15% reducere la cel mai scump full size din coș + cadou mini exfoliant cu 2% BHA Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Consultanță online pentru îngrijirea tenului

Sunteți la câțiva pași distanță de a afla ce produse Paula's Choice vi se potrivesc. Prin completarea acestui formular ne veți ajuta să creăm o rutină de îngrijire a tenului cât mai adecvată pentru dumneavoastră. Suntem conștienți că îngrijirea pielii este un aspect personal și unic, de aceea echipa noastră este aici pentru a vă recomanda produsele cosmetice potrivite.

Răspundeți la câteva întrebari pentru a putea să vă construim o rutină personalizată
 • Evaluați cum se simte pielea după ce vă curățați tenul, fără să aplicați produse de îngrijire pe parcursul zilei (ex: piele uscată sau cu exces de sebum). Dacă nu știți cu exactitate, articolul nostru Determinarea tipului de ten vă poate ajuta în aflarea tipului de ten.
 • Dacă da, cât de des apar erupții pe ten și unde? (zilnic, săptămânal, lunar / în zona bărbiei, în zona frunții etc.)
 • Vă rugăm să ne informați dacă sunteți alergică la aspirină și știți că nu tolerați acidul salicilic (BHA) și dacă sunteți însărcinată sau în perioada alăptatului.
 • Menționați filtrele solare preferate - minerale sau sintetice, menționați intoleranță la anumite filtre, dacă există. Pentru detalii despre importanța protecției solare, vă recomandăm să citiți Ghidul protecției solare.
 • Texturi fluide, apoase, care se asimilează repede în piele sau texturi cremoase, care oferă o senzație de hidratare mai intensă? Menționați texturi preferate sau pe care doriți să le evitați, de exemplu produse siliconate, produse uleioase, filtre solare minerale sau sintetice, etc.
 • Vă rugăm să alegeți maxim trei opțiuni din lista de mai jos.
 • Aveți posibilitatea să atașați 3 imagini, de maximum 9 Mb în total. Formate acceptate: jpg, jpeg, png.
  Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png.
  • Acest formular este protejat de reCAPTCHA și i se aplică Politica de Confidențialitate Google precum și Termenii și Condițiile Google.