Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Clear Pore Normalizing Cleanser

Tip de ten: toate tipurile de ten
Probleme ten: acnee puncte negre erupții
  • Acţionează din plin asupra pustulelor, dar este blând cu pielea ta
  • Textură de gel, cu spumare redusă
  • Funcționează rapid pentru a curăța tenul și a îndepărta machiajul
  • Conține un agent antibacterian
  • Fără ingrediente iritante, care usucă pielea și înrăutățesc acneea
  • 100 % fără parfum şi coloranţi
177 ml
177 ml
82,00 RON
177 ml
Comandă mini produs
30 ml:
30 ml
24,00 RON

Folosește produsul de curățare de două ori pe zi: dimineața și seara. Udă tenul cu multă apă călduţă. Pune o cantitate foarte mică de produs pe degete și aplică pe piele cu mişcări blânde, circulare. Clătește cu apă din abundență. Repetă acest proces sau folosește un prosop curat pentru a îndepărta machiajul, în cazul în care ai avut machiaj rezistent la apă pe ten. Dacă încerci să îndepărtezi un machiaj rezistent la apă poți folosi demachiantul Paula's Choice Gentle Touch Makeup Remover (înainte de a folosi produsul de curățare) pentru a te asigura că machiajul a fost complet eliminat.Tamponează pielea cu un prosop curat pentru a îndepărta excesul de apă.

Tip de ten
Ten predispus la acnee

Nevoi speciale

Ten normal, gras/mixt acneic, ten uscat acneic, acnee moderată până la severă

Clear Pore Normalizing Cleanser conține triclosan, un ingredient despre care Paula a menționat că nu este o opțiune bună pentru acnee. De ce a folosit acest ingredient?
Paula spunea că triclosanul, ca un ingredient antibacterian, nu este suficient pentru a lupta împotriva acneei, este nevoie şi de alte produse pentru a face într-adevăr o diferență. În afară de un produs de curăţare cu triclosan este necesar un produs care conține acid salicilic și un altul ce conţine benzoyl peroxide sau azelaic acid pentru a obține combinația perfectă pentru tratarea acneei, ceea ce este exact ce oferă gama Paula’s Choice Clear. Cercetările recente indică faptul că triclosanul poate juca un rol mai important decât s-a crezut inițial atunci când vine vorba de îngrijirea pielii anti acnee. Am folosit triclosan într-o cantitate eficientă ca o primă linie de apărare împotriva bacteriilor cauzatoare de acnee.

Împreună cu produsul pentru curățarea tenului cu triclosan, pentru tratarea acneei există o combinație ideală: un produs cu acid salicilic (BHA) - Clear Regular Strength 2% BHA sau Clear Extra Strength 2% BHA și un produs cu un antibacterian (acid azelaic) cu aplicare locală - Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA.

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate (conditioning agent), Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Glycerin (humectants), PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmitate (silicone thickener), Sodium Laureth Sulfate (gentle cleansing agent), Butylene Glycol (water-binding agent/humectant/slip agent), PEG-7 Glyceryl Cocoate (emulsifying agent), Panthenol (anti-irritating), Triclosan, Disodium EDTA (chelating agent), Citric Acid (pH adjuster), PEG-60 Hydrogenated Castor Oil (thickener), Phenoxyethanol (preservative), Caprylyl Glycol (preservative), Chlorphenesin (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Clear Pore Normalizing Cleanser:

Biochemistry and Pharmacology, June 2007, pages 1,786-1,795; Skin Pharmacology and Physiology, June 2007, pages 124-135; Contact Dermatitis, June 2006, pages 303-312; British Journal of Dermatology, July 2005, pages 124-131; Skin Research and Technology, February 2005, pages 53–60; Dermatologic Therapy, January 2004, pages 16–25; European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, November 2003, pages 407-412; Cutis, December 2001, Supplemental, pages 12–19; and Skin Research and Technology, July 2001, pages 49–55.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!