15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Paula’s Choice Skincare

Paula’s Choice Skincare a început cu angajamentul de a informa consumatorii și de a lupta pentru o industrie cosmetică bazată pe satisfacerea nevoilor consumatorilor, iar acest angajament este în continuare elementul cheie al filosofiei brandului și al procesului de formulare a produselor noastre.

Înțelegem foarte bine nevoia de produse cosmetice care acționează asupra pielii conform afirmațiilor de pe etichetă. Produse pe care să le poți cumpăra și folosi cu încredere.

De aceea de peste 20 de ani echipa Paula’s Choice formulează produse cosmetice complexe bazându-se pe studiile despre ingrediente publicate în jurnalele medicale și pe cercetările medicale despre piele.

La Paula’s Choice îngrijirea pielii înseamnă mai mult decât produsele cosmetice – de neprețuit este bucuria de a ști că produsele noastre ajută femeile din lumea întreagă să fie mai frumoase și mai încrezătoare în fiecare zi.

Meriți alegeri inteligente pentru îngrijirea pielii.

Filosofia noastră? Produse inteligente și sigure, pentru o piele frumoasă. Produsele pe care le folosești trebuie să aibă rezultate vizibile și să fie benefice pentru pielea ta, fără excepții. Suntem implicați activ în protejarea consumatorilor, iar fiecare dintre formulele noastre este eficientă, sigură și susținută de cercetările citate.

Descoperim adevărul despre îngrijirea pielii și împărtășim toate noutățile și cercetările din domeniu – deoarece menținerea sănătății pielii nu ar trebui să fie un mister.

PRODUSE + INTELIGENTE + SIGURE + EFICIENTE + NON-IRITANTE + NICIODATĂ TESTATE PE ANIMALE

Filosofia formulelor noastre

Știință și adevăr

Urmărim adevărul și studiem jurnalele medicale. Formulele noastre sunt susținute și verificate de cercetări publicate despre ingredientele necesare pentru sănătatea pielii.

Efecte dovedite

Nu promitem miracole - oferim rezultate vizibile. Formulăm folosind ingrediente active în concentrații optime, stabilizare la pH potrivit pentru eficiență maximă.

Formule complexe

Fiecare produs conține antioxidanți și ingrediente care protejează și întăresc bariera naturală a pielii împotriva factorilor de mediu.

Ambalaje opace airless

Pentru a proteja ingrediente active sensibile la lumină și aer folosim ambalaje opace și recipiente cu pompă airless, nu folosim borcane.

Non-iritante

Formulăm doar cu ingrediente de care pielea are nevoie, nu adăugăm ingrediente inutile pielii. Produsele noastre nu conțin parfum, alcool denat și nici iritanți. Fiecare produs este testat pentru siguranță și iritație la nivelul pielii, pe voluntari, în cadrul unui laborator independent.

Niciodată testate pe animale

Suntem incluși în programul Leaping Bunny, ceea ce înseamnă nu numai că produsele noastre nu sunt testate pe animale, dar și că nu colaborăm cu furnizori care testează pe animale.

Grijă pentru mediu

Suntem devotați în a reduce impactul asupra mediului înconjurător, căutăm să folosim ingrediente din surse sustenabile și ambalaje reciclabile.

Fabricate în SUA

Paula’s Choice provine din Seattle, produsele noastre sunt fabricate în Statele Unite ale Americii.

Soluții inteligente și sigure pentru o piele frumoasă

Folosim doar cele mai bune ingrediente naturale și sintetice disponibile pentru a răspunde nevoilor pielii. Portofoliul nostru include produse pentru fiecare tip de ten și diferite probleme ale pielii.

Nu folosim ingrediente pe care cercetările dovedesc a fi iritante, sau care pot usca și irita pielea sau ar putea agrava problemele pielii.

Angajamentul nostru de a oferi soluții inteligente și sigure înseamnă că te poți baza întotdeauna pe produsele noastre pentru a avea grijă de pielea ta.

Știința și siguranța pe primul loc

Contestăm ideile, credințele și miturile despre îngrijirea pielii pentru a-ți oferi produse inteligente, sigure, susținute de cercetări științifice.

Industria frumuseții este dominată de o dezinformare îngrijorătoare, mai ales când vine vorba de ingrediente. Adesea, se folosesc trimiteri către studii irelevante, cercetările științifice sunt interpretate greșit sau sunt scoase din context pentru a eticheta un ingredient sau un grup de ingrediente bune sau rele pentru sănătatea pielii.

La Paula's Choice ignorăm toate aceste informații eronate. Îți explicăm cercetările actuale despre anumite ingrediente și definim clar ceea ce trebuie să știi despre îngrijirea pielii, citând studii exacte și surse pe pagina fiecărui produs.

Evaluăm continuu date noi și publicații despre îngrijirea pielii și ingrediente. Vrem să împărtășim aceste informații, așadar oferim o gamă extinsă de articole despre îngrijirea pielii.

Ai întrebări despre produsele Paula's Choice?

Consultanții Paula's Choice sunt întotdeauna disponibili pentru a explica efectele și ingredientele active incluse în formulele noastre. Sfaturile lor personalizate te vor ajuta să alegi cele mai bune produse pentru nevoile tale.

Scrie-ne la info@paulaschoice.ro sau completează formularul de consultanță dacă dorești să îți recomandăm o rutină personalizată.

Telefon

+40 733 098 360 Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Chat

Răspundem în contul tău de Messenger Facebook.