15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produsele Paula's Choice

produse pentru curățare și demachiere de la Paula's Choice
Primul pas în menținerea sănătății tenului este utilizarea unui produs de curăţare. Paula’s Choice vine cu o gamă extinsă de produse pentru curățare atent formulate, adaptate fiecărui tip de ten. Alege-l pe cel potrivit ție!
Curățarea pielii dimineața și seara este primul pas în îngrijirea pielii. Produsele pentru curățare trebuie să fie blânde, dar în același timp eficiente în îndepărtarea impurităților, sebumului și mai ales a produselor rezistente la apă.
tonere Paula's Choice
Toate tonerele Paula’s Choice conțin o serie de ingrediente care oferă beneficii multiple, fiecare are caracteristici distincte care le face potrivite pentru anumite tipuri de ten sau probleme ale pielii.
Toţi exfolianţii noştri BHA pot fi folosiţi pe orice tip de ten, dar alegerea celui care ţi se potriveşte cel mai bine (sau cel puţin a celui cu care să începi) depinde de câţiva factori cheie – textura produsului, concentraţia şi nevoile specifice tipului tău de ten și, bineînţeles, cum se încadrează în restul rutinei tale de îngrijire.
Paula’s Choice este recunoscută în întreaga lume pentru selecția de exfolianți blânzi, mulți dintre ei conțin AHA (acizi alpha hydroxy). Cei mai studiați exfolianți AHA, acidul glicolic și acidul lactic, sunt o parte extrem de importantă pentru o rutină bună de îngrijire, mai ales în cazul unui ten normal spre uscat, afectat de expunerea la soare.
Ce tip de cremă hidratantă se potrivește mai bine nevoilor fiecărui tip de ten și cum anume acționează acestea pentru a îmbunătăți aspectul tenului, află citind articolul!
protecție solară și hidratare de la Paula's Choice
Ce tip de cremă hidratantă cu protecție solară se potrivește mai bine nevoilor fiecărui tip de ten și cum anume acționează acestea pentru a îmbunătăți aspectul tenului, află citind articolul!
tratamente Paula's Choice pentru ten
Tratamentele oferă cele mai rapide rezultate pentru ameliorarea problemelor pielii: pori dilatați, hiperpigmentări, iritație, erupții, sensibilitate, linii fine și riduri. Ingrediente active cum sunt retinolul, niacinamidele, bakuchiolul, sunt incluse în formule complexe infuzate cu antioxidanți, ingrediente reparatoare și calmante.
Scopul principal al serurilor antioxidante este de a furniza pielii o selecție de antioxidanţi și ingrediente anti-iritante, iar aceste formule conţin cea mai mare cantitate de antioxidanţi dintre produsele Paula’s Choice.
Pentru momentele în care tenul tău are nevoie de un boost de energie alege concentratele anti-aging Paula’s Choice! Îți propunem să încerci combinații cu boostere și alte produse din rutina de îngrijire zilnică a tenului, pentru a obține cele mai bune rezultate.