15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Cum pot obține un cod de reducere?

Paula’s Choice România oferă periodic coduri de reducere valabile pe site, transmise prin e-mail abonaților săi și publicate pe site. Pagina Oferte Speciale conține toate promoțiile active, inclusiv coduri de reducere. Pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Paula’s Choice abonează-te la newsletter, mai jos. Vei primi 4 sau maxim 5 e-mailuri lunare și te poți dezabona oricând dorești.

Cum pot folosi un cod de reducere ?

La plasarea comenzii poți aplica orice cod de reducere valid, în câmpul pentru coduri de reducere. Poți folosi un singur cod de reducere pentru comandă, doar înainte de finalizarea comenzii. Codurile de reducere nu se pot aplica la o dată ulterioară, pentru comenzi deja plasate pe site.

Care sunt condițiile de folosire ale codurilor de reducere?

Pentru fiecare comandă se poate aplica un singur cod de reducere. Codurile de reducere nu se aplică împreună cu alte coduri sau vouchere și nu se aplică seturilor de produse sau produselor cu preț redus, din categoria Oferte Speciale. Fiecare cod de reducere este valabil pe o perioadă determinată, specificată în clar pe site.