15% reducere la toate produsele full size Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Mătreaţă. Doar cuvântul în sine le produce jenă celor ce se confruntă cu ea. Dar ce este mătreaţa?
Ai cheltuit o grămadă de bani într-un salon sau o grămadă de timp în propria baie ca să obţii o culoare nouă de păr şi acum te întrebi ce poţi să faci ca să dureze cât mai mult.
Te confrunți cu descuamarea scalpului? Citește mai departe pentru a afla care sunt principalele cauze, soluții și cele mai bune tratamente pentru această afecțiune!
Părul rebel sau problematic poate fi tratat și aranjat printr-o îngrijire continuă și adecvată fiecărui tip de păr în parte. Dezbatem în acest articol care sunt problemele întâlnite de către majoritatea femeilor, în îngrijirea părului, oferind soluții practice și la îndemână, precum și sugestii de styling.
Această secțiune este o sinteză a mai multor puncte explicate în detaliu în cartea Paulei Begoun, Don't Go Shopping For Hair-Care Products Without Me, ediția a 3-a. Lista nu reprezintă întreaga poveste, însă este un rezumat pentru a ajuta părul să se comporte și să „supravieţuiască” ultimelor tendințe din modă.
Vrei să faci o schimbare de look și te-ai hotărât să îți schimbi culoarea părului? Te preocupă efectele adverse pe care vopseaua de păr le are asupra lui? Alege un produs pe bază de plante, care nu penetrează dincolo de cuticulă și nu afectează structura firului de păr. Ia în considerare pașii recomandați: