Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Produsele Paula’s Choice conțin parfum sau coloranți?

Produsele cosmetice Paula’s Choice sunt formulate 100% fără parfum și coloranți. Singurele produse care conțin coloranți sunt produsele pentru machiaj cum ar fi fondul de ten sau mascara și produsele colorate cu protecție solară (BB cream), care au rol dublu.

Pentru că nu sunt colorate artificial, produsele au culoare specifică, de obicei albă sau galbenă, în funcție de ingredientele din formulă. De la lot la lot este posibil să existe mici diferențe de culoare care nu afectează eficiența produselor.

Ce miros au produsele cosmetice fără parfum?

Formularea produselor cosmetice fără includerea componentelor aromate cu potențial iritant este de multe ori dificilă. Există o suită de ingrediente naturale cu miros plăcut cum ar fi extractul de castravete, extractul de rodie etc, folosite cu rol dublu în multe formule fără parfum, cu scopul de a masca parțial mirosul altor ingredientele din formulă.

Nu doar ingredientele sintetice au uneori miros neplăcut, chiar multe din ingredientele naturale benefice pielii au miros specific, neplăcut. Câteva exemple foarte cunoscute: Sea Buckthorn Oil, Tamanu Oil.

În funcție de percepțiile olfactive personale, orice produs poate avea un miros plăcut sau neplăcut. Produsele cosmetice fără parfum au și ele miros, lipsa parfumului care schimbă complet mirosul formulei nu înseamnă că acel produs nu are miros.

Produsele Paula’s Choice sunt fără parfum și se acordă atenție deosebită în conceperea formulelor pentru a obține produse cu miros cât mai neutru și mai discret, care să fie pe placul cât mai multor persoane.