10% reducere la produsele albastre Resist, 15% reducere la mini seturi + cadou mini UnScrub Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Paula’s Choice Skincare

Paula’s Choice Skincare a început cu angajamentul de a informa consumatorii și de a lupta pentru o industrie cosmetică bazată pe satisfacerea nevoilor consumatorilor, iar acest angajament este în continuare elementul cheie al filosofiei brandului și al procesului de formulare a produselor noastre.

Înțelegem foarte bine nevoia de produse cosmetice care acționează asupra pielii conform afirmațiilor de pe etichetă. Produse pe care să le poți cumpăra și folosi cu încredere.
De aceea de peste 20 de ani echipa Paula’s Choice formulează produse cosmetice complexe bazandu-se pe studiile despre ingrediente publicate în jurnalele medicale și pe cercetările medicale despre piele.

La Paula’s Choice îngrijirea pielii înseamnă mai mult decât produsele cosmetice – de neprețuit este bucuria de a ști că produsele noastre ajută femeile din lumea întreagă să fie mai frumoase și mai încrezătoare în fiecare zi.

Produsele noastre

EFECTE DOVEDITE

Produsele nostre conțin ingrediente ale căror efecte benefice sunt confirmate de cercetările în domeniul medical. Formulele noastre sunt complexe, multe dintre ele fiind inovații în industria cosmetică.

De la îngrijirea de bază a pielii, până la tratamente specifice pentru diverse probleme, toate produsele conțin ingrediente care protejează și întăresc bariera naturală a pielii împotriva factorilor de mediu.

Non-iritante

100% fără parfum, coloranți sau alte ingrediente iritante care pot afecta sănătatea pielii tale.

Netestate pe animale

Nu suntem de acord cu testarea produselor pe animale. Suntem incluși în programul Leaping Bunny, ceea ce înseamnă nu numai că produsele noastre nu sunt testate pe animale, dar și că nu cumpărăm ingrediente de la furnizori care testează pe animale. Iubim animalele atât de mult încât angajații noștri își aduc câinii la birou.

Fabricate in SUA

Paula’s Choice provine din Seattle. Toate produsele noastre* sunt fabricate în Statele Unite ale Americii de unde sunt distribuite în întreaga lume.

*Excepție fac doar accesoriile.

Reguli de aur pentru o piele sănătoasă

Alături de toate documentele publicate și produsele formulate de-a lungul anilor, în urma experienței și a cercetărilor studiate, am conceput un set de reguli de aur ce stau la baza îngrijirii pielii.

  • Produsele cosmetice trebuie să fie blânde cu pielea ta și să nu conțină ingrediente iritante sau alergeni.
  • Aplică protecție solară (SPF 30 sau mai mare) în fiecare zi din an pentru a preveni apariția semnelor îmbătrânirii pielii.
  • Evită produsele în bază apoasă ambalate în borcan, ingredientele active din formulă se distrug în prezența luminii și aerului, iar produsul este mai puțin eficient.