Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Ce culoare are C15 Super Booster?

C15 Super Booster are o culoare diferită decât culoarea cu care eram obișnuită. Este în regulă să-l folosesc?

Este posibil să deschizi un booster nou și să observi că are culoare diferită de produsul folosit anterior. Una dintre provocările de a avea o linie de produse fără iritanți, este aceea că nu putem folosi agenți coloranți pentru a asigura o culoare precisă și exactă fiecărui lot în parte. În plus, o dată ce ai deschis boosterul și ai început să îl folosești, vei observa că în timp, culoarea se va schimba.

Ținând cont de faptul că aprecierea culorii unui produs poate să fie subiectivă, îți punem la dispoziție o paletă de nuanțe acceptabile pentru C15 Super Booster, atunci când produsul este utilizat în decurs de trei luni de la deschidere sau când produsul nu a fost deschis 6 luni.

Daca ai un C15 Super Booster care a depașit 3 luni de la prima folosire sau nu a fost deschis 6 luni de la data achiziției, iar culoarea și textura produsului s-au schimbat în maro închis cu textură vâscoasă, cel mai bine este să înlocuiești produsul respectiv cu unul nou.

Pentru mai multe detalii privitoare la data de expirare a produselor, te rugăm să citești răspunsul la întrebarea Care este durata de maximă valabilitate a produselor?