealabilă.