Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Produsele Paula’s Choice pot fi folosite în timpul sarcinii?

Întotdeauna este cel mai bine să te consulți cu medicul care îți monitorizează sarcina, pentru că el este în măsură să îți dea sfaturi în funcție de starea actuală de sănătate. Totuși, înțelegem că este frustrant atunci când medicul nu are opinii în legătură cu produsele cosmetice pe care dorești să le folosești.

Există foarte puține cercetări medicale despre potențialul toxic al produselor cosmetice în general, pe timpul sarcinii. Ca regulă generală, concentrațiile mari de retinol (cum ar fi 1%) nu sunt recomandate a fi folosite în timpul sarcinii.

Unele femei preferă să evite complet retinolul și derivații de retinol în timpul sarcinii iar unele femei preferă să evite doar produsele cu retinol în concentrație mare (1%) și medie (>0.1%).

Pentru eventualele produse Paula’s Choice cu ingrediente active care au restricții de aplicare cunoscute, există această atenționare în secțiunea de Întrebări Frecvente a respectivelor produse. Te rugăm să citești cu atenție detaliile de folosire și Întrebările frecvente disponibile pe pagina fiecărui produs, înainte de achiziție.