Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Pot recicla ambalajele produselor Paula’s Choice?

Green Policy – Politica de mediu

Tot ce facem are un impact asupra mediului înconjurător. De aceea Paula’s Choice a adoptat de la bun-început o politică de mediu în care bunăstarea oamenilor şi a animalelor este pe primul loc. Noi nu testăm produsele pe animale şi încercăm ca materialele pe care le folosim să nu producă inutil daune mediului înconjurător şi, pe cât posibil, să provină din surse regenerabile.

Aplicăm aceste principii cât putem de eficient, în tot ceea ce facem: în conceperea şi producţia produselor noastre, în procesul de ambalare şi de expediere a comenzilor.

Ambalajele produselor Paula’s Choice

Recipientele noastre din plastic şi sticlă, inclusiv capacele, sunt potrivite pentru reciclare. Se pot recicla împreună cu alte materiale reciclabile din plastic sau sticlă. În unele cazuri ambalăm produsele în cutii de carton, acestea sunt reciclabile.

Ambalarea comenzilor Paula’s Choice

Cutiile de carton în care expediem comenzile, ghidurile de utilizare pas-cu-pas, listele cu ingrediente sau alte materiale sunt confecţionate din hârtie și pot fi reciclate în cadrul oricărui program de reciclare a hârtiei. Paula’s Choice nu adăugă broşuri în exces sau pliante comerciale nesolicitate.

Protejarea produselor pentru un transport în siguranţă către destinatar se face cu fulgi de amidon, biodegradabili și solubili în apă.