15-25% reducere la protecția solară și cadou mini ser la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Pot schimba un produs după ce comanda a fost livrată?

Comenzile livrate nu pot fi modificate, iar produsele comandate nu pot fi schimbate cu altele. Dacă dorești alte produse decât cele comandate poți returna comanda integral sau parțial și poți plasa altă comandă pe site.

Pentru situațiile când dorești returnarea produselor te rugăm să urmezi indicațiile prezentate în articolul Care este politica de retur a produselor?

Întrebări relevante
  • Cum pot modifica sau anula o comandă plasată pe site care nu a fost încă expediată? Sistemul de procesare a comenzilor permite adăugarea unor produse la comandă sau modificarea detaliilor de livrare și facturare. Dacă dorești să faci modificări sau să anulezi o comandă te rugăm contactează Serviciu Clienți telefonic 0733 098 360 în cel…

    Citește mai mult
  • Pot returna o comandă sau produse din comandă? Poți returna orice produse din comanda ta sau poți returna comanda ta integral, în maxim 14 zile de la data primirii produselor comandate, în condițiile explicate mai jos. Daca ai plătit pentru comanda ta și nu ai deschis coletul, ți se va rambursa o sumă care va…

    Citește mai mult
  • Pe pagina fiecărui produs găsești toate informațiile necesare pentru folosirea produselor, avertizările cât și întrebările frecvente despre fiecare produs. Te rugăm să le citești cu atenție, înainte de achiziționarea produselor. În secțiunea Produsele Paula’s Choice vei găsi multe articole despre produse care includ comparații și detalii care îți pot fi de folos în alegerea produselor….

    Citește mai mult