15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Consultanță online pentru îngrijirea tenului

Sunteți la câțiva pași distanță de a afla ce produse Paula's Choice vi se potrivesc. Prin completarea acestui formular ne veți ajuta să creăm o rutină de îngrijire a tenului cât mai adecvată pentru dumneavoastră. Suntem conștienți că îngrijirea pielii este un aspect personal și unic, de aceea echipa noastră este aici pentru a vă recomanda produsele cosmetice potrivite.

Răspundeți la câteva întrebari pentru a putea să vă construim o rutină personalizată
 • Evaluați cum se simte pielea după ce vă curățați tenul, fără să aplicați produse de îngrijire pe parcursul zilei (ex: piele uscată sau cu exces de sebum). Dacă nu știți cu exactitate, articolul nostru Determinarea tipului de ten vă poate ajuta în aflarea tipului de ten.
  Punctele negre și porii dilatați au ca factor principal excesul de sebum și sunt rareori prezenți pe tenul uscat. De obicei în urma deshidratării tenului mixt sau normal, pielea este percepută ca uscată. Uneori tenul poate fi deshidratat, cu senzație de uscăciune, dar în același timp să apară exces de sebum pe suprafața pielii. În acest caz tenul nu este uscat, este mixt sau gras, deshidratat în profunzime.
 • Dacă da, cât de des apar erupții pe ten și unde? (zilnic, săptămânal, lunar / în zona bărbiei, în zona frunții etc.)
 • Vă rugăm să ne informați dacă sunteți alergică la aspirină și știți că nu tolerați acidul salicilic (BHA) și dacă sunteți însărcinată sau în perioada alăptatului.
 • Menționați filtrele solare preferate - minerale sau sintetice, menționați intoleranță la anumite filtre, dacă există. Pentru detalii despre importanța protecției solare, vă recomandăm să citiți Ghidul protecției solare.
 • Texturi fluide, apoase, care se asimilează repede în piele sau texturi cremoase, care oferă o senzație de hidratare mai intensă? Menționați texturi preferate sau pe care doriți să le evitați, de exemplu produse siliconate, produse uleioase, filtre solare minerale sau sintetice, etc.
 • Vă rugăm să alegeți maxim trei opțiuni din lista de mai jos.
 • Aveți posibilitatea să atașați 3 imagini, de maximum 9 Mb în total. Formate acceptate: jpg, jpeg, png.
  Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png.
 • Acest formular este protejat de reCAPTCHA și i se aplică Politica de Confidențialitate Google precum și Termenii și Condițiile Google.