Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Întâmpin dificultăți în folosirea site-ului. Ce pot face?

Ne cerem scuze pentru problemele întâmpinate în folosirea site-ului. Sesizarea ta ne este de ajutor pentru a repara eventuale erori apărute pe site și pentru a îmbunătăți permanent platforma online.

Dacă întâmpini probleme la plasarea comenzii te rugăm sună la 0733 098 360 pentru a-ți acorda suport tehnic, de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00, cu excepția sărbătorilor legale.

În afara orelor de program te rugăm scrie un e-mail la: info@paulaschoice.ro, iar dacă este posibil specifică tipul de dispozitiv folosit pentru accesarea site-ului (PC, telefon, tabletă) și numele browserului. Te rugăm descrie în detaliu problema întâmpinată sau trimite o imagine cu eroarea afișată pe ecran.

Site-ul este optimizat pentru browserele: Google Chrome, Mozilla, Safari și este responsive. Pentru a te asigura că vizualizezi cea mai nouă versiune a site-ului îți recomandăm să ștergi frecvent istoricul cache al browserului tău. Vizitând pagina de suport Google Chrome poți obține mai multe detalii despre golirea memoriei cache pentru diferite browsere. De asemenea îți putem trimite instrucțiuni pentru golirea memoriei cache prin e-mail.