Site-ul Paula's Choice Romania utilizează cookies - Ce înseamnă acest lucru?

Resist Anti-Aging 10% Niacinamide Booster

Tip de ten: toate tipurile de piele toate tipurile de ten
Probleme ten: anti-aging pori dilatați erupții pete/melasmă riduri

  • Vitamina B3 (niacinamide) reduce aspectul porilor dilatați
  • Antioxidanții ajută la uniformizarea culorii și texturii pielii
  • Formulă cu textură apoasă, ideală pentru a fi folosită împreună cu un ser sau o cremă hidratantă
  • 100% fără parfum și coloranți

Resist Anti-Aging 10% Niacinamide Booster este un concentrat anti aging cu 10% vitamina B3 ce micșorează vizibil aspectul porilor dilatați, reduce petele cauzate de erupții și ajută în ameliorarea semnelor de îmbătrânire a pielii. Acest booster este un produs unic în industria cosmetică.

20 ml
20 ml
214,00 RON
20 ml

Aplică o dată sau de două ori pe zi, pe tenul curat, după aplicarea tonerului și exfoliantului (dacă folosești). Amestecă 2-3 picături cu serul sau crema ta hidratantă preferată. Poți chiar să aplici câteva picături direct pe piele. Dimineața aplică o cremă cu protecție solară SPF 25 sau mai mare, indiferent de anotimp, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire. Aplică pe gât și decolteu împreună cu crema sau serul tău preferat. Poate fi aplicat în jurul ochilor, cu atenție. Evită buzele și pleoapele.

Așa cum există persoane care nu tolerează foarte bine retinolul, există persoane care nu tolerează anumite concentrații de niacinamide. De aceea recomandăm testarea produselor cu concentrații ridicate de ingrediente active și introducerea lor treptat în rutina de îngrijire a pielii. Spre deosebire de retinol, niacinamide nu poate cauza fotosensibilizarea pielii.

De ce este acest produs unic?
Primul tratament cu 10% niacinamide de pe piața cosmetică disponibil la nivel internațional, Resist 10% Niacinamide Booster este formulat special pentru a îmbunătăți considerabil aspectul porilor dilatați și a altor semne de îmbătrânire a pielii. Niacinamide este o formă a vitaminei B3 pentru care există cercetări independente ce dovedesc reducerea dramatică a aspectului porilor dilatați, ridurilor și petelor post acnee. Formula cu textură fluidă este ideală pentru a fi combinată cu serul sau crema ta hidratantă cu scopul de a potența efectele obținute de acestea în timp ce ingredientele anti iritante acționează pentru a întări bariera naturală a pielii. Antioxidanții, ingredientele reparatoare și ingredientele anti aging incluse în formulă fac acest produs necesar a fi folosit în rutina de îngrijire zilnică a pielii.

Pentru cine este potrivit acest produs?
Resist 10% Niacinamide Booster este ideal pentru oricine dorește să amelioreze dramatic aspectul porilor dilatați și al ridurilor. Este potrivit pentru orice tip de ten, perfect pentru prevenirea și repararea semnelor de îmbătrânire a pielii și este benefic în special tenului gras cu tendințe acneice, având potențial în estomparea petelor cauzate de pustule.

Care este diferența dintre Resist 10% Niacinamide Booster și alte produse Paula’s Choice care conțin niacinamide?
Resist 10% Niacinamide Booster conține cea mai mare concentrație de niacinamide comparat cu alte produse Paula’s Choice ce conțin niacinamide. Deși niacinamide are multiple beneficii pentru piele, Resist 10% Niacinamide Booster a fost special formulat pentru a acționa asupra porilor dilatați și a multiplelor semne de îmbătrânire a pielii cum ar fi riduri, culoare neuniformă, aspect obosit. Concentrația mare de niacinamide are efect mai pronunțat asupra dimensiunii și funcționării porilor, iar acest booster poate fi aplicat chiar dacă în rutina ta de îngrijire folosești deja produse cu niacinamide.

Când anume în rutina mea de îngrijire a pielii ar trebui să folosesc Resist 10% Niacinamide Booster?
Aplică o dată sau de două ori pe zi, pe tenul curat, după aplicarea tonerului și exfoliantului (dacă folosești). Amestecă 2-3 picături cu serul sau crema ta hidratantă preferată. Poți chiar să aplici câteva picături direct pe piele. Dimineața aplică o cremă cu protecție solară SPF 25 sau mai mare, indiferent de anotimp, ca ultim pas în rutina ta de îngrijire. Aplică pe gât și decolteu împreună cu crema sau serul tău preferat. Poate fi aplicat în jurul ochilor, cu atenție. Evită buzele și pleoapele.

Așa cum există persoane care nu tolerează foarte bine retinolul, există persoane care nu tolerează anumite concentrații de niacinamide. De aceea recomandăm testarea produselor cu concentrații ridicate de ingrediente active și introducerea lor treptat în rutina de îngrijire a pielii. Spre deosebire de retinol, niacinamide nu poate cauza fotosensibilizarea pielii.

Cum acționează Resist 10% Niacinamide Booster pentru a micșora porii dilatați?
Există o mulțime de studii care arată cum niacinamide poate îmbunătăți elasticitatea pielii și poate avea o influență pozitivă asupra modului de funcționare a porilor. Cu vârsta și acumularea distrugerilor celulare cauzate de radiațiile solare, peretele foliculului (porul) este distrus, iar în multe cazuri elementele ce susțin pielea (colagenul și elastina) sunt afectate grav. Rezultatul este apariția porilor dilatați care de obicei se pot bloca și se pot transforma în puncte negre sau chiar pustule cu puroi. Aplicarea locală de niacinamide ajută porii să funcționeze normal pentru a evita blocarea lor, iar efectele de fermitate și netezire pot îmbunătăți vizibil porii dilatați și culoarea neuniformă a pielii.

Eu folosesc 2% BHA Liquid pentru a reduce porii dilatați. Resist 10% Niacinamide Booster înlocuiește acidul salicilic? Aceste ingrediente au efecte asemănătoare asupra pielii?
Resist 10% Niacinamide Booster nu exfoliază celulele moarte ale piele, acțiunea acestuia este foarte diferită de a acidului salicilic. Cele doua ingrediente active (acid salicilic și niacinamide) acționează perfect împreună deorece acidul salicilic deblochează porii, iar în acest fel niacinamide poate pătrunde mai adânc în pori, acolo unde efectele vor fi cel mai vizibile. În loc de a înlocui 2% acid salicilic, produsul cu 10% niacinamide are acțiune complementară, ce potențează efectele acidului salicilic.

Resist 10% Niacinamide Booster are beneficii anti aging sau este eficient doar pentru a reduce porii dilatați?
Împreună cu efectele vizibile asupra dimensiunilor porilor, Resist 10% Niacinamide Booster are beneficii anti aging. Niacinamide ajută la uniformizarea culorii pielii, la estomparea petelor, la reducerea ridurilor și îmbunătățește textura și fermitatea pielii. Însă acest produs conține și alte ingrediente benefice pielii: vitamina C, ingrediente reparatoare și antioxidanți ce acționează pentru a reduce semnele de îmbătrânire cauzate de mediul extern (soare, poluare, iritanți) și îmbunătățeste funcția de barieră protectoare a pielii.

Pot aplica Resist 10% Niacinamide Booster în jurul ochilor sau pot adăuga câteva picărui cremei mele de ochi?
Da, poți aplica Resist 10% Niacinamide Booster în jurul ochilor, poți adăuga 2-3 picături cremei tale de ochi sau chiar unei creme sau ser ce pot fi de asemenea aplicate în jurul ochilor. Nu aplica pe pleoape.

Pot amesteca Resist 10% Niacinamide Booster cu un alt booster Paula’s Choice?
Da, poti amesteca acest concentrat anti aging (booster) cu orice alt booster Paula’s Choice, indiferent dacă conține retinol, uleiuri vegetale sau alte ingrediente active. Formula produsului este compatibila cu multe produse (boostere, creme hidratante, seruri, tratamente, etc) și potențează acțiunea oricărui produs la care este adăugat.

Pot folosi Resist 10% Niacinamide Booster dimineața și seara? Voi observa rezultate mai bune dacă îl aplic de două ori pe zi?
Da, poți aplica Resist 10% Niacinamide Booster dimineața și seara, însă fiind vorba despre un ingredient anti aging activ, în concentrație mare, este necesar să introduci produsul treptat în rutina zilnică de îngrijire a pielii, să observi cu atenție reacția pielii la ingredientul activ și să ajustezi frecvența de aplicare în funcție de acest aspect. Dacă observi orice semn de iritație cum ar fi descuamare a pielii, roșeață, usturime, trebuie să reduci numărul de aplicări sau să afli dacă nu cumva alte ingrediente active aplicate în același moment al zilei cu niacinamide 10% pot cauza iritația (ex: retinol 1% și niacinamide 10%).
Dacă aplici niacinamide 10% de două ori pe zi rezultatele nu vor fi neapărat mai bune, dar este foarte posibil ca rezultatele să apară mai repede în special asupra porilor dilatați și culoarea pielii.

Pot folosi Resist 10% Niacinamide Booster împreună cu un produs Paula’s Choice ce conține niacinamide?
Da, poți adăuga 2-3 picături de concentrat cremei sau serului tău cu niacinamide, dar dacă observi semne de iritație a pielii sau sensibilitate este necesar să folosești produsele tale cu niacinamide separat, să reduci frecvența de aplicare a booster-ului sau să aplici produsele astfel: unul dimineața și altul seara.

Este Resist 10% Niacinamide Booster potrivit tenului sensibil sau tenului ce prezintă simptome de rozacee?
Depinde de reacția pielii tale în urma aplicării ingredientului activ niacinamide. Există persoane cu ten sensibil, intolerant sau cu rozacee ce pot beneficia de efectele niacinamidei, dar există persoane ce nu tolerează foarte bine concentrațiile mari. Cercetările arată că niacinamde are un puternic efect de reglare și întărire asupra funcției de barieră naturală a pielii, funcție ce este compromisă în cazurile de rozacee. Este posibil să observi îmbunătățiri remarcabile în aceste cazuri, dar pentru ca reacția pielii sensibile și predispusă la rozacee este imprevizibilă este mai bine să testezi o perioadă produsul, cu aplicări rare și să oprești folosirea lui în caz că apar semne de iritație.

Pot folosi câteva picături de Resist 10% Niacinamide Booster împreună cu alte produse ce au efecte asupra petelor, cum ar fi vitamina C?
Da. De fapt această asociere de ingrediente active poate fi exact ceea ce este necesar pentru a observa schimbări majore în uniformizarea culorii tenului și estomparea petelor. Mulți cercetători cred că ‘terapia combinată’ este ideală pentru a trata petele vechi și greu de eliminat, ceea ce înseamnă că tratamentul cu multiple ingrediente active are potențial mai mare de a influența excesul de melanină – pigmentul natural al pielii, exces ce cauzează apariția petelor pe suprafața pielii. Niacinamide și vitamina C, sunt două dintre cele mai eficiente ingrediente studiate de cercetători și există rapoarte care atestă eficiența lor în îmbunătățirea aspectului petelor, uniformizarea culorii tenului și obținerea unui ten luminos.

Este OK să folosesc Resist 10% Niacinamide Booster dacă în rutina mea există produse anti acnee cu benzoyl peroxide sau acid azelaic? Pot să combin aceste două produse?
Da, de fapt studiile despre asocierea acestor doua ingrediente active (niacinamide și un antibacterian) arată că cele două ingrediente acționează foarte bine împreună pentru a reduce vizibil simptomele erupțiilor cutanate cât și petele care rămân pe piele în urma acneei sau altor tipuri de erupții, chiar și ani de zile. Poți să adaugi câteva picături de niacinamide 10% la produsul tău antibacterian sau poți să aplici produsul antibacterian și apoi să aplici crema sau serul tău împreună cu 2-3 picături de niacinamide 10%, în funcție de preferințe și toleranța tenului tău la ingredientele active.

Există produse pe care nu ar trebui să le combin cu with Resist 10% Niacinamide Booster?
În afară de produsele pentru protecție solară poți combina Resist 10% Niacinamide Booster cu orice alt produs care rămâne pe piele, în special cu cele care sunt formulate pentru a reduce vizibil porii dilatați, semne ale îmbătrânirii pielii și/sau erupții. Poți aplica boosterul cu niacinamide și apoi să aplici protecția solară.
Este important să nu uităm că produsul cu SPF nu trebuie amestecat cu alte produse cosmetice pentru a nu-i afecta capacitatea de a ne proteja de radiațiile solare (excepție: pot amesteca produsul cu SPF cu o picătură de fond de ten cu SPF).

Pot folosi Resist Resist 10% Niacinamide Booster dacă sunt însărcinată sau alăptez?
Deși nu există cercetări care să arate că aplicarea pe piele a niacinamidei poate fi problematică în sarcină și alăptare, sfătuim femeile care nu sunt sigure ce anume ar trebui să evite în sarcină sau alăptare să consulte medicul dermatolog și să urmeze sfatul acestuia.

Aqua, Niacinamide (vitamin B3, barrier preservation/pore size reduction), Acetyl Glucosamine (skin conditioning agent), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Butylene Glycol (slip agent), Phospholipids (skin-identical ingredient), (skin-identical ingredient), Allantoin (soothing agent), Boerhavia Diffusa Root Extract (soothing agent), Glycerin (skin-identical ingredient), Dipotassium Glycyrrhizate (soothing agent/melanin inhibitor), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (soothing agent/melanin inhibitor), Ubiquinone (antioxidant), Epigallocatechin Gallate (antioxidant), Beta-Glucan (soothing agent/antioxidant), Panthenol (skin conditioning agent), Carnosine (antioxidant), Genistein (antioxidant), Citric Acid (stabilizer), Sodium Citrate (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Xanthan Gum (thickener), Disodium EDTA (chelating agent), Ethylhexylglycerin (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

Surse care susțin afirmațiile despre Resist 10% Niacinamide Booster: Journal of Cosmetic Dermatology, December 2014, pages 324-328; December 2007, pages 243-249; and April 2004, pages 88-93; Skin Pharmacology and Physiology, June 2014, pages 311-315; Dermatology Research and Practice, July 2011, ePublication; American Journal of Clinical Dermatology, April 2011, pages 87-99; Journal of Dermatological Science, August 2009, pages 106-112; Skin Research and Technology, May 2006, pages 105-113; și International Journal of Cosmetic Science, 2004, 231–238.

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!