Transport gratuit + 15% reducere la toate produsele full size Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
De ce este pielea din jurul ochilor uscată? Principalul motiv este că are puține glande sebacee active, așa că nu are abilitatea naturală de a păstra pielea hidratată și radioasă. Folosirea unor produse de curățare și demachiante care usucă privează pielea din jurul ochilor de puțina hidratare care există în mod natural, ceea ce duce […]
Daca ai observat că deasupra buzei superioare pielea este mai închisă la culoare, mai ales vara după ce te expui la soare, există o cauză. Iată ce trebuie să știi pentru a scăpa de aceste pete.
Să tratezi psoriasisul poate fi destul de dificil, aşa că ce faci pentru a-ţi construi o rutină care să nu agraveze starea pielii şi care să te ajute?
Dacă ai căutat pe Internet informaţii despre punctele negre sunt şanse mari să fi dat şi peste termenul “filamente seboreice” şi probabil te-ai întrebat dacă sunt diferenţe între ele. De obicei sunt confundate pentru că apar în aceeaşi regiune a feţei (nas, obraji, bărbie), dar sunt termeni diferiţi. De ce? Hai să aflăm mai multe […]
Dermatita seboreică, cunoscută şi ca seboree, este o boală cronică a pielii care duce la apariţia unor zone de piele descuamată, la mâncărimi, iar uneori face ca zone de piele să se înroşească.
Căderea genelor este ceva normal, însă în momentul în care acesta cad prea repede și într-un număr prea mare, ar trebui să tratezi asta ca pe un semnal de alarmă din partea corpului tău.
În lupta cu semnele de îmbătrânire, multe femei îşi vopsesc părul pentru a acoperi firele albe de păr şi acordă o atenţie sporită îngrijirii tenului pentru a avea un aspect tineresc.
Indiferent dacă ai sau nu piele predispusă la alergii sau sensibilă, e foarte probabil că ai avut o reacţie adversă la un produs de îngrijire sau de machiaj pe o anumită zonă a feţei sau a corpului.
Ai piele sensibilă? Răspunsul e da, chiar dacă o ştii sau nu. Toţi avem o sensibilitate a pielii, ceea ce înseamnă că pielea noastră poate avea o reacţie iritantă de la mediul înconjurător sau de la ceva ce folosim.
Milia este termenul folosit pentru chisturile mici, albe şi tari care se inflamează foarte rar. Aceste chisturi frustrante pot să dureze săptămâni, luni sau chiar şi mai mult.