10% reducere protecție solară pentru ten și corp + mini ser cadou Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Cum funcționează recipientele cu pompă airless?

Dacă ai achiziționat un produs echipat cu pompă airless și nu funcționează de la prima apăsare, totuși pompa produsului nu este defectă. Recipientul este echipat cu o pompă airless care utilizează un sistem de vacuum pentru a extrage produsul din recipient și a menține conținutul recipientului proaspăt. Recipientele airless nu dau voie aerului și elementelor care pot contamina produsul să afecteze formula produsului, iar acest lucru îmbunătățește stabilitatea și eficacitatea produsului.

pompa airless Paula's Choice

Când folosești produsul pentru prima dată este nevoie să ‘amorsezi’ pompa recipientului. Pentru acest lucru apasă pompa încet, până la capăt, de 10 – 15 ori. Dacă observi că produsul nu începe să iasă din recipient, agită energic recipientul sau lovește baza recipientului de 3-4 ori de o suprafața dură. Ține recipientul cu pompa în jos apoi apasă din nou pe pompă pentru amorsare. Uneori, în timpul transportului, sistemul de vaccum se repoziționează, iar agitarea energică a recipientului rezolvă acest mic incovenient.

Nu te sfătuim să deschizi recipientul prin deșurubare, acest lucru poate afecta formula produsului. Dacă însă ai deschis deja recipientul, poți folosi produsul fără probleme atâta timp cât nu a fost expus la aer mai mult de 1-3 minute. În tubul produsului nu există tijă pentru pompă, sistemul vacuum nu necesită tije. Imaginea atașată explică modul de funcționare a pompei airless folosite pentru produsele Paula’s Choice.