15-25% reducere la protecția solară și cadou mini ser la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Sfatul expertului

crema protectie solara
Dacă te-ai întrebat vreodată: „crema cu protecție solară expiră?”, îți putem spune cu siguranță că da. Dar cum poți spune dacă SPF-ul tău a expirat? Află în ce condiții data de expirare tipărită pe ambalaj nu este data la care produsul nu mai oferă protecția solară specificată pe etichetă.
cremă cu retinol și textură cremă
Suntem adesea întrebați despre ce trebuie și ce nu trebuie să faci atunci când folosești retinol: exfolianții cu acizi alfa sau beta hidroxi (AHA și BHA) „dezactivează” retinolul sau îi reduc eficacitatea? Ar trebui să folosesc retinol doar seara? Sunt produsele cu retinol incompatibile cu produsele cu vitamina C?
recipient exfoliant acid mandelic
Acidul mandelic este blând și atât de des trecut cu vederea, dar are aceleași beneficii asociate de obicei cu alți acizi exfolianți AHA: uniformizarea culorii și texturii pielii, combaterea daunelor solare și reducerea aspectului liniilor fine și ridurilor.
ph piele femeie
Subiectul pH-ului în industria cosmetică este mai puțin dezbătut, devenind ușor o sursă de confuzie, mai ales pentru că relația acestuia cu pielea noastră și cu produsele pe care le folosim este fascinantă. Dar în ciuda îngrijorării cauzate de subiect, este mai ușor decât crezi să găsești produse cosmetice cu pH echilibrat.
masca argilă pe ten gras
Ingredientele absorbante de sebum sunt eficiente pentru a păstra tenul cu aspect mat timp de mai multe ore, iar produsele care conțin aceste ingrediente sunt de obicei măști matifiante cu argilă, baze de machiaj matifiante sau pudre matifiante.
produse pentru estomparea pete buza superioara
Mustața cauzată de soare se prezintă ca o pată închisă la culoare, ca o umbră sau ca pete mai mici deasupra buzei superioare. Este provocată de daunele solare care duc la pigmentarea pielii prin producția în exces de melanină.
microbiom piele crema hidratanta
Microbiomul pielii este alcătuit dintr-o colecție unică de microorganisme care influențează modul în care arată și se simte pielea. Atunci când microbiomul este echilibrat poate anula factorii negativi care altfel ar deteriora aspectul pielii sau chiar ar agrava problemele deja existente pe piele.
produse clear pentru eruptii si acnee la adolescenti
Deși este o problemă a pielii dificil de tratat, poți reduce considerabil erupțiile cu cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru acneea adolescenților. Încearcă gama de produse Clear Anti-Acnee pentru rutina zilnică de îngrijire a tenului afectat de acnee.
produse cosmetice sigure in timpul sarcinii
Majoritatea femeilor însărcinate se întreabă care produse de îngrijire a pielii pot fi folosite și care nu. Este ok acidul salicilic în timpul sarcinii? Dar acidul glicolic? Peroxidul de benzoil pentru acnee? Este retinolul ok în timpul sarcinii? Răspunsurile s-ar putea să te surprindă.
După trei luni de când folosește produsele Paula’s Choice pentru îngrijirea tenului, Ioana ne-a povestit experiența ei cu rutina construită pentru reducerea erupțiilor și felul în care a reușit să aibă rezultate vizibile în cel mai scurt timp.