12% reducere la cel mai scump full size din coș + cadou mini cremă hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Tratamentele oferă cele mai rapide rezultate pentru ameliorarea problemelor pielii: pori dilatați, hiperpigmentări, iritație, erupții, sensibilitate, linii fine și riduri. Ingredientele cell communicating, cu efecte multiple asupra pielii, cum este retinolul, niacinamidele, canabidiolul, bakuchiolul, sunt incluse în formule complexe infuzate cu antioxidanți, ingrediente reparatoare și calmante.
Pentru momentele în care tenul tău are nevoie de un boost de energie alege concentratele anti-aging Paula’s Choice! Îți propunem să încerci combinații cu boostere și alte produse din rutina de îngrijire zilnică a tenului, pentru a obține cele mai bune rezultate.
Propuneri Paula’s Choice pentru double cleansing 1. Ten normal sau uscat, afectat de deshidratare Perfect Cleasing Oil – ulei hidrofil care la contactul cu apa formează o emulsie lăptoasă cu putere mare de curățare. Resist Optimal Results Hydrating Cleanser – cleanser cremos, solubil în apă, cu ceai verde și mușețel. Seara – aplică Perfect Cleasing […]
Paula's Choice Defense Line
Rutina Defense în trei pași are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele pentru ca pielea ta să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos.
La Paula’s Choice avem multe game din care poți alege, fiecare dintre ele oferă îngrijirea de bază pentru piele și soluții pentru problemele specifice fiecărui tip de ten.
La Paula’s Choice Skincare îngrijirea pielii nu este doar ceva ce vindem, dă un sens vieţii noastre să ştim că aceste produse ajută femeile să aibă mai multă încredere şi să se simtă mai frumoase în fiecare zi.
Primul pas în menținerea sănătății tenului este utilizarea unui produs de curăţare. Paula’s Choice vine cu o gamă bogată de produse de curățare delicate și atent formulate, adaptate fiecărui tip de ten. Alege-l pe cel potrivit ție!
Toate tonerele Paula’s Choice conțin o serie de ingrediente care oferă beneficii multiple, fiecare are caracteristici distincte care le face potrivite pentru anumite tipuri de ten sau probleme ale pielii.
Ce tip de cremă hidratantă cu protecție solară se potrivește mai bine nevoilor fiecărui tip de ten și cum anume acționează acestea pentru a îmbunătăți aspectul tenului, află citind articolul!
Ce tip de cremă hidratantă se potrivește mai bine nevoilor fiecărui tip de ten și cum anume acționează acestea pentru a îmbunătăți aspectul tenului, află citind articolul!