Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Radiance Renewal Mask

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging pete/melasmă riduri

Mască iluminantă ce se aplică seara, cu textură satinată, conferă tenului cu aspect tern un aspect luminos și hidratat.

  • Promovează aspectul luminos al pielii
  • Calmează pielea și îmbunătățește textura și culoarea
  • Estompează aspectul petelor
  • Hidratează și catifelează pielea
  • 100% fără parfum și coloranți

50 ml
50 ml
177,00 RON
50 ml
Comandă mostre

Aplică cel puțin o dată pe săptămână sau de mai multe ori dacă dorești, ca ultim pas în rutina ta de seară. Folosește o cantitate generoasă, aplică pe toata fața, inclusiv în jurul ochilor. Poate fi aplicată și pe decolteu. Nu clăti masca, se îndepărtează dimineța, cu produsul tău de curățare.

De ce este acest produs diferit?
Radiance Renewal Mask este formulată pentru toate tipurile de ten, pentru a obține un ten cu aspect luminos, textură și culoare mai uniformă, hidratat în profunzime. Are textură de loțiune satinată și include ingrediente ce calmează pielea și îmbunătățesc aspectul liniilor fine și ridurilor. Masca se aplică seara și rămâne pe piele pe parcursul nopții, are o textură unică care asigură cel mai plăcut somn de frumusețe pentru piele.

Cum acționează?
Radiance Renewal Mask acționează pe parcursul nopții pentru a îmbunătăți culoarea, textura și nivelul de hidratare al pielii.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Dacă ai ten cu aspect tern și culoare neuniformă masca Radiance Renewal îți poate fi de folos. Formulată cu ingrediente calmante și hidratante, masca este benefică pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau mixt. Poate fi folosită de mai multe ori pe săptămână pentru a obține un ten luminos, cu aspect mai sănătos și mai tânăr.

Care este diferența dintre Radiance Renew Mask și alte măști hidratante?
Radiance Renewal Mask este formulată pentru toate tipurile de ten pentru a promova luminozitatea tenului și a îmbunătăți textura pielii. Masca este o loțiune/gel satinată ce oferă o hidratare lejeră în timp ce calmează și îmbunătățește culoarea pielii. În timp ce majoritatea măștilor de seară au bază cremoasă, consistentă, Radiance Renewal Mask are textură lejeră, ce acționează peste noapte și aduce beneficii pentru toate tipurile de ten.

Pot folosi Radiance Renewal Mask dacă folosesc Retin-A, Isotrexin, sau alte medicamente cu aplicare locală recomandate de medicul dermatolog?
Da, însă persoanele care folosesc Retin-A trebuie să introducă orice produs nou în rutina zilnică acordând atenție deosebită reacției pielii.

Care sunt ingredientele active ale acestui produs?
Radiance Renewal Mask are mai multe ingrediente active cum ar fi antioxidanții, niacinamidele și un ingredient inhibitor de melanină, mai precis arbutin. Arbutin este un derivat al hidroquinonei, fără controversele create în jurul hidroquinonei, acceptat la nivel internațional în produsele cosmetice. Este un ingredient cu potențial în estomparea petelor.

Pot folosi acest produs dacă sunt însărcinată sau dacă alăptez?
Arbutin este un ingredient derivat al hidroquinonei, cu proprietăți comparabile pentru care îți recomandăm să ceri sfatul medicului înainte de a-l aplica pe piele dacă ești însărcinată sau alăptezi. Hidroquinona nu se poate folosi în timpul sarcinii.

Cum acționează acest produs pentru estomparea petelor? Îmbunătățește acțiunea tratamentelor pentru pete sau poate fi folosit în locul acestora?
Radiance Renewal Mask este o mască hidratantă, cu efecte de estompare a petelor, ce se folosește împreună cu alte produse de acest gen.

Care este diferența din Radiance Renewal Mask și Resist Pure Skin Brightening Treatment?
Cele două produse sunt foarte diferite ca funcție - unul este o mască hidratantă, unul este un tratament pentru pete. Pure Radinace nu conține arbutin. Pentru efecte mai bune, cele două produse pot fi folosite în același timp.

Există produse cosmetice ce ar trebui evitate atunci când aplic Radiance Renewal Mask?
Nu, însă acest lucru depinde de toleranța și sensibilitatea fiecărei persoane.

Pot folosi masca împreună cu 2-3 picături din boosterul meu preferat (10% Niacinamide, 1% Retinol, etc)?
Da, Radiance Renewal Mask poate fi combinată cu orice booster Paula's Choice.

Aqua, Butylene Glycol (slip agent), Glycerin (skin-identical ingredient), Dimethicone (silicone slip agent/hydrator), Niacinamide (cell-communicating ingredient/barrier preservation), Olea Europe (Olive) Fruit Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (dispersing agent/thickener), Carrageenan (Chondrus Crisps) (gel-based thickeners), Arbutin (skin brightener), Magnesium Ascorbyl Phosphate (vitamin C/antioxidant), Crosspolymer (moisture-binding agent), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract (antioxidant skin brightener), Allantoin (soothing agent), Isohexadecane (solvent), Echium, Plantagineum Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Salix Alba (Willow) Bark Extract (soothing plant extract), Hydrogenated Lecithin (skin conditioning agent), Polysorbate 60 (emulsifier), Citric Acid (pH adjuster), Xanthin Gum (thickener), Hydrogenated Phosphatidylcholine (skin-conditioning emulsifier), Phenoxyethanol (preservative), Potassium Sorbet (preservative), Sodium Benzoate (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Radiance Renewal Mask:Dermatology Times, October 2015, pages 1-4; Phytochemistry Letters, September 2015,pages 35-40; Indian Dermatology Online Journal, April-June 2013, pages 143-146; Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery, January-March 2013, pages 4-11; Skin Research and Technology, August 2008, pages 376-380; Clinics In Dermatology, July-August 2008, pages 367-374; Journal of Cosmetic Dermatology, December 2007, pages 2-6; Journal of Drugs in Dermatology, January 2007, pages 32-39; International Journal of Cosmetic Science, October 2004, pages 231-238; British Journal of Dermatology, July 2002, pages 20-31; Pigment Cell Research, August 1998, pages 206-212; Photochemistry and Photobiology, July 1996, pages 224-228; and Journal of the Pharmaceutical Society of Japan, April 1992, pages 276-282.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!