15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Pentru mulţi dintre noi vremea rece de iarnă aduce schimbări nedorite la nivelul pielii. Roşeaţă persistentă, piele care se descuamează, buze crăpate, sensibilitate, mâini uscate, senzaţie de disconfort şi piele uscată pe picioare sunt doar câteva din efectele iernii. Ni se face frig numai când ne gândim la asta!
Avem grijă de pielea ta, oferindu-ți câteva soluții eficiente, cu rezultate imediate pentru pielea uscată și afectată de vremea rece. Citește mai multe!
Uleiurile, cel puţin cele din plante, nu sunt o noutate în lumea cosmetică – se regăsesc în produse precum creme, seruri sau chiar produse de machiaj.
Dacă nu ai încă un ser, te vom ajuta să înțelegi de ce merită luat în considerare, iar dacă folosești unul, dar nu știi dacă să continui, îți vom explica de ce merită folosit în continuare!
Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când alegi o cremă hidratantă potrivită tenului tău astfel încât să obți cele mai bune rezultate? Citește ce sfaturi ți-am pregătit!
Un mit deseori întâlnit, dar înșelător este acela că pielea are nevoie de creme hidratante diferite, în funcție de momentul zilei. Adevărul este însă că pielea nu are noțiunea timpului! Descoperă mai multe despre acest mit.
Crema hidratantă trebuie sa furnizeze pielii ingrediente care îi mențin structura, reduc efectele dăunătoare ale mediului înconjurător și ajută celulele pielii să funcționeze normal. Citește care sunt ingredientele-cheie benefice pielii și fii sigură că faci alegerea potrivită în funcție de nevoile tenului tău!
Cercetările arată că ridurile și pielea uscată nu au nimic în comun, cel puțin nu atunci când vorbim în termeni de cauză și efect. Explicația pentru acest lucru și demascarea altor mituri referitoare la pielea uscată, le poți afla din acest articol!