15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Probleme și soluții

Pielea uscată din jurul ochilor nu doar că nu este confortabilă, dar este și inestetică. Ridurile și cearcănele devin mai pronunțate, textura ridată pare și mai exagerată. Pielea uscată din jurul ochilor apare indiferent de vârstă și tipul de ten, așa că hai să vedem de ce apare și, mai important, ce poți face în privința asta!
Daca ai observat că deasupra buzei superioare pielea este mai închisă la culoare, mai ales vara după ce te expui la soare, există o cauză. Iată ce trebuie să știi pentru a scăpa de aceste pete.
Să tratezi psoriasisul poate fi destul de dificil, aşa că ce faci pentru a-ţi construi o rutină care să nu agraveze starea pielii şi care să te ajute?
Dacă ai căutat pe Internet informaţii despre punctele negre sunt şanse mari să fi dat şi peste termenul “filamente seboreice” şi probabil te-ai întrebat dacă sunt diferenţe între ele. Filamentele seboreice sunt adeseori confundate cu punctele negre pentru că apar în aceeaşi regiune a feţei (nas, obraji, bărbie), dar sunt termeni diferiţi.
Dermatita seboreică, cunoscută şi ca seboree, este o boală cronică a pielii care duce la apariţia unor zone de piele descuamată, la mâncărimi, iar uneori face ca zone de piele să se înroşească.
Indiferent dacă ai sau nu piele predispusă la alergii sau sensibilă, e foarte probabil că ai avut o reacţie adversă la un produs de îngrijire sau de machiaj pe o anumită zonă a feţei sau a corpului.
Ai piele sensibilă? Răspunsul e da, chiar dacă o ştii sau nu. Toţi avem o sensibilitate a pielii, ceea ce înseamnă că pielea noastră poate avea o reacţie iritantă de la mediul înconjurător sau de la ceva ce folosim.
Milia este termenul folosit pentru chisturile mici, albe şi tari care se inflamează foarte rar. Aceste chisturi frustrante pot să dureze săptămâni, luni sau chiar şi mai mult.
Află din acest articol care sunt cauzele apariției cearcănelor și care remedii sunt benefice pentru pielea din jurul ochilor.
Indiferent de mediul din care provenim sau de culoare pielii, multe dintre noi vom avea, mai devreme sau mai târziu, probleme cu petele maro.