Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Care este politica de prelucrare a datelor cu caracter personal?

S.C. Evora Blue SRL (Paula’s Choice România) este înregistrată ca operator în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 30320. Scopul colectării datelor este comerțul online, reclamă, marketing și publicitate, servicii de comunicații electronice.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Paula’s Choice Romania reprezentată prin SC Evora Blue SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Datele personale introduse de către utilizator vor fi folosite de SC Evora Blue SRL numai în scopul declarat al site-ului paulaschoice.ro. SC Evora Blue SRL garantează că datele furnizate de vizitatorii/clienții/abonații site-ului paulaschoice.ro prin intermediul formularului de creare cont, abonament la newsletter și cele furnizate la plasarea comenzilor nu vor fi vândute, distribuite sau divulgate terțelor părți.

Pentru detalii despre datele personale și modul de păstrare al acestora te rugăm citește Politica de confidențialitate.