15-25% reducere la protecția solară și cadou mini ser la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Ce metode de plată sunt acceptate pentru comenzi?

Toate prețurile de pe site sunt exprimate în lei și includ TVA (taxă pe valoare adăugată). Pentru a descărca facturile comenzilor tale accesează Contul meu – Facturi.

Comenzile plasate pe site sau ridicate de la sediu pot fi achitate folosind următoarele metode de plată:

NUMERAR

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Paula’s Choice. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea.

CARD BANCAR

Se acceptă cardurile emise sub sigla Visa, Visa Electron, Vpay, MasterCard, Maestro. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru comenzile cu preluare de la sediu se poate achita comanda cu cardul bancar prin intermediul terminalului POS existent, în acest caz selectați ca metodă de plată Numerar la livrare.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor online, paulaschoice.ro folosește platforma ING WebPay. Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți ING WebPay.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată ING WebPay, în condiții de siguranță deplină. paulaschoice.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în alta monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

În cazul în care cardul nu are activată opțiunea de introducere a codului PIN în momentul plății cu cardul la POS, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului și să se legitimeze cu actul de identitate.

TRANSFER BANCAR – ORDIN DE PLATĂ

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza unei confirmări emise de paulaschoice.ro pe care o vei primi prin e-mail după plasarea comenzii. Detaliile de plată se trimit în e-mailul pentru confirmarea comenzii. Expedierea comenzilor se face după confirmarea plații. Termenul de achitare a comenzii de la data plasării este de 2 zile lucrătoare, comanda se anulează automat în lipsa plății.

Întrebări relevante
  • Tipuri de livrare și costuri de transport Comenzile plasate pe site pot fi livrate doar pe teritoriul României, prin: Curierat rapid. Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid Cargus sau TNT. Costurile de livrare pentru orice comandă sunt 17.50 lei (TVA inclus). Pentru comenzile peste 450 lei costurile de livrare sunt gratuite. Comenzile vor fi…

    Citește mai mult
  • Site-ul www.paulaschoice.ro este securizat cu un certificat SSL, fiecare pagină este criptată prin Secure Sockets Layer (SSL) – protocol criptografic care permite comunicații sigure pe internet. Poți verifica această criptare în URL site-ului care începe cu https. Datele cardului bancar nu sunt colectate pe site și nu sunt accesibile companiei noastre, sunt colectate prin platforma…

    Citește mai mult
  • În Timișoara, pe strada Putna, la numărul 15 avem un punct de ridicare a comenzilor plasate pe site. La plasarea comenzii alege opțiunea Ridicare personală, te vom anunța prin mail când produsele sunt pregătite. Program de lucru: orele 10.00 și 18.00, în fiecare zi lucrătoare. Se acceptă plata cu cardul. Comenzile sunt păstrate în punctul de ridicare…

    Citește mai mult