15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Anti-aging. Riduri

Află ce așteptări poți avea de la vitamina C, care forme ale ei sunt mai eficiente pentru ameliorarea afecțiunilor dermatologice și cum poți încorpora acest minunat ingredient în rutina ta de îngrijire zilnică.
Orice rutină de îngrijire trebuie să includă un produs cu protecție solară SPF 30 sau mai mare. Este produsul anti-rid și anti-pete numărul 1 – și trebuie să îl folosești zilnic, chiar și dacă soarele nu strălucește.
De cele mai multe ori când ne uităm în oglindă observăm lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi am face orice să putem schimba ceva.
Iubim modul în care machiajul poate îmbunătăţi aspectul tenului, cum netezeşte şi ameliorează semnele de îmbătrânire şi imperfecţiunile. Din fericire există produse de machiaj care te pot ajuta să ai o piele cu aspect mai tânăr!
Bazele de machiaj au devenit o parte importantă a rutinei de machiaj pentru că ajută la aplicarea fără probleme a fondului de ten, menține culoarea acestuia şi permite ca machiajul să dureze mai mult timp.
Există cel mai bun ingredient anti-aging? Nu prea. Dar asta nu înseamnă că nu există produse care ajută în mod vizibil în privința ridurilor și a petelor.
Dacă te lupţi cu ten tern, acnee adultă, riduri şi pete maronii, nu dispera, nu e totul pierdut – poţi să repari răul făcut, cel puţin până la un anumit punct dacă urmezi sfaturile noastre anti-aging. Garantat vor şterge câţiva ani de pe chipul tău.
Când ai şi riduri şi acnee, alegerea unei rutine de îngrijire poate deveni dificilă deoarece ai de tratat două probleme diferite în acelaşi timp. Să foloseşti produse etichetate anti acnee sau produse cu eticheta antirid?
Indiferent dacă te lupţi cu primele riduri sau cu semne mai avansate ale îmbătrânirii, acest ghid te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti rutina de îngrijire anti-aging.
Laba gâştei – acele riduri care pornesc din colţul extern al ochiului şi se răsfiră – şi-a căpătat numele datorită asemănării, aşa cum ai bănuit, cu laba unei gâste!